Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 10:21

Hera✨

BlairWaldorf

Hera✨

BlairWaldorfnaravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.

Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam … Ides na kontrolu iza toga ?

Nene ne smedarim vise nista. Prije nekih 4,5 dana je sve stalo. A kontrolu su mi rekli nakon prve menge. S tim da sam bila vec na kontroli 10 dana nakon induciranig i tu su mi rekli da je sve super da nema vise nista unutra.

Ok , sorry treba to sve poloviti. Ja bila odmah dan nakon smedarenja. I sad planiram i nakon M iako mi je doc na pregledu rekla da ako sam spremna mozemo pokusati odmah nakon prve M. 
    S time da... mene jos čeka u sustavu ona uputnica za prekoncepcijsku obradu na koju nikako da odem. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

jelenas
    28. Svibanj 2021. 11:23

Ajme Lori, presretna sam! Sad bi te tako jako zagrlila!! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 13:07

Hvala cure na podršci i što se veselite skupa sa mnom
    Hera prvi ciklus pokušavanja, evo ne mogu vjerovati. Pauzirali smo 2 ciklusa nakon spontanog (odnosno 3 ako računamo i sam spontani kao M, imala sam ovulaciju 2 i pol tjedna nakon spontanog) i sad u ovom odlučili pokušati. Nadali se da do jeseni bude nešto a kad ono
    Držim ti fige da ti M čim prije stigne
    Jelena primam i virtualni zagrljaj, hvala ti, divna si

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

missR
    28. Svibanj 2021. 14:07

Koliko prekrasne vijesti 🥰🥰🥰🥰 cestitam Lori , presretna sam zbog tebe  🎈 samo hrabro i pozitivno! 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Hera✨
    28. Svibanj 2021. 14:11

Joj ma divno, evo cijeli dan na poslu si mi u mislima i bas mi daje nadu! Javljaj kako napreduje 🥳😘
     mene totalno sad obuzelo vec par dana da bi najrade odmah novu trudnocu iako znam da nejde to tak. Al utjesno mi je da mi se ta zelja vratila i nekako imam opet volje to ispocetka prozivljavat, a mislila sam da mjesecima necu doc do toga. 😊 mislim da me ovaj povratak na posao spasio i pomogo mi da se vratim opet u svoju rutinu i osjecam opet ko normalna ja. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Marita_07
    28. Svibanj 2021. 14:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Hej cure,
    Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
    (Petrova 3,Rebro,Vinogradska).

Da li se pretraga na trombofiliju može napraviti kada sam u protokolu IVF-a?

Hvalaaa! 😘

Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
    Ne smeta što si u postupku. Dapače, super ako sad dobiješ nalaze do transfera.
    Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.

MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku? 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 14:36

Hera✨

Joj ma divno, evo cijeli dan na poslu si mi u mislima i bas mi daje nadu! Javljaj kako napreduje 🥳😘
    mene totalno sad obuzelo vec par dana da bi najrade odmah novu trudnocu iako znam da nejde to tak. Al utjesno mi je da mi se ta zelja vratila i nekako imam opet volje to ispocetka prozivljavat, a mislila sam da mjesecima necu doc do toga. 😊 mislim da me ovaj povratak na posao spasio i pomogo mi da se vratim opet u svoju rutinu i osjecam opet ko normalna ja.

Točno tako se i ja osjećam nakon povratka na posao. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Svibanj 2021. 14:52

Rita_55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Hej cure,
    Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?

Hvalaaa! 😘

Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
    Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.
    MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku?

Ma radi čekanja. Ja sam nestrpljiva 😁😁😁
    Ako ne možeš razdvojiti uputnice, onda odi u Vinogradsku.
    Zadovoljna hematologicom? Kod koje si?

Lori tek sad vidjela, čestitam ❤️❤️❤️

💔💔💔

Marita_07
    28. Svibanj 2021. 15:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Hej cure,

Hvalaaa! 😘

Ma radi čekanja. Ja sam nestrpljiva 😁😁😁
    Ako ne možeš razdvojiti uputnice, onda odi u Vinogradsku.
    Zadovoljna hematologicom? Kod koje si?

Lori tek sad vidjela, čestitam ❤️❤️❤️

Da, nisam mogla razdvojiti jer je sve na jednoj. Bila sam na sv. Duhu kod dr. Solomun, svega 5 min je trajo nas razgovor, i odmah mi dala uputnicu na trombofiliju pa kad dobijem sve nalaze opet doći kod nje na kontrolu. Jel si ti bila na biopsiji? 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

• Clarissa
    28. Svibanj 2021. 15:56

Drage curke, i ja bih nesto podijelila s vama: https://ibb.co/k6rKmgL
    Dakle jos sam bijela kao zid, oci kao crkvena zvona. Cekala sam m od ponedjeljka jer sam s njom trebala uci u novi postupak nakon pobacaja, ali m nije dosla! Veselim se, ali jaaaako rezervirano, imam taj strah hoce li sada sve biti u redu pa me to malo koci. Pregled je za dva tjedna, do tad cu dan po dan i nadati se najboljem. 
    Bila sam prije prijavila nakon svog misseda - nakon dva i pol tjedna krvarenja m je dosla nakon 36 dana. U tom ciklusu smo, nakon potvrde da je sve cisto i zelenog svjetla, imali tocno dva odnosa (poslije skoro 5 mjeseci suse) - bili jesu u danima ovulacije, no ja sam glavom bila u cekanju m da bih mogla u postupak, vec sam i lijekove kupila da budem spremna. I eto preokreta. Majn got!

Vidjela sam u medjuvremenu nazalost i nove zene na temi, drzite se sve.  Saljem veliki hug!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.