Pozdrav cure,
ja sam napokon dobila drugu M (36. dan), nadam se da neće biti toliko obilna (kao prošla) i da neće trajati 15 dana (kao prošla)
PS htjela bih ovaj mjesec probati ovulacijske trakice pa ako ih koja koristi ili ih je koristila, koje možete preporučiti?
i zaboravila sam napisati, prošli tjedan, dok nisam osjetila uroinfekt smo probali s kondomom, nisam mogla od bolova😢
Meni bude malo neka nelagoda na početku, ali s kondomom mi uvijek bude baš koma a isto smo morali dok smo imali one sve plazme i streptokok. Držim fige da izliječiš čim prije!!
Uf znam kako je, ja fakat mrzim kondome, uvijek dobijem neku upalu nakon njih. Drži s3
Pozdrav curke, zelim vam sto bolji tjedan! 😊
Pingo bas mi je zao, drzim fige da sto prije prode. Ja sam odmah u blonici pobrala infekciju nakon katetara i bila na antibioticima tjedan dana i sad je napokon sve to proslo.
Jelena drzim fige za neki + uskoro 🍀
Xoxo nadam se da ce kontrola bit uspjesna!
Bette ja sam koristila trakice od Betty s njuskala. Bile su ok, ali sve do pika nisu nesto posebno tamnile i onda bi pik zaista pokazale. Tako da nisam imala postepeno tamnjenje da mogu vidjet kad se priblizava, ali pik je uvijek tocno pokazalo. Doduse oba puta sam iz prve zatrudnila pa ih nisam dugo koristila 😅
Ja sam ovaj vikend osjetila napokon mali napredak u svom psihickom oporavku. Muz je bio odsutan za vikend i morala sam se napokon oslonit samo na sebe ceg me bilo uzasno strah. Ali isla sam se podruzit s dve bliske prijateljice, napokon malo popila pive, u sub sam imala radne akcije doma i to ciscenje je bas bilo terapeutski. Uz to smo bukirali i putovanje u 9. Mjesecu, nas zakasnjeli medeni mjesec i sve to me bas nekako dignulo i osjecala sam se opet za promjenu kao ja. Osjecam se spremno sad vratiti se na posao, mislim da cu u sri ili cet krenut radit da ne bude odmah punih 5 dana posla... eto mali koraci vesele 🤗
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
O mislim srijeda/četvrtak/petak, ali aktivnost od jučer pa svaki dan 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Curke i ja svima zelim jedan dobar tjedan 🎈❣️
Ja od jucer gotova s duphicima i sad cekam drugu mengu pa iduci mjesec u nove pokusaje 😄
Pingo bas sam se razveselila kad sam vidila da si se javila, zao mi je zbog infekta i nadam se da ces brzo bit ko nova!
Hera drago mi je da si bolje psihicki 🥰
Sto se trakica tice ja ih nisam koristila jer uopce ne znam koje bi kupila, a voljela bi poceti s njima. Jedino sto sam citala da su zeznute kad imas pcos jer pokazuju O kad nije O.. Zato sam se uvijek ustrucavala ih kupiti ali mislim da cu svakako probati neke iduci mjesec
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jelenas sretno u novom ciklusu, navijam za plusic 🎉
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
XOXO sretno na pregledu i javi nam što ti je ginekolog rekao kad ga obaviš.
Bette ako imaš PCOS nemoj uzeti od Betty roze trakice jer su one najosjetljivije pa će ispasti kao da si non stop plodna. Imaš one zelene, one su manje osjetljive, mislim da se preko e-Bay-a mogu uzeti.
Hera jako mi je drago da si bolje! Mene isto izleti i putovanja opuštaju i samo kad maštam o njima i planiram već mi je bolje Super da si tako brzo zatrudnjela oba puta, to je vrlo utješno za buduće pokušaje
Nama je trebalo 5 mjeseci, sad se nadam da će trebati manje
MissR najjednostavije za korištenje su Clearblue ali su i najskuplje. Ove od Betty su ok ali čim krenu tamniti treba bar 2 dnevno piškiti da ne pobjegne pik
Jelena sretno
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Lori da bas mi izgledaju super te clearblue ali s mojim ciklusima koji su nekad 30 nekad 45 dana to znaci bankrot u najavi 🤣
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Lori- uzela sam na kraju Clearblue neki digitalni pa ćemo vidjeti. Nemam pcos, ali sam svojedobno bila kupila neke trakice i po njima nikada nisam ovulirala. I onda sva zbedirana odem kod gin i ona kaže da se na uzv baš lijepo vidi da ovuliram. Tak da mi fakat nije jasno. Baš ću sada vidjeti kak će biti s ovim Hvala <3
Hera- hvala na savjetu, uzela sam Clearblue neki digitalni na kraju. Super što si odmah zatrudnjela bila Baš ću i jada to malo pratiti pa ću vidjeti
Cure drago mi je čitati da ste sve dobro i da imate jasne planove za dalje. Ja i dalje čekam M ,a danas nisam stigla do bolnice da vidim sto sa pretragama.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore