Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    02. Svibanj 2022. 17:26

Anchyyy hvala na odgovoru, on me isto ubedjuje da sigurno nije nista posebno, provericemo svakako

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Točkica 89
    02. Svibanj 2022. 18:21

🗯️

A Hashimoto je stvarno gadan. Ja pokušavam izbjegavati gluten i mliječne proizvode, radim si domaći kefir ta spuštanje antitijela i pokušavam smanjiti stres jer je on glavni okidač, ali to je najteži dio. Ja imam 4G4G promijenjeni genotip PAI-1 homozigot, mutacija C677.
    Jutros sam dobila drugu crticu na testu za trudnoću ❤️, bila sam već kod ginekologa i ništa se naravno ne vidi 4+6 TT. Vadila sam betu, ona je super 497.9 i u srijedu moram ponovo. Ginekolog mi je napisao uputnicu za heparin i za pregled u Petrovoj, ali prvo se čekaju otkucaji ploda, tako mi je barem rekao. 🤷‍♀️ Dosad sam pola 2 Andola od 100 dnevno plus sve druge razne dodatke, a briseve ne znam hoće li raditi, strah me i bakterije sada.🥺

Kako lijepa vijest. Beta ti je odlična. Držim palčeve da se pravilno dupla i da ćeš imati školsku trudnoću. Ne može se ništa vidjet u 4+6 tt trudnoće, morat ćeš se malo strpiti. Za tjedan dana će sve biti jasnije. Sretno.

Točkica 89
    02. Svibanj 2022. 19:06

🗯️

Točkica 89

🗯️

A Hashimoto je stvarno gadan. Ja pokušavam izbjegavati gluten i mliječne proizvode, radim si domaći kefir ta spuštanje antitijela i pokušavam smanjiti stres jer je on glavni okidač, ali to je najteži dio. Ja imam 4G4G promijenjeni genotip PAI-1 homozigot, mutacija C677.
    Jutros sam dobila drugu crticu na testu za trudnoću ❤️, bila sam već kod ginekologa i ništa se naravno ne vidi 4+6 TT. Vadila sam betu, ona je super 497.9 i u srijedu moram ponovo. Ginekolog mi je napisao uputnicu za heparin i za pregled u Petrovoj, ali prvo se čekaju otkucaji ploda, tako mi je barem rekao. 🤷‍♀️ Dosad sam pola 2 Andola od 100 dnevno plus sve druge razne dodatke, a briseve ne znam hoće li raditi, strah me i bakterije sada.🥺

Kako lijepa vijest. Beta ti je odlična. Držim palčeve da se pravilno dupla i da ćeš imati školsku trudnoću. Ne može se ništa vidjet u 4+6 tt trudnoće, morat ćeš se malo strpiti. Za tjedan dana će sve biti jasnije. Sretno.

Hvala ti, nadam se da će sve biti u redu i da je ovo moja treća sreća.
    Rekao mi je odmah da se ne može ništa vidjeti, ali sam ga molila samo da škicne. 😅

Beta mora bit od 1000 do 1500 da bi se ista moglo vidjet. U početku je najbitnije da ti se beta pravilno dupla za dva dana, a beta ti je bas lijepo velika. Bas mi je drago. Ovako lijepe stvari mi pomažu da se i ja ne predajem. Sigurno je treća sreća, zaslužila si, ne može se uvijek dogodit negativno nekad treba bit i pozitivno. Mora jednom bit i pozitivno.

Točkica 89
    03. Svibanj 2022. 08:33

gatalinka

Vjerujem da ti sve cure drže fige da sve bude u redu! 💕
    Sve smo uz tebe, zaslužila si sreću🍀

Jesi ti bila na kotrolnom ultrazvuku? Nadam se da se sve očistilo?

Polly
    03. Svibanj 2022. 11:01

Bok cure, zanima me kako ste se osjećale nakon spontanih izazvanih Mispregnol tabletama? Ja se baš loše osjećam danas 5. dan nakon bolnice i tableta, jako veliki umor, bol u cijelom tijelu, malo trbuh pa glava pa mišići, nemam teka, slabinu neku osjećam... Ne znam jel to povezano sad s tim hormonalnim kaosom ili me neka viroza hvata ili je to miks psihičke i fizičke iscrpljenosti... Nisam pametna.. Pa čisto da vidim kako ste vi bile par dana nakon svega? 

Točkica 89
    03. Svibanj 2022. 12:21

Polly

Bok cure, zanima me kako ste se osjećale nakon spontanih izazvanih Mispregnol tabletama? Ja se baš loše osjećam danas 5. dan nakon bolnice i tableta, jako veliki umor, bol u cijelom tijelu, malo trbuh pa glava pa mišići, nemam teka, slabinu neku osjećam… Ne znam jel to povezano sad s tim hormonalnim kaosom ili me neka viroza hvata ili je to miks psihičke i fizičke iscrpljenosti… Nisam pametna.. Pa čisto da vidim kako ste vi bile par dana nakon svega?

Ja sam prošli ponedjeljak uzela prvu tabletu, u srijedu sam ostalih 6 tableta. Krvarenja su mi u utorak bila slabija, u srijedu je bilo dosta toga kao i bolovi. Bolovi su trajali srijeda, četvrtak, petak, subota i to u popodnevnim satima. Poslije toga nisam imala bolova, krvarenje mi je i dalje prisutno, ali više smeđarenje (zaostala krv). Što se tiče malaksalosti, umora i vrtoglavica, imala sam ih kroz taj period kad sam krvarila jače. On nedjelje se osjećam normalno,  počela sam i raditi od jučer. I fizički i psihički je to stres za organizam, te svakako treba dat vremena da tijelo dođe "k sebi".

• Želja00
    03. Svibanj 2022. 22:25

kk1109

Bok, koliko ste nakon spontanog (porod+kiritaza) dobile prvu mjesecnicu?

Prvi puta nakon 29 dana, takav mi je inace i ciklus 28/29 dana.a sada nakon spontanog bez kiretaze evo cekam

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

kk1109
    03. Svibanj 2022. 23:21

Želja00

kk1109

Prvi puta nakon 29 dana, takav mi je inace i ciklus 28/29 dana.a sada nakon spontanog bez kiretaze evo cekam

Hvala :)
    Evo ja danas (tocno mjesec dana nakon spontanog) dobila. 
    Do sad nisam imala bolne menstruacije al ova bas je. Pretpistavljam da je normalna drugacija nego inace posto je i porod i kiritaza u pitanju.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Točkica 89
    04. Svibanj 2022. 15:28

🗯️

Hvala, nadam se da će sve biti u redu napokon. 😍❤️

Vidim da ti je beta preodlično narasla. Super.

• Želja00
    04. Svibanj 2022. 17:27

kk1109

Želja00

kk1109

Hvala :)
    Evo ja danas (tocno mjesec dana nakon spontanog) dobila.
    Do sad nisam imala bolne menstruacije al ova bas je. Pretpistavljam da je normalna drugacija nego inace posto je i porod i kiritaza u pitanju.

Meni je prvi put isto bilo bolnije, vjerovatno je to 'normalno'

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani