![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Lori- uzela sam na kraju Clearblue neki digitalni pa ćemo vidjeti. Nemam pcos, ali sam svojedobno bila kupila neke trakice i po njima nikada nisam ovulirala. I onda sva zbedirana odem kod gin i ona kaže da se na uzv baš lijepo vidi da ovuliram. Tak da mi fakat nije jasno. Baš ću sada vidjeti kak će biti s ovimHvala <3
Hera- hvala na savjetu, uzela sam Clearblue neki digitalni na kraju. Super što si odmah zatrudnjela bilaBaš ću i jada to malo pratiti pa ću vidjeti
Ja sam koristila jedan ciklus clearblue smajlice i odmah ostala trudna. Prije ih nikad nisam koristila a na godisnjoj kontroli kad sam rekla gin da pokusavamo par mjeseci al da se ne lovi ona sama mi je rekla da uzmem te. Posto mi ih je ostalo planiram kad dobijemo zeleno svjetlo opet sa njima probat ulovit smajlica.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure, ja isto za ovulaciju koristim clearblue digitane trakice, kupujem na snizenju u online ljekarni (150kn 10 kom) i otprilike po ciklusu potrosim 3 komada.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala cure javim naravno nakon pregleda u petak sam narucena. Pa da vidim ocemo li ovaj ciklus napadat uz jelenu ili ne jos.
Jelenas nije da ti nabijamo pressing al velika su ocekivanja od tebe posto si nam prva od trenutne grupice u akciji 🤩
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Xoxo- :) mislim da mi nitko ne može nabiti veći pressing od mene same :) zaista se nadam da ću uskoro ispuniti sva očekivanja i da neću biti jedina :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure moje ja sam jučer opet potonula😭, u petak mi je rođendan, samo podsjetnik na godinu u kojoj nisam postigla ništa, vidjela ništa, trebala sam ga pamtit po tudnoći s blizancima, ali ništa. Isplanirala g.o i to mi propalo, otkazali mi letove... pukla sam
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Draga Pingo, žao mi je strašno da se tako osjećaš. Strašno je to sve što smo sve ovdje prošle, okolnosti u kojima smo to sve prošle samo još doprinose pogoršanju situacije. Naravno da svi imamo loše dane, dane kada se samo možemo pitati “zašto baš meni?” i to je normalno i uvjerena sam da će se takvi dani ponavljati još dugo, možda zauvijek. Ja znam da nikada više neću biti onako baš potpuno sretna, s time sam se pomirila i s time ću naučiti živjeti. Ali ono što takoder znam, ovo iskustvo me naučilo toliko toga, o sebi samoj, drugima, boli, sreći, tuzi, fizičkoj boli, granicama, odnosima, i tako dalje. Znam da kad je loš dan sve je iznimno teško, negativno i nema dalje, ali ja sam sigurna da ćeš iza ovih oblaka ugledati sunce, dugu, možda dvije tri i svijet će opet biti jedno ljepše mjesto. Ljubim te i grlim! ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Draga Pingo bas mi je zao. Mogu zamislit frustaraciju. Sve cemu se veselis nekako propadne. Ali mora proc i to razdoblje. Ja se tjesim da ce to jednom uskoro nadam se sve biti samo ruzno sjecanje.
Nadam se da ce ti iduci rodenan bit najljepsi uz bebine udarce ili smijanje ❤️
—
Ja sam se cure moje danas vratila na posao i skroz mi je ok zasad. Kada sam pricala svojima iz sobe iskustvo svima suze u ocima i onda sam skuzila kako mi se ni ne place jer sam jednostavno to toliko puta izgovorila da vise nemam tolko snazne emocije uz rijeci sve te. Bila sam bas ponosna, osjecam se jako i snazno da sam sve to prezivjela i da imam snage za dalje. Daje mi neku nadu da ce ipak se sve posloziti. Prestalo je smedarenje napokon, al zadnja dva dana kao blagi osjecaj pred mengu, a prerano mi je jos bar 10 ak dana🤷🏽♀️
Citala sam zadnjih dana puno o sindromu koju je imala moja curka i s jedne strane olaksanje da se sve to na vrijeme otkrilo jer je zivot s tim po iskustvu roditelja horor, ali i strah da se nesto tako ne ponovi. Pitat cu def da mi naprave sve pretrage koje mogu za dusevni mir. Jucer isto sjedim na kavi i pored mene sjednu ljudi s novorodenom bebom i umrem iznutra od pomisli da sam to mogla kroz par mjeseci biti ja, a sad se to cini nedostizno i daleko 😥 i nekako mi je uzasna zelja za ponovnom trudnocom, a znam da nisam jos ni psihicki a ni fizicki pogotovo spremna. Nadam se samo da cemo moc od 9. Mjeseca nakon naseg putovanja krenut ispocetka, a strah me preplavljuje vec sad.
Ispricavam se na ovoj citabli, ali malo sam na sve strane danas s emocijama 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hej evo i mene, ne događa mi se nista novo pa ni ne pisem. Cekam 2.6 da vidim kakvo je stanje i da napravim pretrage ako ce trebati.
Zao mi je sto se tako osjećate cure, ali mislim da su to sasvim normalne reakcije na ono sto ste prozivjele. Dajte si vremena. Sigurna sam da će putovanje pomoći da sredite misli, a mozda se i vratite plus 1 ♥️
Ja uvijek kazem da sve mora doci na svoje. Mora. Jake smo mi zene, bar u ovakvim situacijama vidimo tko je stvarno uz nas bezuvjetno.
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Cure drage glavu gore. Doći će naše dugine bebice prije ili kasnije. Ja sam jutros dobila jedan veliki minus na testu za T i isto me malo tuga ulovila. Opet sam na početku grrrrr
Treba se okrenuti malo drugim stvarima, korona se smiruje, vrijeme je lijepo, treba otići negdje u prirodu, družiti se s prijateljima, napuniti baterije. Ne može nam se život svoditi samo na razmišljanje o trudnoći. Da, bilo bi super da se ni jednoj nije dogodilo to što se dogodilo ali ne možemo to promijeniti nažalost
Mi idemo na go idući tjedan i baš se veselim, istražujemo Istru ovaj put i to na biciklima
Pingo zašto ne odete negdje u RH? Čisto da se maknete od doma? Brzo će se situacija popraviti pa možda već na jesen neko dalje putovanje bude moguće
Hera i trebaš biti ponosna na sebe Što se tiče oporavka uzmi si vremena koliko ti treba, nemoj se forsirati. Možda na honey moon-u ostaneš trudna
Mene isto zna boliti kad vidim mame s bebama ali s druge strane ne znamo koje druge probleme one imaju i šta su sve prošle u životu.
Buba sretno na pregledu i javi se obavezno!
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Lori bas si lijepo sve napisala. Potpisujem ❤️
Zao mi je zbog minusa, ali drzim fige za iduci mjesec! 🍀 moram ti rec da zracis super pozitivnom energijom od kad smo se “upoznale” na jesenskima i kroz sve ovo 🤗
Da taman ako sve bude ok oko medenog mjeseca namjeravamo ponovno pocet pokusavat. Mozda bude mali spanjolac ili spanjolka 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji