![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Hej cure,
Dobila sam uputnicu D1 za testove na tombofiliju. Zna li netko gdje je najbolje otići?
(Petrova 3,Rebro,Vinogradska).
Da li se pretraga na trombofiliju može napraviti kada sam u protokolu IVF-a?
Hvalaaa! 😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Jel ima jos netko da uskoro očekuje prvu M. nakon S. ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja! Iako nije bio spontani vec prekid trudnoce.
U idealnoj situaciji bih trebala dobit za nekih 9,10 dana. Prije nekoliko dana je smedarenje potpuno prestalo i prema iscjedku trenutnom bih rekla da je tijelo pocelo s prirodnim ciklusom opet. Doduse jos nisam osjetila ovulaciju kao inace pa nez jel to zbog svega ovog sta se tijelu izdogadalo ili jos nije nastupila pa ni m nece skoro 🤷🏽♀️
Kad ju ti ocekujes?
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Rita55- Lori i ja smo radile u Vinogradskoj, ja sam se samo pojavila iduće jutro (bez naručivanja) i primili su me. Nalazi su bili nakon 4 tjedna plus 1,2 dana. Mislim da su trenutno oni možda najbrži tako da ti ja savjetujem da ideš u Vinogradsku (ja sam išla u endokrinološki jer sam imala i ogtt i hormone štitnjače za vaditi).
Držimo fige da budu ok nalazi!
Mikimia- žao mi je što si tu, ja sam imala puno kasniji pobačaj pa nažalost ne mogu pomoći, ali sam jedna od sretnica koje imaju već dijete, isto curicu i mogu ti reći da mi je ona bila najbolji lijek za sve! Mi smo čekali 4 mjeseca (liječili i ureapls, streptokok, čekali nalaze za trombofiliju) i evo sad je drugi ciklus kako pokušavamo.
Mislim na sve!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ja! Iako nije bio spontani vec prekid trudnoce.
U idealnoj situaciji bih trebala dobit za nekih 9,10 dana. Prije nekoliko dana je smedarenje potpuno prestalo i prema iscjedku trenutnom bih rekla da je tijelo pocelo s prirodnim ciklusom opet. Doduse jos nisam osjetila ovulaciju kao inace pa nez jel to zbog svega ovog sta se tijelu izdogadalo ili jos nije nastupila pa ni m nece skoro 🤷🏽♀️
Kad ju ti ocekujes?
I ja tako otprilike ! Ali najkasnije 9-10 dana. ( Početkom 6. mjeseca mi je rekla doktorica koje koje sam pri prestanku smedarenja otisla na pregled, a to je bilo prije 13 dana )
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
jelenas hvala na pomoći puno🤗! Narucila sam se mailom u Vinogradsku pa čekam mail.
Da li možda znaš može se ići na trombofiliju bez obzira što sam sada u postupku?
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
Hera super za cijepljenje! Ja cu pricekati zbog planova s trudnocom ali da ju planiram od jeseni kao ti isto bi se sad cijepila da mogu bezbrizno putovati hihi
Rita ne vidim zasto bi bio problem raditi pretrage trombofilije dok si u protokolu, ali pitaj ginekologa za svaki slucaj. Pretrage nisu nimalo invazivne samo ti izvade krv. Zelim ti puno srece i da postupak uspije iz prve
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Lori da eto bar se poklopilo to da cu se u ovoj pauzi cijepit potpuno prije nego uopce mozemo ponovno pokusavati. Pa bar o koroni necu mislit u trudnoci, pored svih ostalih stvari na svijetu koje me vec sad brinu 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala draga Lori, i ja tebi želim kao svim lavicama puno uspjeha u svemu. 🍀🙏
Javljam dalje kad saznam što će biti...
👨💼 43.g., sve uredno.
Lori da eto bar se poklopilo to da cu se u ovoj pauzi cijepit potpuno prije nego uopce mozemo ponovno pokusavati. Pa bar o koroni necu mislit u trudnoci, pored svih ostalih stvari na svijetu koje me vec sad brinu 😂
Nekako mi se čini neizbježno ne misliti jer i dalje, bez obzira na cjepivo se mozes zaraziti i zaraziti drugog.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore