Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ifigenija
    28. Svibanj 2021. 22:26

XOXO hvala ti na podršci. Jako mi je žao što si to prošla i divim se tvom stavu. Tako je, treba kad tad krenuti dalje sa životom. 
    I ja sam sigurna da će bebice stići, koliko god mi sad to bilo teško vjerovati. 🤍

BubaT
    28. Svibanj 2021. 22:59

Clarissa, pa ovo je divno, cestitam 😍 smireno i polako sada, ovaj put mora biti ok ♥️
    Ifigenija, bas mi je tesko citati tvoje iskustvo. Prosla sam prije cca 2tj medikamentozno ciscenje i na sreću izbjegla kiretazu. U utorak sam dobila 2 tablete i poslali me kući do cetvrtka kad su me zaprimili u dnevnu bolnicu. U srijedu su mi krenuli grcevi i lagano krvarenje, da bi u cetvrtak ujutro u bolnici bio izljev i izaslo poprilicno, taj cetvrtak sam dobila ukupno 5 tableta i nije se događalo nista, već tuzna i jadna, u strahu od kiretaze, jedna divna dr u st bolnici me spasila kiretazu i skuzila da je sve skoro ostalo u rodnici i izvadila mi. Ako te ista tjesi nije me puno bolilo. Vise psihički jer sam htjela da sve zavrsi sto prije. Jedina svijetla tocka je bio moj dvogodišnji sin koji me kući cekao. Zelim ti da sve prođe sto brze i bezbolnije bar ovaj fizički dio, a za psihički si uzmi vremena, bit ce sve na kraju dobro. Mora. Opet ponavljam, neka je uvijek online, kad god osjetis potrebu dodi tu. Meni su ove divne cure puno pomogle. 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

jelenas
    29. Svibanj 2021. 08:39

Clarissa, ajmeeeeee! Naježila sam se!!!! Želimo svu sreću svijeta!!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Hera✨
    29. Svibanj 2021. 09:27

Clarissa ajme predivno! 🥳🥳🥳🥳🥳 drzim fige na najjace!!
    Lori jel piskis jos?? 🤗 meni su u bolnici dva doduse stara doktora rekla da trebam sad cekat 6 mjeseci. To mi je nezamislivo dugo pogotovo sad kad se opet osjecamo spremno psihicki i nadam se da ce mi moj gin rec realno kakva je situacija i kad je moguce krenut. Ne zelim brzat, ali nadam se da ce se kroz tri ciklusa tijelo oporavit. Najprije da dobijem M napokon pa da odem na pregled. Osjetila sam neka probadanja u jajniku danas pa se nadam da je moguce ovulacija🤞🏽 Rekli su mi na kontroli i da do iduceg pregleda nista od odnosa pa da bar to odobre i da se nakon 4 mjeseca napokon malo zabavimo jer nam se zelja za tim napokon vratila 😅
    MTBica  odmori od svega, treba nekad malo predaha i ne bit u ovom stalno. Uzivaj 😘
    Ifgenija evo potpisujem sve sta ti je XOXO rekla. Jako mi je zao da to prolazis, ali postane bolje i evo meni je danas 3 tjedna od induciranog poroda sa 16 tj i ogromna je razlika u psihi vec sad i raspolozenju. Proc ce i doc ce dugina beba. Tu smo za tebe, drzi se! ❤️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    29. Svibanj 2021. 09:29

Al da sto se tice cijepljenja sigurno cu jos bar jedan ciklus nakon druge doze pricekat. Bila bi sretna da u 9. Mj dobimo zeleno svijetlo i mozemo ponovno pokusavat. A tad ce bit dva mjeseca vec od cijepljenja pa ce baljda bit ok. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    29. Svibanj 2021. 10:16

MTBice odmori se i iduci put nam dodi reci da si trudna❤
    Ifigenija zao mi je, nazalost vidis i sama koliko su ovakve situacije ceste, ali utjedno je da se rijetko ponavlja. Sretno dalje, zelim ti da se brzo oporavis i krenes u nove pobjede🍀
    Hera ja mislim da tih pausalnih 6mj nema smisla dok netko detaljno ne pogleda stanje na uzv. Vjeruj tom dr koji te pogleda i kaze ti da mozete nastaviti dalje. Svaka zena je razlicita, koliko se sjecam kod tebe je oporavak isao super i vjerujem da ces i ranije dobiti zel.svijetlo🤗
    Naravno da piskim i dalje😂
    https://ibb.co/1KKWP7x
    Evo jednog od danas🤗

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

Hera✨
    29. Svibanj 2021. 10:19

Lori joj predobro! Samo neka tamni 💪🏼🥳🥳

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Clarissa
    29. Svibanj 2021. 12:06

Ifigenija zao mi je zbog tvog iskustva i boli. Samo izbaci van sve sto te tisti, nemoj drzati u sebi. Zelim ti sto brzi oporavak i puno snage, drzi se. Znam da ne pomaze puno, ali ja sam samoj sebi cesto govorila da je noc najcrnja prije svitanja, to sam si ponavljala i tako nekako prolazila kroz bol.

Lori tooo, you go girl! Crta tamni fajn!  Ma melem za oci 

BubaT
    30. Svibanj 2021. 08:49

Ifigenija, kako si? 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Emili57
    30. Svibanj 2021. 09:23

Lori i Clarissa, cestitam 💓💓 svu srecu i zdravlje vam zelim, dale ste i nama vjetar u ledja i vjeru da se sve u dobro pretvori. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.