Drage moje, kakva Vam je bila prva menga nakon spontanog? Evo meni se danas pojavio smeđi iscjedak, imam grčeve i stomak mi je nadut. A koliko sam nervozna i živčana 🤯 užas! Danas mi je 5 tj. i 1 dan od spontanog (17tt). Ne znam što očekivati pa sam se opskrbila Always 5…
Obilna dosta al je krace trajala i bolio me trbuh vise nego obicno ja sam iskoristila 2 paketa nocnih violeta ako ti to moze bit kakva smjernica...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozz svima, danas sam bila na uzv. 2 puta, blighted ovum. :/
Prva trudnoca uredna u 26 god, u 7 tj se sve vidjelo i imam divnu curicu. Kad se pojavio plusic, bila sma na uzv al je rekla da se vidi vrecica samo bez ploda i da je mala trudnoca vjerojatnonje ovulacija bila kasnije. Ciklusi su mi 31/33 dana. Inace imam policisticne jajnike.
Po tom kalendaru od menstruacije bi mi trebalo bit 8 tj ali mislim da sma tek u 6 tj ne znam pretpostavljam ustvari. Danas mi je receno da je prisutna gv sa žumanjčanom vrecicom bez ploda. :/ i da od ove trudnoce vjer nista nema. Tako gink kaze. :/ Da pricekamo jos malo, poslala me u bolnicu slij tjedan kod njih na pregled, ako nebude nista da slijedi kiretaza.. Od pocetka sma imala neki čudan filing, prvi puta prolazim ovo sve i nije lako.. Tjesim se da je bolje sad nego kasnije kad bi mi se plod razvio, ovako... Opet nekako u meni imal te nade, iako je mala al je ima.. :/ na slici od uzv, nije prazna vrecica smao ima i neka bijela točkica, pa se tjesim da ce biti nesto.. Inace moja gink i u 1. Trudnoci je vidjela stvari koje nakraju nisu bile.. Nadam se nekim lijepim vijestima slij puta a mpzda i potrazim drugo misljenje. :/
Drage moje, kakva Vam je bila prva menga nakon spontanog? Evo meni se danas pojavio smeđi iscjedak, imam grčeve i stomak mi je nadut. A koliko sam nervozna i živčana 🤯 užas! Danas mi je 5 tj. i 1 dan od spontanog (17tt). Ne znam što očekivati pa sam se opskrbila Always 5…
Meni ti je dosla tocno 30 dana nakon spontanog (18tt). Bila je jaaaaako obilna, znala sam doslovno imat izljeve da bi procurila ako nebi bila na wc. Takve su bila sve nakon spontanog, valjda se tjelo jos cistilo...dalje ne znam jer sam nakon 2 menge opet dobila plusic pa ko znaa. Al daa, opskrbi se uloscima onim velikim...po mojem iskustvu stvarno su bile obilne. Meni su inace po 3 max 4 dana j to ful slabo, nakon spontanog 5 dana jaaaako obilne.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Lijepi pozdrav svima, bas mi je tesko citati ovu temu, al imam par pitanja za vas koje ste prosle ono sto mene ceka. Sad sam trudna 7+5, u utorak sam bila na pregledu, vidjela se samo gestacijska i zumanjcana vrecica, bez embrija. Doktor mi je rekao da se za dva tjedna javim svojoj gin (isla sam privatno). S obzirom da su mi ciklusi pravilni, pomirila sam se s tim kaj me ceka. Isla bi ma sveti duh, jel isao itko tamo? Imam li pravo na bolovanje? Vec sam imala spontani u 2.mjesecu u 6.tjednu pa sam isla odmah raditi, mislim da mi sad treba malo vremena. Imala sam jos dvije trudnoce prije, u prvoj sam izgubila bebu u 36.tjednu zbog listerije, nakon toga sam normalno rodila. Nije bilo nikakvih problema u ranoj trudnoci zato su me ova dva spontana zabrinula.imam trombofiliju al rekli su mi da nije za terapiju (mislim da je pai 4g/4g). Hvala svima unaprijed
Ajooooj, užasna priča 😥 nadam se da se nećeš zadržavati ipak na ovoj temi i da će sve biti ok ovaj put! Ne znam imaš li kakvo pravo na bolovanje od ginekologq, ali ti dr opće prakse možda može bez problema otvoriti ako je ok
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozz svima, danas sam bila na uzv. 2 puta, blighted ovum. :/
Prva trudnoca uredna u 26 god, u 7 tj se sve vidjelo i imam divnu curicu. Kad se pojavio plusic, bila sma na uzv al je rekla da se vidi vrecica samo bez ploda i da je mala trudnoca vjerojatnonje ovulacija bila kasnije. Ciklusi su mi 31/33 dana. Inace imam policisticne jajnike.
Po tom kalendaru od menstruacije bi mi trebalo bit 8 tj ali mislim da sma tek u 6 tj ne znam pretpostavljam ustvari. Danas mi je receno da je prisutna gv sa žumanjčanom vrecicom bez ploda. :/ i da od ove trudnoce vjer nista nema. Tako gink kaze. :/ Da pricekamo jos malo, poslala me u bolnicu slij tjedan kod njih na pregled, ako nebude nista da slijedi kiretaza.. Od pocetka sma imala neki čudan filing, prvi puta prolazim ovo sve i nije lako.. Tjesim se da je bolje sad nego kasnije kad bi mi se plod razvio, ovako… Opet nekako u meni imal te nade, iako je mala al je ima.. :/ na slici od uzv, nije prazna vrecica smao ima i neka bijela točkica, pa se tjesim da ce biti nesto.. Inace moja gink i u 1. Trudnoci je vidjela stvari koje nakraju nisu bile.. Nadam se nekim lijepim vijestima slij puta a mpzda i potrazim drugo misljenje. :/
Sretno 😥🙏❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Obilna dosta al je krace trajala i bolio me trbuh vise nego obicno ja sam iskoristila 2 paketa nocnih violeta ako ti to moze bit kakva smjernica…
Hvala ti puno ❤️
Meni ti je dosla tocno 30 dana nakon spontanog (18tt). Bila je jaaaaako obilna, znala sam doslovno imat izljeve da bi procurila ako nebi bila na wc. Takve su bila sve nakon spontanog, valjda se tjelo jos cistilo…dalje ne znam jer sam nakon 2 menge opet dobila plusic pa ko znaa. Al daa, opskrbi se uloscima onim velikim…po mojem iskustvu stvarno su bile obilne. Meni su inace po 3 max 4 dana j to ful slabo, nakon spontanog 5 dana jaaaako obilne.
Hvala ti puno ❤️ budem sutra otišla po još paket/dva noćnih uložaka. Stalno imam grčeve i iscjedak, čisto me strah kakva će biti 👹 a još u utorak imamo kirvaj 🤦 a budem nekako sve preživjela na nogama 🤞
Lijepi pozdrav svima, bas mi je tesko citati ovu temu, al imam par pitanja za vas koje ste prosle ono sto mene ceka. Sad sam trudna 7+5, u utorak sam bila na pregledu, vidjela se samo gestacijska i zumanjcana vrecica, bez embrija. Doktor mi je rekao da se za dva tjedna javim svojoj gin (isla sam privatno). S obzirom da su mi ciklusi pravilni, pomirila sam se s tim kaj me ceka. Isla bi ma sveti duh, jel isao itko tamo? Imam li pravo na bolovanje? Vec sam imala spontani u 2.mjesecu u 6.tjednu pa sam isla odmah raditi, mislim da mi sad treba malo vremena. Imala sam jos dvije trudnoce prije, u prvoj sam izgubila bebu u 36.tjednu zbog listerije, nakon toga sam normalno rodila. Nije bilo nikakvih problema u ranoj trudnoci zato su me ova dva spontana zabrinula.imam trombofiliju al rekli su mi da nije za terapiju (mislim da je pai 4g/4g). Hvala svima unaprijed
Pozdrav, žao mi je zbog svega što trenutno proživljavas I što si proživjela.
Što se tiče bolovanja imaš pravo na 14 dana svakako. Kod mene se prvi put samo očistio i isto sam išla odmah radit ali druga dva puta ne i mislim da si treba uzeti vremena da se psihicki bar malo vratis u normalu čak i ako se fizički osjećaš dobro.
Što se tiče sv. Duha ja sam tamo bila dva puta, I po meni su jako dobri i dragi i trude se da ti to ružno iskustvo bar dok si tamo prodje što bolje.
Ali s obzirom da čekate 2 tj. Možda budete imali sreće pa se samo očisti.
Meni ti je dosla tocno 30 dana nakon spontanog (18tt). Bila je jaaaaako obilna, znala sam doslovno imat izljeve da bi procurila ako nebi bila na wc. Takve su bila sve nakon spontanog, valjda se tjelo jos cistilo…dalje ne znam jer sam nakon 2 menge opet dobila plusic pa ko znaa. Al daa, opskrbi se uloscima onim velikim…po mojem iskustvu stvarno su bile obilne. Meni su inace po 3 max 4 dana j to ful slabo, nakon spontanog 5 dana jaaaako obilne.
Hvala ti puno ❤️ budem sutra otišla po još paket/dva noćnih uložaka. Stalno imam grčeve i iscjedak, čisto me strah kakva će biti 👹 a još u utorak imamo kirvaj 🤦 a budem nekako sve preživjela na nogama 🤞
Pozdrav, čisto da podjelim svoje iskustvo, meni je mega stigla nakon 30 dana, trudna sam bila 9 tj. I čitajući iskustva sam se opremila ratnički i očekivala katastrofu, kod mene je bilo obratno, nisam ju ni osjetila i trajala je kraće nego obično a krvarenje je bilo normalno. Tako da, valja biti spreman na najgore, ali ne mora nužno biti tako. 😊
Kk1109, kako si ti, da li si u nekoj grupi prolecne bebe ili zimske, ja nisam, ne znam ni koju da posetim, za zimske sam sam kraj... pregled imam u sredu, a termin bi trebao biti 03.03.2023.
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sortiraj odgovore
Najstariji