![](/media/img/95/6b/87c3fb2736e3e657028a.jpeg)
Polly koliko su ti tableta dali ? Ja sam se sjetila da sam dvije popila u bolnici, jednu doma nakon 2 sata i tad je bas krenulo i sutradan jednu.
3 u bolnici... Sad nakon treće čekam uzv. Rekla je ako nakon 3. tablete ne izađe da ću dobiti nekakvu injekciju 😬
Polly koliko su ti tableta dali ? Ja sam se sjetila da sam dvije popila u bolnici, jednu doma nakon 2 sata i tad je bas krenulo i sutradan jednu.
3 u bolnici… Sad nakon treće čekam uzv. Rekla je ako nakon 3. tablete ne izađe da ću dobiti nekakvu injekciju 😬
Možda ti samo treba vremena da krene ... Bude ! Ako ne od tableta onda od te injekcije.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Polly Jesi imla bolove nakon tableta?
Lagane menstrualne, ništa jako… A sad nakon treće tablete hodam bez problema, ništa me ne boli, a to me čak i brine.. Radije bih da me rastura pa da ta bol napravi svoje.
Nadam se da će sve izići. Ja isto nisam sigurna je li mi jučer izišlo pošto mi je većina toga izlazila dok sam bila na wc-u. Danas imam krvarenja, ali nisu spektakularna (očekivala sam litre krvi). Mene je bolilo da, jače od bolne menstruacije. Nekako kao da je premalo toga izašlo. Isto me strah da nije pa da ću morat na kiretažu. Većinu dana sam preležala, umorna sam od jučerašnjeg dana i svih tih tableta. Kad ležim meni slabo ide krvarenje i kad je uobičajena menstruacija. Mislite da bi šetanje pomoglo?
Ja sam šetala zadnja 2 i pola sata, nisam ni uložak napunila, ma ni blizu… Isto kao tebi. Oprosti nisam zapamtila u kojoj si ti fazi, kad si pila tablete? Imam za 15 min uzv pa ćemo vidjeti dalje.. Ja sam isto očekivala izljeve krvi, nit izljeva nit ugrušaka nit jakih bolova, ona tupa bol bezveze je prisutna cijelo vrijeme. Koliko si tjedana bila t?
Jučer sam pila tablete (ukupno 6), ali sve kod kuće, juče me bolilo i bila sam koma i izlazilo mi je nešto jučer (neki krvavi, sluzavi, komadi, možda njih 3,4) ali nisu mi bili u ulošku nego su ošli u školjku pa ne znam što su bili. Na ultrazvuk idem tek za 2 tjedna jer sam na kućnom čišćenju. Pa bila sam trudna 8 tt, ali plod je osto na 6+5 tt.
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Jedino znam da posle porodjaja kad je uradjena kiretaza bilo je tamna krv jako, sutra su videli da je ostalo i ponovili kiretazu, nakon toga je bila svetla krv
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Male su to mrvice, mozda ne mora da boli jako, a i svako prodje drukcije, javi se posle UZ-a
👩💼38 🤵♂️38
Bilo mi je zao sto me kiretiraju dva puta u dva dana, ali tri sedmice kasnije endometrijum mi je bio 8 mm, sto je u redu, prosle godine posle kiretaze normalno sam ostajala u drugom stanju, jeste ne daj Boze kiretaza ali nije ni smak sveta, verovatno vi treba da pravite manju pauzu, brzi je oporavak ali eto prezivi se i najgora opcija
👩💼38 🤵♂️38
Sad sam se setila da sam imala biohemijsku trudnocu, u 5,5 sedmica sam prokrvarila, malo jaci su bolovi bili, samo jedan ugrusak je bio primetno veci, posle su mi suze znajuci da je to plod, ostatak M je bio standardan, kad tako rano stane razvoj mozda ne mora da bude jako strasno, mada prirodno i sa medikamentima je velika razlika, prirodan porodjaj je boleo jako tek poslednji sat a izazvan je boleo sedam sati, joj ne znam sta da ocekujete...
👩💼38 🤵♂️38
Cure gotovo je sve 🙏🏼 Očito kod mene nije bilo toliko toga, bio mi ie drugi preeedivan doktor na zadnjem uzv, kaže da ugrušci uopće ne moraju fizički ispadati kako mi je rekla druga dr prije njega i da ako fizički ne ispadnu da ide injekcija i tako dalje, već su se očito kod mene iznutra ljuštili i prošli kroz krv da nisam ni skuzila. Za 2 tjedna ba kontrolu kod svog gin. Ajme kako sam se isprepadala danas, jebiga 10h sama gore sa razno raznim informacijama, svaki uzv je gledao drugi dr, svaki drugačije interpretira daljnji tijek, ja si slažem scenarije u glavi... Kaos.. Prošlo je i to, napokon. Hvala vam na ooogromnoj podršci, puno puno hvala što se tu bile ❤️🙏🏼 Želim vam svima samo i isključivo uredne trudnoće, da ste lišene ovakvih stresova zauvijek!!
Cure gotovo je sve 🙏🏼 Očito kod mene nije bilo toliko toga, bio mi ie drugi preeedivan doktor na zadnjem uzv, kaže da ugrušci uopće ne moraju fizički ispadati kako mi je rekla druga dr prije njega i da ako fizički ne ispadnu da ide injekcija i tako dalje, već su se očito kod mene iznutra ljuštili i prošli kroz krv da nisam ni skuzila. Za 2 tjedna ba kontrolu kod svog gin. Ajme kako sam se isprepadala danas, jebiga 10h sama gore sa razno raznim informacijama, svaki uzv je gledao drugi dr, svaki drugačije interpretira daljnji tijek, ja si slažem scenarije u glavi… Kaos.. Prošlo je i to, napokon. Hvala vam na ooogromnoj podršci, puno puno hvala što se tu bile ❤️🙏🏼 Želim vam svima samo i isključivo uredne trudnoće, da ste lišene ovakvih stresova zauvijek!!
Drago mi je da je sve prošlo u redu. Također želim da smo ispucale svoju crnu statistiku i da nas ubuduće čekaju uredne trudnoće. Sretno ❤️
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Pozdrav drage žene, iz prikrajka vas čitam i pratim već duže vremena i svima želim čim prije plusić na testovima i školske trudnoće! :)
U 12. mj. sam imala spontani (blighted ovum) u 8 tt. (prirodno, bez kiretaže i tableta), a tada na brisu je izolirana ureaplazma 10^4 za koju sam popila sumamed, no očito nije pomoglo jer je ovaj tjedan na ponovljenom brisu opet pronađena pa sada koristim geonistin vaginalete u nadi da ću se riješiti beštije. Zanima me jel znate što znači da je ureaplazma pronađena u visokom titru? Nigdje ne mogu naći značenje, a vidim da su ju neke žene imale i u niskom titru. Hvala tko god se javi!
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji