Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita_07
    28. Svibanj 2021. 14:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Hej cure,
    Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
    (Petrova 3,Rebro,Vinogradska).

Da li se pretraga na trombofiliju može napraviti kada sam u protokolu IVF-a?

Hvalaaa! 😘

Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
    Ne smeta što si u postupku. Dapače, super ako sad dobiješ nalaze do transfera.
    Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.

MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku? 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 14:36

Hera✨

Joj ma divno, evo cijeli dan na poslu si mi u mislima i bas mi daje nadu! Javljaj kako napreduje 🥳😘
    mene totalno sad obuzelo vec par dana da bi najrade odmah novu trudnocu iako znam da nejde to tak. Al utjesno mi je da mi se ta zelja vratila i nekako imam opet volje to ispocetka prozivljavat, a mislila sam da mjesecima necu doc do toga. 😊 mislim da me ovaj povratak na posao spasio i pomogo mi da se vratim opet u svoju rutinu i osjecam opet ko normalna ja.

Točno tako se i ja osjećam nakon povratka na posao. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Svibanj 2021. 14:52

Rita_55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Hej cure,
    Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?

Hvalaaa! 😘

Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
    Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.
    MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku?

Ma radi čekanja. Ja sam nestrpljiva 😁😁😁
    Ako ne možeš razdvojiti uputnice, onda odi u Vinogradsku.
    Zadovoljna hematologicom? Kod koje si?

Lori tek sad vidjela, čestitam ❤️❤️❤️

💔💔💔

Marita_07
    28. Svibanj 2021. 15:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Hej cure,

Hvalaaa! 😘

Ma radi čekanja. Ja sam nestrpljiva 😁😁😁
    Ako ne možeš razdvojiti uputnice, onda odi u Vinogradsku.
    Zadovoljna hematologicom? Kod koje si?

Lori tek sad vidjela, čestitam ❤️❤️❤️

Da, nisam mogla razdvojiti jer je sve na jednoj. Bila sam na sv. Duhu kod dr. Solomun, svega 5 min je trajo nas razgovor, i odmah mi dala uputnicu na trombofiliju pa kad dobijem sve nalaze opet doći kod nje na kontrolu. Jel si ti bila na biopsiji? 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

• Clarissa
    28. Svibanj 2021. 15:56

Drage curke, i ja bih nesto podijelila s vama: https://ibb.co/k6rKmgL
    Dakle jos sam bijela kao zid, oci kao crkvena zvona. Cekala sam m od ponedjeljka jer sam s njom trebala uci u novi postupak nakon pobacaja, ali m nije dosla! Veselim se, ali jaaaako rezervirano, imam taj strah hoce li sada sve biti u redu pa me to malo koci. Pregled je za dva tjedna, do tad cu dan po dan i nadati se najboljem. 
    Bila sam prije prijavila nakon svog misseda - nakon dva i pol tjedna krvarenja m je dosla nakon 36 dana. U tom ciklusu smo, nakon potvrde da je sve cisto i zelenog svjetla, imali tocno dva odnosa (poslije skoro 5 mjeseci suse) - bili jesu u danima ovulacije, no ja sam glavom bila u cekanju m da bih mogla u postupak, vec sam i lijekove kupila da budem spremna. I eto preokreta. Majn got!

Vidjela sam u medjuvremenu nazalost i nove zene na temi, drzite se sve.  Saljem veliki hug!

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 17:30

Clarissaaaaa ajmeeee cestitaaam!!!😍😍😍 Pa predobro, kad se covjek najmanje nada!! Znam kako ti je sto se tice strahova, prolazim sve isto i biti cu mirna tek kad vidim da kuca srceko. Uzivaj i pazi se!
    MTBice i MissR hvala❤
    Hera mislim da je jako dobra stvar da ponovno razmisljas o tome. Sad si se cijepila pa bi bilo dobro bar mj, dva pricekati ali poslije toga, ako ti gin da zeleno svijetlo, go girl🤗 Boli te briga kozes i trudna u Spanjolsku, ionako ces se procijepiti🤗

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Svibanj 2021. 19:29

Rita_55, ja imam sve pretrage, sad tražim empatičnog hematologa koji bi bio voljan propisati heparin sredovječnoj trudilici sa benignom mutacijom. 
    Nisam još bila na biopsiji, čekam termin.

Clarissa 
    Neću reći da mi je drago kao da sam ja jer bi to bila debela laž. 
    Ali baš si mi zatitrala na neku notu od svog prvog posta i jako sam sretna što ti je upalilo. Navijam da ova trudnoća bude dosadna, monotona, ubitačno jednolična sve do olakog poroda predivnog zdravog bića. 

Inače, cure, ja sam na GO od foruma. Sjetila sam se da to nisam ovdje napisala pa sam se došla javiti. Treba mi odmor, predah, odmak od svega. Javim se kad se vratim.

💔💔💔

• XOXO
    28. Svibanj 2021. 19:31

Ajmeee Lori Clarisa presretna sam i stvarno vam zelim da sve bude savrseno. Saljem najvece zagrljaje.
    Ja prijavljujem da je kontrola prosla super dr je rekla da je sve savrseno i da po uzv ce za par dana doc O i da odmah krenem u akciju. Tako da imamo zeleno svjetlo i bas sam sretna i nestrpljiva u isto vrijeme
    Hera i ja sam nestrpljiva kao sto vidis isto jedva cekam krenut u akciju tako da te skroz kuzim. Na pocetku sam imala averziju od povratka na posao a sad sam vec u ful motu i sa ovim divnim toplim vremenom kod nas u istri bas ko da mi je neko stavio ruzicaste naocale i svijet je malo ljepse mjesto zadnjih par dana.

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

missR
    28. Svibanj 2021. 19:45

Clarissa Cestitam i tebi od srcaaa!! Ti i Lori ste nam obojale danas forum u dugine boje. Napokon neke lijepe vijesti😇😇
    Moja menga stigla nakon duphica al ova je bas neka cudna (bezbolna,oskudnija, tamnija) od prosle nakon duphica koja je bila sve suprotno.
    Pocela sam danas piti gynositol da si malo dovedem cikluse u red, citala sam neke dobre recenzije od pcosica za njega pa cemo viditi 🙂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Clarissa
    28. Svibanj 2021. 19:45

Hvala ti Lori, e kak nam se poklopilo!  I uljepsala si mi dan dok sam na iglama cekala nalaz druge bete. Pratimo se u strahovima i cekanju pregleda, mantram za najnajbolje. 

MTBica i ti meni titris, iako te ne poznajem. Puno ti hvala. Evo da znas da mi je nakon prvog sexytimea tocno doslo da tebi napisem da sam ocekivala da ce iz muza izaci samo neki prah, puffff, nes puderasto a ne plivaci zbog 5 mj. suse. Samo se odmori, uzmi vrijeme za sebe, sebe na prvo mjesto, svima si na forumu toliko pomogla da to nije normalno. Evo vjerujem da mi je tvoj zadnji savjet za d-vital sigurno pripomogao. Mislim na tebe, saljem ti pozitivu, girlpower i mantre i cvrsto vjerujem da ce ti se sve posloziti. You rule! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani