Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hera✨
    28. Svibanj 2021. 09:18

To je sad bilo ekspresno jelda? Kolko ste sad pokusavali?

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 09:21

Hera✨

Ajmeeeee Lori😍😍😍😍
    Tako mi je drago!!! Evo uljepsala si mi dan! Ko da je moj plus 🤗🤗 joj drzim fige da je to to i da uskoro stize bebica! 🍀🍀🥳🥳

Hera✨

To je sad bilo ekspresno jelda? Kolko ste sad pokusavali?

Mi moramo dočekati M. Javi kada ti dode.

Lori🍀

Zoe slažem se s Herom. Ako tijelo nije spremno, neće se uloviti, tako su i meni rekli. Nemoj se brinuti.

Žene drage moj minus se na kraju pretvorio u plus.
    U uto sam i mislila da vidim neku sjenicu ali sam bila uvjerena na kraju da je evaporacijska.
    Jučer trebala dobiti i evo testića.
    Od ovog ciklusa baš nisam očekivala plusić jer su mi se trakice za ovulaciju ponašale čudno. Počele tamniti u 2 navrata, prvi put na 13 dc a drug put na 17dc. Tako da ni ne znam koji bi danas bila dpo, ili 15 ili 11. Nadam se da nije 15 jer su mi ovi testići onda nekako svijetli.
    Sad me naravno svega strah, pišnut ću još sutra i prekosutra, nadam s da će potamniti testići

Jučer:
    https://ibb.co/vjWJpVd[ibb.co]
    Današnji u 5 ujutro:
    https://ibb.co/XFMX3zB[ibb.co]
    Digitalac danas:
    https://ibb.co/V9Tzk3S[ibb.co]
    Nadam se da je to to <3

Lori čestitam ! Baš sam sretna zbog tebe 😁 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Hera✨
    28. Svibanj 2021. 09:29

BlairWaldorf naravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Clarissa
    28. Svibanj 2021. 09:37

Lori predivna vijest, bas si me razveselila!  Uzivaj u danasnjem danu, sve ce biti dobro ❤️

zoeeuzoee
    28. Svibanj 2021. 09:49

Hera✨

Kolko ti je proslo o spontanog i sta su ti rekli kolko da pazite? Po mojoj nekoj logici ako maternica nije spremna nece ni prihvatitit oplodenu stanicu ako do tog dode, al nisam strucna. Ako ti je na pregledima bilo sve ok mislim da nemas brige, opusti se 😊 vidjet ces uskoro jel + i otic u tom slucaju na pregled i sigurno ce sve bit ok! Dapace! Mozda bude bas nenadana trudnoca i bebica koju ste trebali dobit 🥰 ja sam si nekako poslozila da mene moje dijete ceka, bas ono koje trebam dobit.
    Kad bi trebala dobit?

Od spontanog je  proslo 3 mjeseca
    Bila sam na kontroli pred 2 tjedna i rekla je da je sve super i da se sve ocistilo, ali bi ona pricekala jos barem 1 ciklus  da dobijem.
    Hvala na podrci❤️ 🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    28. Svibanj 2021. 09:51

Lori🍀

Zoe slažem se s Herom. Ako tijelo nije spremno, neće se uloviti, tako su i meni rekli. Nemoj se brinuti.

Žene drage moj minus se na kraju pretvorio u plus.
    U uto sam i mislila da vidim neku sjenicu ali sam bila uvjerena na kraju da je evaporacijska.
    Jučer trebala dobiti i evo testića.
    Od ovog ciklusa baš nisam očekivala plusić jer su mi se trakice za ovulaciju ponašale čudno. Počele tamniti u 2 navrata, prvi put na 13 dc a drug put na 17dc. Tako da ni ne znam koji bi danas bila dpo, ili 15 ili 11. Nadam se da nije 15 jer su mi ovi testići onda nekako svijetli.
    Sad me naravno svega strah, pišnut ću još sutra i prekosutra, nadam s da će potamniti testići

Jučer:
    https://ibb.co/vjWJpVd[ibb.co]
    Današnji u 5 ujutro:
    https://ibb.co/XFMX3zB[ibb.co]
    Digitalac danas:
    https://ibb.co/V9Tzk3S[ibb.co]
    Nadam se da je to to <3

LORI cestitaaaam❤️🥳 bas si me obradovala, zelim ti skolsku trudnoca, sve ce biti uredu☺️☺️☺️🍀🍀🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

BlairWaldorf
    28. Svibanj 2021. 09:58

Hera✨

BlairWaldorfnaravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.

Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam ... Ides na kontrolu iza toga ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Hera✨
    28. Svibanj 2021. 10:01

BlairWaldorf

Hera✨

BlairWaldorfnaravno javljam odmah. Po prvi put jedva cekam da dode 😂 nadam se da nece previse oduzit.

Ne bi trebalo. Ti jos smedaris koliko se sjećam … Ides na kontrolu iza toga ?

Nene ne smedarim vise nista. Prije nekih 4,5 dana je sve stalo. A kontrolu su mi rekli nakon prve menge. S tim da sam bila vec na kontroli 10 dana nakon induciranig i tu su mi rekli da je sve super da nema vise nista unutra.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BubaT
    28. Svibanj 2021. 10:11

Pa Lori, uljepsala si mi dan ♥️ cestitam 😍

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Svibanj 2021. 10:20

Rita_55

Hej cure,
    Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
    (Petrova 3,Rebro,Vinogradska).

Da li se pretraga na trombofiliju može napraviti kada sam u protokolu IVF-a?

Hvalaaa! 😘

Najbrže ti je u Petrovoj 3. Bez naručivanja, nalazi su za cca 10 dana. Nemoj u Vinogradsku.
    Ne smeta što si u postupku. Dapače, super ako sad dobiješ nalaze do transfera.
    Mutacije ili imaš ili nemaš, nikakve terapije ne djeluju na njih. Koagulogram je drugo, na njega svašta djeluje. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.