Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    28. Svibanj 2021. 09:51

Lori🍀

Zoe slažem se s Herom. Ako tijelo nije spremno, neće se uloviti, tako su i meni rekli. Nemoj se brinuti.

Žene drage moj minus se na kraju pretvorio u plus.
    U uto sam i mislila da vidim neku sjenicu ali sam bila uvjerena na kraju da je evaporacijska.
    Jučer trebala dobiti i evo testića.
    Od ovog ciklusa baš nisam očekivala plusić jer su mi se trakice za ovulaciju ponašale čudno. Počele tamniti u 2 navrata, prvi put na 13 dc a drug put na 17dc. Tako da ni ne znam koji bi danas bila dpo, ili 15 ili 11. Nadam se da nije 15 jer su mi ovi testići onda nekako svijetli.
    Sad me naravno svega strah, pišnut ću još sutra i prekosutra, nadam s da će potamniti testići

Jučer:
    https://ibb.co/vjWJpVd[ibb.co]
    Današnji u 5 ujutro:
    https://ibb.co/XFMX3zB[ibb.co]
    Digitalac danas:
    https://ibb.co/V9Tzk3S[ibb.co]
    Nadam se da je to to <3

LORI cestitaaaam❤️🥳 bas si me obradovala, zelim ti skolsku trudnoca, sve ce biti uredu☺️☺️☺️🍀🍀🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 09:58

Hera✨

BlairWaldorfnaravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.

Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam ... Ides na kontrolu iza toga ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Hera✨
    28. Svibanj 2021. 10:01

BlairWaldorf

Hera✨

BlairWaldorfnaravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.

Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam … Ides na kontrolu iza toga ?

Nene ne smedarim vise nista. Prije nekih 4,5 dana je sve stalo. A kontrolu su mi rekli nakon prve menge. S tim da sam bila vec na kontroli 10 dana nakon induciranig i tu su mi rekli da je sve super da nema vise nista unutra.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BubaT
    28. Svibanj 2021. 10:11

Pa Lori, uljepsala si mi dan ♥️ cestitam 😍

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Svibanj 2021. 10:20

Rita_55

Hej cure,
    Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
    (Petrova 3,Rebro,Vinogradska).

Da li se pretraga na trombofiliju može napraviti kada sam u protokolu IVF-a?

Hvalaaa! 😘

Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
    Ne smeta što si u postupku. Dapače, super ako sad dobiješ nalaze do transfera.
    Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje. 

💔💔💔

BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 10:21

Hera✨

BlairWaldorf

Hera✨

Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam … Ides na kontrolu iza toga ?

Nene ne smedarim vise nista. Prije nekih 4,5 dana je sve stalo. A kontrolu su mi rekli nakon prve menge. S tim da sam bila vec na kontroli 10 dana nakon induciranig i tu su mi rekli da je sve super da nema vise nista unutra.

Ok , sorry treba to sve poloviti. Ja bila odmah dan nakon smedarenja. I sad planiram i nakon M iako mi je doc na pregledu rekla da ako sam spremna mozemo pokusati odmah nakon prve M. 
    S time da... mene jos čeka u sustavu ona uputnica za prekoncepcijsku obradu na koju nikako da odem. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

jelenas
    28. Svibanj 2021. 11:23

Ajme Lori, presretna sam! Sad bi te tako jako zagrlila!! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 13:07

Hvala cure na podršci i što se veselite skupa sa mnom
    Hera prvi ciklus pokušavanja, evo ne mogu vjerovati. Pauzirali smo 2 ciklusa nakon spontanog (odnosno 3 ako računamo i sam spontani kao M, imala sam ovulaciju 2 i pol tjedna nakon spontanog) i sad u ovom odlučili pokušati. Nadali se da do jeseni bude nešto a kad ono
    Držim ti fige da ti M čim prije stigne
    Jelena primam i virtualni zagrljaj, hvala ti, divna si

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

missR
    28. Svibanj 2021. 14:07

Koliko prekrasne vijesti 🥰🥰🥰🥰 cestitam Lori , presretna sam zbog tebe  🎈 samo hrabro i pozitivno! 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Hera✨
    28. Svibanj 2021. 14:11

Joj ma divno, evo cijeli dan na poslu si mi u mislima i bas mi daje nadu! Javljaj kako napreduje 🥳😘
     mene totalno sad obuzelo vec par dana da bi najrade odmah novu trudnocu iako znam da nejde to tak. Al utjesno mi je da mi se ta zelja vratila i nekako imam opet volje to ispocetka prozivljavat, a mislila sam da mjesecima necu doc do toga. 😊 mislim da me ovaj povratak na posao spasio i pomogo mi da se vratim opet u svoju rutinu i osjecam opet ko normalna ja. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani