Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • žal
    10. Svibanj 2022. 18:14

Beban tako mi je žao I zbog tvoje tragedije. Jer ovo što smo mi sa ovog foruma doživjele su čiste tragedije. To najbolje mi znamo. Bol koja guši, tuga ona hronična. Gubitak u svakom smislu.  Mislim da nikada više nije moguće biti kao prije. Svaki ovakav slučaj je trauma, ali sa većom trudnoćom trauma na traumu. Gubitak bebe, pa porod... prirodan... Tacno je ljudsko biće nesvjesno šta sve može podnijeti. Eto ti si čisti primjer prolaska kroz sve traume, i opstanka. Psihičkog. Ja ću ovu drugu traumu izgleda izbjeći u smislu prirodnog poroda. Zvala sam doktora, rekao mi da u četvrtak u 9h ujutro popijem 2 tablete koje mi je juče dao, a u 1 popodne da mu odem i da će mi moje malo biće, nikad prežaljeno, izvaditi pod opštom anestezijom. Hvala vam puno na riječima podrške, sad stvarno znače...

• Želja00
    10. Svibanj 2022. 21:25

žal

Bebantako mi je žao I zbog tvoje tragedije. Jer ovo što smo mi sa ovog foruma doživjele su čiste tragedije. To najbolje mi znamo. Bol koja guši, tuga ona hronična. Gubitak u svakom smislu. Mislim da nikada više nije moguće biti kao prije. Svaki ovakav slučaj je trauma, ali sa većom trudnoćom trauma na traumu. Gubitak bebe, pa porod… prirodan… Tacno je ljudsko biće nesvjesno šta sve može podnijeti. Eto ti si čisti primjer prolaska kroz sve traume, i opstanka. Psihičkog. Ja ću ovu drugu traumu izgleda izbjeći u smislu prirodnog poroda. Zvala sam doktora, rekao mi da u četvrtak u 9h ujutro popijem 2 tablete koje mi je juče dao, a u 1 popodne da mu odem i da će mi moje malo biće, nikad prežaljeno, izvaditi pod opštom anestezijom. Hvala vam puno na riječima podrške, sad stvarno znače…

Nemam nista drugo za reci nego drzi se

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• žal
    10. Svibanj 2022. 21:53

Želja00

Nemam nista drugo za reci nego drzi se

❤ 

kk1109
    12. Svibanj 2022. 11:16

Bok cure...mozda glupo pitanje al kad ste se pocele osjecat bolje nakon spontanog?
    Znam da boli zauvijek, al kad ste pocele normalno funkcionirat?
    Ja i dalje ne znam kako psihu popravit i pocet normalno funkcionirat. I dalje me rastuzi svaka trudnica i mala beba koju vidim na cesti.
    Kolko god na van pokusavam bit jaka, iznutra sam i dalje slomljena

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• anny35
    12. Svibanj 2022. 20:43

kk1109

Bok cure…mozda glupo pitanje al kad ste se pocele osjecat bolje nakon spontanog?
    Znam da boli zauvijek, al kad ste pocele normalno funkcionirat?
    Ja i dalje ne znam kako psihu popravit i pocet normalno funkcionirat. I dalje me rastuzi svaka trudnica i mala beba koju vidim na cesti.
    Kolko god na van pokusavam bit jaka, iznutra sam i dalje slomljena

Meni je pobacaj jos "friski" prije 9 dana. Nikako se navikniti na trudnice i djecu. Imam osjecaj da su svi oko mene trudni (prolaznici, poznanici, prijatelji) i da se netko opako ruga sa mnom...  i mene muci kad cu poceti normalno funkcionirati. Danas sam saznala da mi je prijateljica imala vanmaternicnu i da nije ni znala da je trudna do pobacaja pa mi je rekla da se ona oporavaljala par mjeseci. Ne znam evo, ne mogu ni pomisliti kako je to u vasem stadiju trudnoce...
    Mene danas dotuklo sto sam isla vadit betu i pala je na 1130, vidim po facama doktora i sestara da nije nesto u redu. Rekli mi da se vratim u pon da opet izvadim betu. Muka mi je od pomisli na jos jednu kiretazu i na moguce posljedice. 😣

kk1109
    13. Svibanj 2022. 17:10

Drage moje hvala na komentarima.
    Odlucila sam se pisat, pisat svom andelu sve ono sto sam mu vec rekla i na taj nacin sve svoje misli i emocije izbacit iz sebe.
    Za sada pomaze pa eto ako mislite da ce pomoci pokusajte, mozda i vama uspije.
    S papirom sam podjelila svoju najvecu intimu i moram vam priznat lakse je, lakse je sve to izbaciti iz sebe!!

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Beban
    14. Svibanj 2022. 11:16

Kk1109, prvi put mi je trebalo dva meseca da se vrate volja, elan i energija, iako je trudnoca bila kraca. Drugi put za mesec dana, naravno cesto razmisljam o svemu ali idem dalje, cak vrlo cesto bas zadovoljna... jace smo nego sto ti se trenutno cini, drzite se drage dame

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

kk1109
    14. Svibanj 2022. 11:40

Beban

Kk1109, prvi put mi je trebalo dva meseca da se vrate volja, elan i energija, iako je trudnoca bila kraca. Drugi put za mesec dana, naravno cesto razmisljam o svemu ali idem dalje, cak vrlo cesto bas zadovoljna… jace smo nego sto ti se trenutno cini, drzite se drage dame

Puno ti hvalaa 🤗❤
    Mi zavrsavamo danas s antibiotikom i cekamo briseve. Nadam se da ce bit sve oke konacno i da mozemo u nove pobjede. Vjerujem da bi mi puno znacilo za psihu 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

MBM🐬🍀💕
    14. Svibanj 2022. 19:36

Evo mene opet ovde. Prosli mjeksec dosla M 03.04 i tako kmja se nisam cuvala jer je bio 2 mjesec poslw spontanog i rekoh ajde mozda zakaci a i ako ne zakaci ma samo je 2 mjeseca od spontanog. Na sredini mjeseca probudime bol u materici koji traje nekih 20 min. I ja pomislim sigurno implatacija( sto se sad pokazalo da je). 30 cekam mengu ksani i ja odem kupit test da radim u nedelju ujutru sto mu dodje 01.05. Ustanem u 8 i idem u kupatilo kad na gacicama krv dosla menga i ja odustanem od testa.M prvi dan nije obilna 2 i 3 obilna sa ugruscima 4,5,norman i 6 prestala. 7 dan ciklusa ja radim lh trakicu ona pozitivna i ja saljem curama na fb temi i na temi LH trakice. 8dc poz, 9dc poz, 10dc poz i cure mi kazu radi test jer ovde nesto nije u redu. Ja kupim test on poz🙈🙈12dc idem vadit betu ona poz 308. Tog dana pocinje smedjarenje i bol u desnoj strani trbuha. Idem dr on ne vidi nista i kaze da je beta mala i da dodje u Utorak da opet vadim betu. Ja nemogu da cekam betu i danas opet vadim betu ona 214 pala. Moj gin sumnja na van matericnu jer je nemoguce imati obilnu mengu i da plod opstane. I tako cekam u Ponedeljak opet po betu i da vidim kako ce mo dalje. Opet spontani 😭😭😭

Beban
    15. Svibanj 2022. 09:00

MBMikica, znam da je tesko kad se ponadas pa se razocaras, nadacemo se samo da nije vanmatericna da ti ne prouzrokuje dalje komplikacije...
    Posle svih iskustava koje sam imala shvatam koliko su ceste greske u prvim nedeljama, sto bi moja ginekologica rekla "budite umereno srecni", tako i treba dok se ne izadje iz prvog tromesecja, vidim u tvom potpisu da si imala misede i u kasnijim nedeljama, tesko je ali nazalost sve znamo... 
    pobrini se da ispratis desavanja da se ne desi komplikacija pa da se nadamo da ce ti sledeci ciklus biti dobitni!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.