Male su to mrvice, mozda ne mora da boli jako, a i svako prodje drukcije, javi se posle UZ-a
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Bilo mi je zao sto me kiretiraju dva puta u dva dana, ali tri sedmice kasnije endometrijum mi je bio 8 mm, sto je u redu, prosle godine posle kiretaze normalno sam ostajala u drugom stanju, jeste ne daj Boze kiretaza ali nije ni smak sveta, verovatno vi treba da pravite manju pauzu, brzi je oporavak ali eto prezivi se i najgora opcija
👩💼38 🤵♂️38
Sad sam se setila da sam imala biohemijsku trudnocu, u 5,5 sedmica sam prokrvarila, malo jaci su bolovi bili, samo jedan ugrusak je bio primetno veci, posle su mi suze znajuci da je to plod, ostatak M je bio standardan, kad tako rano stane razvoj mozda ne mora da bude jako strasno, mada prirodno i sa medikamentima je velika razlika, prirodan porodjaj je boleo jako tek poslednji sat a izazvan je boleo sedam sati, joj ne znam sta da ocekujete...
👩💼38 🤵♂️38
Cure gotovo je sve 🙏🏼 Očito kod mene nije bilo toliko toga, bio mi ie drugi preeedivan doktor na zadnjem uzv, kaže da ugrušci uopće ne moraju fizički ispadati kako mi je rekla druga dr prije njega i da ako fizički ne ispadnu da ide injekcija i tako dalje, već su se očito kod mene iznutra ljuštili i prošli kroz krv da nisam ni skuzila. Za 2 tjedna ba kontrolu kod svog gin. Ajme kako sam se isprepadala danas, jebiga 10h sama gore sa razno raznim informacijama, svaki uzv je gledao drugi dr, svaki drugačije interpretira daljnji tijek, ja si slažem scenarije u glavi... Kaos.. Prošlo je i to, napokon. Hvala vam na ooogromnoj podršci, puno puno hvala što se tu bile ❤️🙏🏼 Želim vam svima samo i isključivo uredne trudnoće, da ste lišene ovakvih stresova zauvijek!!

Cure gotovo je sve 🙏🏼 Očito kod mene nije bilo toliko toga, bio mi ie drugi preeedivan doktor na zadnjem uzv, kaže da ugrušci uopće ne moraju fizički ispadati kako mi je rekla druga dr prije njega i da ako fizički ne ispadnu da ide injekcija i tako dalje, već su se očito kod mene iznutra ljuštili i prošli kroz krv da nisam ni skuzila. Za 2 tjedna ba kontrolu kod svog gin. Ajme kako sam se isprepadala danas, jebiga 10h sama gore sa razno raznim informacijama, svaki uzv je gledao drugi dr, svaki drugačije interpretira daljnji tijek, ja si slažem scenarije u glavi… Kaos.. Prošlo je i to, napokon. Hvala vam na ooogromnoj podršci, puno puno hvala što se tu bile ❤️🙏🏼 Želim vam svima samo i isključivo uredne trudnoće, da ste lišene ovakvih stresova zauvijek!!
Drago mi je da je sve prošlo u redu. Također želim da smo ispucale svoju crnu statistiku i da nas ubuduće čekaju uredne trudnoće. Sretno ❤️
Pozdrav drage žene, iz prikrajka vas čitam i pratim već duže vremena i svima želim čim prije plusić na testovima i školske trudnoće! :)
U 12. mj. sam imala spontani (blighted ovum) u 8 tt. (prirodno, bez kiretaže i tableta), a tada na brisu je izolirana ureaplazma 10^4 za koju sam popila sumamed, no očito nije pomoglo jer je ovaj tjedan na ponovljenom brisu opet pronađena pa sada koristim geonistin vaginalete u nadi da ću se riješiti beštije. Zanima me jel znate što znači da je ureaplazma pronađena u visokom titru? Nigdje ne mogu naći značenje, a vidim da su ju neke žene imale i u niskom titru. Hvala tko god se javi!
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Poli tako mi je laknulo, a i neka nam je svima bilo poslednji put...
👩💼38 🤵♂️38
Pozdrav evo nažalost javljam se kao žena koja je prije par dana bila najsretnija žena na svijetu koja je uživala u svojoj trudnoći i onda bumm..na standardnoj kontroli kod svog priv ginekologa u tad 11+6tt saznajem da je mojoj bebi srce stalo to je bilo u prošli četvrtak moja prva trudnoća nakon 6 mj pokušavanja. Bila sam naručena na vakumsku kiretažu u srijedu međutim ja sam u utorak navečer dobila strašne bolove zapravo trudove,min od bolnice mi je pukao vodenjak i sve je izašlo. Nakon pol sata sam puštena doma uz minimalne bolove i krvarenja.gink mi je na ultrazvuku rekao da je beba imala veliko zadebljanje na vratu tj anomaliju i da je to najvjerovatniji uzrok smrti. Sad imam pitanje dali bi bilo dobro sačekati prvu menst... pa ponovo posjetiti gink ili ?
Dali je još neko imao isti slučaj,sama pomisao na to da bi bilo potrebno pričekati 3 mj na ponovno pokušavanje me izluđuje. Privatni gink mi je rekao da ćemo raditi neke preglede sad ni sama neznam na koje preglede je mislio
Zelim biti mama, ni meni se ne ceka, posle slicnog dogadjaja su mi isto rekli, posle dva ciklusa sam pocela raditi na bebi ali pocelo je da se prima posle treceg a uspelo posle sestog, na zalost ni tad nije dobro zavrsilo, sacekacu nalaze na trombofilije sto je opet neka dva ciklusa pa ispocetka, nema odustajanja!
Uradi sve nalaze koje predloze, posveti se svom telu i zdravlju, kad budes mislila da si duhom i telom spremna nastavi...
👩💼38 🤵♂️38
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji