BlairWaldorfnaravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.
Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam … Ides na kontrolu iza toga ?
Nene ne smedarim vise nista. Prije nekih 4,5 dana je sve stalo. A kontrolu su mi rekli nakon prve menge. S tim da sam bila vec na kontroli 10 dana nakon induciranig i tu su mi rekli da je sve super da nema vise nista unutra.
Ok , sorry treba to sve poloviti. Ja bila odmah dan nakon smedarenja. I sad planiram i nakon M iako mi je doc na pregledu rekla da ako sam spremna mozemo pokusati odmah nakon prve M.
S time da... mene jos čeka u sustavu ona uputnica za prekoncepcijsku obradu na koju nikako da odem.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ajme Lori, presretna sam! Sad bi te tako jako zagrlila!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala cure na podršci i što se veselite skupa sa mnom
Hera prvi ciklus pokušavanja, evo ne mogu vjerovati. Pauzirali smo 2 ciklusa nakon spontanog (odnosno 3 ako računamo i sam spontani kao M, imala sam ovulaciju 2 i pol tjedna nakon spontanog) i sad u ovom odlučili pokušati. Nadali se da do jeseni bude nešto a kad ono
Držim ti fige da ti M čim prije stigne
Jelena primam i virtualni zagrljaj, hvala ti, divna si
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Koliko prekrasne vijesti 🥰🥰🥰🥰 cestitam Lori , presretna sam zbog tebe 🎈 samo hrabro i pozitivno!
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Joj ma divno, evo cijeli dan na poslu si mi u mislima i bas mi daje nadu! Javljaj kako napreduje 🥳😘
mene totalno sad obuzelo vec par dana da bi najrade odmah novu trudnocu iako znam da nejde to tak. Al utjesno mi je da mi se ta zelja vratila i nekako imam opet volje to ispocetka prozivljavat, a mislila sam da mjesecima necu doc do toga. 😊 mislim da me ovaj povratak na posao spasio i pomogo mi da se vratim opet u svoju rutinu i osjecam opet ko normalna ja.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hej cure,
Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
(Petrova 3,Rebro,Vinogradska).
Da li se pretraga na trombofiliju može napraviti kada sam u protokolu IVF-a?
Hvalaaa! 😘
Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
Ne smeta što si u postupku. Dapače, super ako sad dobiješ nalaze do transfera.
Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.
MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku?
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Joj ma divno, evo cijeli dan na poslu si mi u mislima i bas mi daje nadu! Javljaj kako napreduje 🥳😘
mene totalno sad obuzelo vec par dana da bi najrade odmah novu trudnocu iako znam da nejde to tak. Al utjesno mi je da mi se ta zelja vratila i nekako imam opet volje to ispocetka prozivljavat, a mislila sam da mjesecima necu doc do toga. 😊 mislim da me ovaj povratak na posao spasio i pomogo mi da se vratim opet u svoju rutinu i osjecam opet ko normalna ja.
Točno tako se i ja osjećam nakon povratka na posao.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hej cure,
Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
Hvalaaa! 😘
Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku?
Ma radi čekanja. Ja sam nestrpljiva 😁😁😁
Ako ne možeš razdvojiti uputnice, onda odi u Vinogradsku.
Zadovoljna hematologicom? Kod koje si?
Lori tek sad vidjela, čestitam ❤️❤️❤️
💔💔💔
Hej cure,
Hvalaaa! 😘
Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje.MTBica zvala sam Petrovu 3 i kad sam im pročitala koje sve testove trebam napraviti na trombofiliju, ispalo je da neka 3 ne rade. Tako da sam zvala u Vinogradsku i tamo sve rade što mi je napisala hematologica na uputnici.Dobila sam termin za 10 dana. Nalaz od biopsije još čekam. 💪 Zašto smatraš da ne Vinogradsku?
Ma radi čekanja. Ja sam nestrpljiva 😁😁😁
Ako ne možeš razdvojiti uputnice, onda odi u Vinogradsku.
Zadovoljna hematologicom? Kod koje si?
Lori tek sad vidjela, čestitam ❤️❤️❤️
Da, nisam mogla razdvojiti jer je sve na jednoj. Bila sam na sv. Duhu kod dr. Solomun, svega 5 min je trajo nas razgovor, i odmah mi dala uputnicu na trombofiliju pa kad dobijem sve nalaze opet doći kod nje na kontrolu. Jel si ti bila na biopsiji?
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Drage curke, i ja bih nesto podijelila s vama: https://ibb.co/k6rKmgL
Dakle jos sam bijela kao zid, oci kao crkvena zvona. Cekala sam m od ponedjeljka jer sam s njom trebala uci u novi postupak nakon pobacaja, ali m nije dosla! Veselim se, ali jaaaako rezervirano, imam taj strah hoce li sada sve biti u redu pa me to malo koci. Pregled je za dva tjedna, do tad cu dan po dan i nadati se najboljem.
Bila sam prije prijavila nakon svog misseda - nakon dva i pol tjedna krvarenja m je dosla nakon 36 dana. U tom ciklusu smo, nakon potvrde da je sve cisto i zelenog svjetla, imali tocno dva odnosa (poslije skoro 5 mjeseci suse) - bili jesu u danima ovulacije, no ja sam glavom bila u cekanju m da bih mogla u postupak, vec sam i lijekove kupila da budem spremna. I eto preokreta. Majn got!
Vidjela sam u medjuvremenu nazalost i nove zene na temi, drzite se sve. Saljem veliki hug!
Sortiraj odgovore
Najstariji