Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    02. Svibanj 2022. 07:55

Anchyyy, vadice mi F V Leiden, F II Gzozioa ili tako nesto, aPTT, PT, TT, Fibrinogen, Euglobulinsko vreme koaguluma, D Dimer, AT, Lupusni antikoagulans, PC, PS, APC-R, ACL at i jos nesto anti BLGP ili tako nesto, to je zaokruzeno na uputu, ne znam ni ja sta to sve znaci

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    02. Svibanj 2022. 07:59

Muz mi ima sitan crveni osip po glavi penisa od poslednjeg odnosa pred pobacaj, zbog toga cu ponoviti briseve, on kaze da se povlaci, ne svrbi ga, ne pecka ima redovnu erekciju, kaze da to moze od pojacanog sekreta koji jeste bio prisutan pred spontani ali brinem, a kod nas su radni dani tek od srede, ako je neko imao takav slucaj molim vas javite, bojim se da dok otkrijemo sta je pa dok izlecimo da cu propustiti jos nekoliko ciklusa... hvala u svakom slucaju

👩‍💼38 🤵‍♂️38

kk1109
    02. Svibanj 2022. 14:50

Bok, koliko ste nakon spontanog (porod+kiritaza) dobile prvu mjesecnicu?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Beban
    02. Svibanj 2022. 17:25

Meni prvi put nakon 27, druga 33, zatim se ustalila na 24 dana.
    Ovaj put nakon 28 dana sledeca, videcemo

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Beban
    02. Svibanj 2022. 17:26

Anchyyy hvala na odgovoru, on me isto ubedjuje da sigurno nije nista posebno, provericemo svakako

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Točkica 89
    02. Svibanj 2022. 18:21

🗯️

A Hashimoto je stvarno gadan. Ja pokušavam izbjegavati gluten i mliječne proizvode, radim si domaći kefir ta spuštanje antitijela i pokušavam smanjiti stres jer je on glavni okidač, ali to je najteži dio. Ja imam 4G4G promijenjeni genotip PAI-1 homozigot, mutacija C677.
    Jutros sam dobila drugu crticu na testu za trudnoću ❤️, bila sam već kod ginekologa i ništa se naravno ne vidi 4+6 TT. Vadila sam betu, ona je super 497.9 i u srijedu moram ponovo. Ginekolog mi je napisao uputnicu za heparin i za pregled u Petrovoj, ali prvo se čekaju otkucaji ploda, tako mi je barem rekao. 🤷‍♀️ Dosad sam pola 2 Andola od 100 dnevno plus sve druge razne dodatke, a briseve ne znam hoće li raditi, strah me i bakterije sada.🥺

Kako lijepa vijest. Beta ti je odlična. Držim palčeve da se pravilno dupla i da ćeš imati školsku trudnoću. Ne može se ništa vidjet u 4+6 tt trudnoće, morat ćeš se malo strpiti. Za tjedan dana će sve biti jasnije. Sretno.

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Točkica 89
    02. Svibanj 2022. 19:06

🗯️

Točkica 89

🗯️

A Hashimoto je stvarno gadan. Ja pokušavam izbjegavati gluten i mliječne proizvode, radim si domaći kefir ta spuštanje antitijela i pokušavam smanjiti stres jer je on glavni okidač, ali to je najteži dio. Ja imam 4G4G promijenjeni genotip PAI-1 homozigot, mutacija C677.
    Jutros sam dobila drugu crticu na testu za trudnoću ❤️, bila sam već kod ginekologa i ništa se naravno ne vidi 4+6 TT. Vadila sam betu, ona je super 497.9 i u srijedu moram ponovo. Ginekolog mi je napisao uputnicu za heparin i za pregled u Petrovoj, ali prvo se čekaju otkucaji ploda, tako mi je barem rekao. 🤷‍♀️ Dosad sam pola 2 Andola od 100 dnevno plus sve druge razne dodatke, a briseve ne znam hoće li raditi, strah me i bakterije sada.🥺

Kako lijepa vijest. Beta ti je odlična. Držim palčeve da se pravilno dupla i da ćeš imati školsku trudnoću. Ne može se ništa vidjet u 4+6 tt trudnoće, morat ćeš se malo strpiti. Za tjedan dana će sve biti jasnije. Sretno.

Hvala ti, nadam se da će sve biti u redu i da je ovo moja treća sreća.
    Rekao mi je odmah da se ne može ništa vidjeti, ali sam ga molila samo da škicne. 😅

Beta mora bit od 1000 do 1500 da bi se ista moglo vidjet. U početku je najbitnije da ti se beta pravilno dupla za dva dana, a beta ti je bas lijepo velika. Bas mi je drago. Ovako lijepe stvari mi pomažu da se i ja ne predajem. Sigurno je treća sreća, zaslužila si, ne može se uvijek dogodit negativno nekad treba bit i pozitivno. Mora jednom bit i pozitivno.

Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Točkica 89
    03. Svibanj 2022. 08:33

gatalinka

Vjerujem da ti sve cure drže fige da sve bude u redu! 💕
    Sve smo uz tebe, zaslužila si sreću🍀

Jesi ti bila na kotrolnom ultrazvuku? Nadam se da se sve očistilo?

Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Polly
    03. Svibanj 2022. 11:01

Bok cure, zanima me kako ste se osjećale nakon spontanih izazvanih Mispregnol tabletama? Ja se baš loše osjećam danas 5. dan nakon bolnice i tableta, jako veliki umor, bol u cijelom tijelu, malo trbuh pa glava pa mišići, nemam teka, slabinu neku osjećam... Ne znam jel to povezano sad s tim hormonalnim kaosom ili me neka viroza hvata ili je to miks psihičke i fizičke iscrpljenosti... Nisam pametna.. Pa čisto da vidim kako ste vi bile par dana nakon svega? 

Točkica 89
    03. Svibanj 2022. 12:21

Polly

Bok cure, zanima me kako ste se osjećale nakon spontanih izazvanih Mispregnol tabletama? Ja se baš loše osjećam danas 5. dan nakon bolnice i tableta, jako veliki umor, bol u cijelom tijelu, malo trbuh pa glava pa mišići, nemam teka, slabinu neku osjećam… Ne znam jel to povezano sad s tim hormonalnim kaosom ili me neka viroza hvata ili je to miks psihičke i fizičke iscrpljenosti… Nisam pametna.. Pa čisto da vidim kako ste vi bile par dana nakon svega?

Ja sam prošli ponedjeljak uzela prvu tabletu, u srijedu sam ostalih 6 tableta. Krvarenja su mi u utorak bila slabija, u srijedu je bilo dosta toga kao i bolovi. Bolovi su trajali srijeda, četvrtak, petak, subota i to u popodnevnim satima. Poslije toga nisam imala bolova, krvarenje mi je i dalje prisutno, ali više smeđarenje (zaostala krv). Što se tiče malaksalosti, umora i vrtoglavica, imala sam ih kroz taj period kad sam krvarila jače. On nedjelje se osjećam normalno,  počela sam i raditi od jučer. I fizički i psihički je to stres za organizam, te svakako treba dat vremena da tijelo dođe "k sebi".

Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.