Hvala svima na odgovorima, malo mi je lakse kad cujem iskustva iz prve ruke i kad vidim da se ne predajete i da ste naucile ziviti s tim. Pokusavam se okupirati koliko mogu, fizicki i ne mogu bas puno jer odmah pocnu bolovi i malo jace krvarenje. Nadam se da ce to uskoro proci pa da se posteno fizicki umorim. Najgore je pred spavanje i ujutro kad se budim… a sto cemo. Ima u svijetu svega, i gorega i boljega, a nas je eto ovo zapalo… Meni dežurni ginekolog u viziti prakticki nije nista rekao ni savjetovao osim da dodem na pregled u srijedu. Ni trebam li mirovati ni koliko cu krvariti otprilike, tablete nikakve nisam dobila (vidila sam po forumima da se cesto spominju neke tablete). Ja se od soka nisam ni snasla, skroz zaboravika pitati.. Jesu vama nesto savjetovali?
I da nisu ni meni rekli puno,nego sam se po dolasku javila svojoj ginekologinji koja mi je onda sve pojasnila i prepisala tablete
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Hej anny35...jako mi je zao sto si morala proci tako nesto 🥺
Isplaci se, odzaluj, daj si vremena koje ti je potrebno. Evo meni je proslo nesto vose od mjesec dana i i dalje placem. Ne kao prije, ali i dalje svakodnevno potonem i sjetim se svog malog sincica.
To sto je tvoja trudnoca bila rana kad se desio spontani ne znaci da manje boli i da se moras pravit da je sve oke. Nemoj emocije drzat u sebi.
Ovo sto smo prosle fizicki nije ni blizu boli koju osjecamo. Ja se nakon 6 sati poroda danas ni ne sjecam fizicke boli, ta bol u dusi je sve to izbrisala.
Koliko god tesko zvuci, probaj se sto prije vratit u rutinu, naci nesto sto te veseli i zaokupit misli. To ne znaco da moras zaboravit svoju bebu, samo naucot zivjet s tim sto ti se desilo.
Moj savjet je da pricas o tome, nije bitno jel tvoj sugovornik to prosao ili ne, bitno je da ne drzis sve u sebi da ne puknes na kraju. Ti si bitna trenutno. Ako nista drugo imas nas koje te razumijemo.
Mene osobno drzi vjera. Vjerujem da je tako trebalo biti, da je moj mali andeo samnom samo ne fizicki,da je sretan, miran, da nas cuva, da ce jednog dana cuvat svoju bracu ili seku i da zna da ga volimo najvise na svijetu i da smo ga htjeli. Naravno svako ima nesto svoje al eto to je neki moj ispusni ventil.
Tako je trebalo biti iz nekog nama trenutno nepoznatog razloga. ceka te jos neopisivo puno lijepih stvari u zivotu.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109, kakvu ste preporuku dobili za buducu trudnocu? Kad mozete? Sta uraditi pre sledece?
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Kk1109, kakvu ste preporuku dobili za buducu trudnocu? Kad mozete? Sta uraditi pre sledece?
Pa u principu neki su mi rekli da moram pricekat 3 mjeseca, neki da bi bilo dobro barem 5-6 ciklusa, ali prvo naravno rijesit baketriju (Ureaplazma) posto je to jedini problem kojeg imamo dragi i ja.
Evo sad sam popila 13 dana dozu doksiciklina, jos me ceka 6 dana sumameda i onda cemo malo pricekat prije briseva.
Ako brisevi budu negativni bacamo se na posao.
Uredno se i kontroliram u bolnici i fizicki se sve vratilo u normalu (od menge, ovulacije, zatvorila sam se...) pa mislim da cemo mi odma nakon negativnih briseva krenut u nove pobjede.
A sto su vama rekli? Kad mozete opet pokusati i sta bi trebali obaviti?
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Meni su brisevi bili uredni, hormoni, stitna... nismo radili samo trombofiliju, pa misle da je to uzrok, 25.05. mi vade krv za analize, posto je potrebno da prodje 8 sedmica da se ocisti organizam od trudnoce, cekam samo to, dok mi izvade krv bacamo se na posao, rezultati se cekaju jos tri sedmice, svakako sam na aspirinu dok ne budu rezultati pa se nadam da ce biti treca sreca
👩💼38 🤵♂️38
Hej anny35…jako mi je zao sto si morala proci tako nesto 🥺
Isplaci se, odzaluj, daj si vremena koje ti je potrebno. Evo meni je proslo nesto vose od mjesec dana i i dalje placem. Ne kao prije, ali i dalje svakodnevno potonem i sjetim se svog malog sincica.
To sto je tvoja trudnoca bila rana kad se desio spontani ne znaci da manje boli i da se moras pravit da je sve oke. Nemoj emocije drzat u sebi.
Ovo sto smo prosle fizicki nije ni blizu boli koju osjecamo. Ja se nakon 6 sati poroda danas ni ne sjecam fizicke boli, ta bol u dusi je sve to izbrisala.
Koliko god tesko zvuci, probaj se sto prije vratit u rutinu, naci nesto sto te veseli i zaokupit misli. To ne znaco da moras zaboravit svoju bebu, samo naucot zivjet s tim sto ti se desilo.
Moj savjet je da pricas o tome, nije bitno jel tvoj sugovornik to prosao ili ne, bitno je da ne drzis sve u sebi da ne puknes na kraju. Ti si bitna trenutno. Ako nista drugo imas nas koje te razumijemo.
Mene osobno drzi vjera. Vjerujem da je tako trebalo biti, da je moj mali andeo samnom samo ne fizicki,da je sretan, miran, da nas cuva, da ce jednog dana cuvat svoju bracu ili seku i da zna da ga volimo najvise na svijetu i da smo ga htjeli. Naravno svako ima nesto svoje al eto to je neki moj ispusni ventil.
Tako je trebalo biti iz nekog nama trenutno nepoznatog razloga. ceka te jos neopisivo puno lijepih stvari u zivotu.
Ne mogu ni misliti kako je bilo vama💔 moja beba je kratko bila u meni, ali imam osjecaj kao da je s njon otisao i velik dio mene. Sa svih strana uglavnom slusam floskule tipa bolje sad nego poslije/ vjerojatno nesto nije bilo u redu... tko to nije dozivio nema pojma o cem prica... nadam se da cete brzo postati mama 💕 ja se veselim, a i u isto vrijeme bojim sljedece trudnoce (nakon ovog puhat cu i na hladno). Briseve su mi radili dok sam krvarila pa je nalaz ok, al pretpostavljam da i mi imamo problema s ureaplazmom pa cu te briseve ponoviti nakon prve menstruacije. Kad su vama radili te briseve u trudnoci? Ja sam kod ginekologinje bila u 6om tjednu, a briseve mi je zakazala tek u 8om. Cudno mi je da je toliko cekala, a sumnjalo se na neku infekciju..
Zbog godina nam nisu vremenski ogranicavali nove pokusaje, svi doktori su rekli pokusajte saznati uzrok pa nastavite, ali su svi napomenuli i da se moze desiti da se ne otkrije uzrok, pa videcemo, javicu svakako
👩💼38 🤵♂️38
Meni su brisevi radjeni izmedju trudnoca
👩💼38 🤵♂️38
Iskreno mislim da nije bitno kolko je u nama. Bitna je ljubav koju smo osjetile cim smo vidjele plusic na testu, i da otisao je dio vas, bol ce tu uvijek biti prisutna al jednog dana bit cete najbolja mama na svijetu. Ne samo svom andelu nego i novoj bebici koja ce doci ❤
I ja se bojim jako i to je normalno. Vec sam si odredila da cu iducu trudnocu vodit kod svog gin ali i privatno i imat pregleda pa tempirat da se pregledam svaka 2 tjedna 🤣
Meni su na prvom pregledu radili briseve i prisutna je bila ureaplazma. Nakon tog sam dobila vanigalete i cerviks je bio cist al se bestija uvukla u maternicu.
Preporucam da uz redovne briseve cerviksa napravite i bris maternice prije iduce trudnoce (rade se u bolnici ne u domu zdravlja).
I glavu goree, cuva vas vas andeo, tako ce cuvat i novu bebicu...nadam se ubrzo ❤
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Meni su brisevi bili uredni, hormoni, stitna… nismo radili samo trombofiliju, pa misle da je to uzrok, 25.05. mi vade krv za analize, posto je potrebno da prodje 8 sedmica da se ocisti organizam od trudnoce, cekam samo to, dok mi izvade krv bacamo se na posao, rezultati se cekaju jos tri sedmice, svakako sam na aspirinu dok ne budu rezultati pa se nadam da ce biti treca sreca
Drzim fige i nadam se da ce nalazi bit uredni i da vas uskoro ceka plusic i skolska trudnoca.
Mi isto ne mozemo docekat pocet radit na novoj bebici.
Vjerujem da cemo se na nekoj ljepsoj temi naci na forumu i moc prolazit kroz novu i bezbriznu trudnocu ❤❤
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji