![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Cure moje meni krenula ludnica na poslu posto radim u turizmu pa vas popratim al ne stignem tipkat. Bar mi je vrijeme pocelo malo brze prolaziti. Jelena i Lori bilo bi fora popit kavu jednom prilikom kad ste u Istri.
A sad da vas pokusam pohvatati
Pingo sutra vjerojatno necu stici pa ti danas zelim zazelit najsretniji rodendan i da sljedecih 365 dana ti bude totalna suprotnost od zadnjih. Barem jedan +, mir u glavi i samo hrabro ❤️
Hera ja kad sam se vratila iz bolnice bas sam muzu komentirala da koliko je to sve tesko sam bas bila ponosna na sebe kako sam to sve odradila. Mozda glupo zvuci al stvarno sam se osjecala ponosno na samu sebe.
Uzivat ces u Spanjolskoj predivna je. Mi smo ju presli stvarno dosta. Nikad nije razocarala. I super za cijepljenje i ja bi da ne planiramo odmah cim dobijemo zeleno svjetlo nastavit s pokusajima.
Prvu O nakon kiretaze sam mozda i osjetila po laganim probadanjima al lh trakice su zbog jos uvijek visoke bete vristale ko da ovuliram cijeli mjesec. Tako da na kraju ni ne znam jel uopce bilo O.
Lori zao mi je za - al ti i jelena ste nam sad prve na listi za + posto ste vec krenule u akciju.
mikimia zao mi je sto si stigla nama na temu. Kao sto cure kazu sve je to grozno tesko i mozda jedino vrijeme malo pomogne ili se samo moramo naucit zivjet s tim sto smo prosle. Za krvarenje ti ne mogu pomoc ja sam imala inducirani u kasnijim tjednima od tvog. Sto se kontrola tice nasim dr je nekakav obicaj davat detaljnije kontrole tek nakon 2.spontanog sto ne znaci da ti nemas pravo trazit ako mislis da trebas ili zelis nesto kontrolirat extra.
Rita ne vidim razlog zasto ne bi smjela vadit krv za trombofiliju dok si u IVF u. Dapace
BlairW evo meni M taman zavrsila i sutra idem na pregled. Nadam se zelenom svjetlu
Sad sam vas udavila veliki zagrljaj svima 💜
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mikimia, Zao mi je sto si tu ☹️ ovaj mjesec sam imala medikamentozni pobacaj u 10tt, krvarila sam jedno tjedan dana, pa je stalo na par dana, evo sad opet smeđarim. Jedina svjetla tocka mi je bio moj dvogodišnjak, tako da snagu i energiju za naprijed ce ti dati tvoja curica. Koliko kod lose zvučalo, lakse je kad već imas dijete. Moja gin mi je rekla da treba pricekati 3 ciklusa, ali 2.6 idem na pregled pa cu sve s njom dogovorit i znati vise.
Za trombofiliju znam, da moze biti nepouzdan nalaz dok si trudna ili pod heparinom, ne znam jel heparin dio postupka. Drzi se i glavu gore! Kad ti je tesko dodi tu, meni su ove divne zene puno pomogle, uvijek je neka tu, samo se javi kad osjetis potrebu ♥️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
O boze kako sam sve zbrljala
Komentar na trombofiliju sam htjela Riti napisat 🙈
Lori, glavu gore zeno! Iduci mjesec je vas ♥️ zvuci kao floskula, ali momentom kad prestanes misliti o tome i opterećivati se, kad mislis oh fulali smo, dode ➕
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Da se javim, pregled je bio u ponedeljak, sve je visto uz par ugrusaka ali evo vec danas krvarenja nema. Ponekad po koja kap ali minimalno, žiganja i bolovi povrmeneo na neki napor znaju da se jave.
Bolje sam prihicki vratila sam se na posao pa me to okupira, najteze ne navece pred spavanje, nekako se tada emocije nakupe i popuste barijere.
Cekam M i onda da se svi nalazi urade, do tada pustam sebe da se oporavljam ganjam milion fokusa koji ce me razveseliti i samo mantram Bice sve ok, docice bebica kad bude trebalo. 🍀 Drugacije ne znam❤
Nadam se da ste dobro sve, zao mi je sto citam da se novih prikljucuje grupi i da neke od vas imaju jos zavrzlama ali saljem vam svu pozitivnu energiju da vam bude u fokusu.
Drzimo se 💪🏼
Hvala vam curke na podršci. Ipak sam otišla do dr da vidim da ipak nije nešto zaostalo. Paničarka sam po prirodi, a kad mi se ovo dogodilo još sam i gora. Što predlažete za napraviti od pretraga ili se to ne radi prije 2 spontana?
Žao mi je šta si morala proći taj ružan dio. Kada sam ja imala spontani a to je bilo pred 4 godine u 10 tt čekala sam 2 menstruacije i krenuli u akciju. Ostala sam odmah trudna i rodila zdravog dečkića koji za koji dan puni 4 godine. Samo hrabro.
Ja nisam radila nikakve dodatne nalaze jer su mi rekli da nakon 1.spontanog nemam šta radit osim krvne slike i papa testa. Sretno
Pozdrav zenice, pratim vas skoro svaki dan, vidim da ima i novih lavica, saljem vam veliki hug i drzite se, s vremenom postane lakse🍀
Ja sam malo onak kak bi rekla zbunjena, dogovorili smo se da cemo paziti jos jedan mjesec da budemo sigurni da je doslo sve na svoje mjesto, al smo se ocito nakon tolko vremena kaj mi uopce nije bilo za odnose, malo prenaglili i ipak nismo bas pazili i kad ono idem racuna ti bas na najolodiji dan, kolko su sanse da se uhvatilo?? Imam veliki strah ako se je da mozda moja maternica nije spremna, joj ma tisucu upitnika iznad glave🙈
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav zenice, pratim vas skoro svaki dan, vidim da ima i novih lavica, saljem vam veliki hug i drzite se, s vremenom postane lakse🍀
Ja sam malo onak kak bi rekla zbunjena, dogovorili smo se da cemo paziti jos jedan mjesec da budemo sigurni da je doslo sve na svoje mjesto, al smo se ocito nakon tolko vremena kaj mi uopce nije bilo za odnose, malo prenaglili i ipak nismo bas pazili i kad ono idem racuna ti bas na najolodiji dan, kolko su sanse da se uhvatilo?? Imam veliki strah ako se je da mozda moja maternica nije spremna, joj ma tisucu upitnika iznad glave🙈
Zaboravila sam napomenuti da ne mogu uvijek pisati zbog posla i svega al uz vas sam💙
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Kolko ti je proslo o spontanog i sta su ti rekli kolko da pazite? Po mojoj nekoj logici ako maternica nije spremna nece ni prihvatitit oplodenu stanicu ako do tog dode, al nisam strucna. Ako ti je na pregledima bilo sve ok mislim da nemas brige, opusti se 😊 vidjet ces uskoro jel + i otic u tom slucaju na pregled i sigurno ce sve bit ok! Dapace! Mozda bude bas nenadana trudnoca i bebica koju ste trebali dobit 🥰 ja sam si nekako poslozila da mene moje dijete ceka, bas ono koje trebam dobit.
Kad bi trebala dobit?
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Zoe slažem se s Herom. Ako tijelo nije spremno, neće se uloviti, tako su i meni rekli. Nemoj se brinuti.
Žene drage moj minus se na kraju pretvorio u plus.
U uto sam i mislila da vidim neku sjenicu ali sam bila uvjerena na kraju da je evaporacijska.
Jučer trebala dobiti i evo testića.
Od ovog ciklusa baš nisam očekivala plusić jer su mi se trakice za ovulaciju ponašale čudno. Počele tamniti u 2 navrata, prvi put na 13 dc a drug put na 17dc. Tako da ni ne znam koji bi danas bila dpo, ili 15 ili 11. Nadam se da nije 15 jer su mi ovi testići onda nekako svijetli.
Sad me naravno svega strah, pišnut ću još sutra i prekosutra, nadam s da će potamniti testići
Jučer:
https://ibb.co/vjWJpVd [ibb.co]
Današnji u 5 ujutro:
https://ibb.co/XFMX3zB [ibb.co]
Digitalac danas:
https://ibb.co/V9Tzk3S [ibb.co]
Nadam se da je to to <3
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Ajmeeeee Lori 😍😍😍😍
Tako mi je drago!!! Evo uljepsala si mi dan! Ko da je moj plus 🤗🤗 joj drzim fige da je to to i da uskoro stize bebica! 🍀🍀🥳🥳
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji