Draga Lori, znaš koliko mi je krivo da minus. Možda se vidimo idući tjedan, mi smo isto u Istri za produženi :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mislim da je svakome tko prođe ovako nešto jako teško viditi druge sa svojim bebama...
Ali nekako se moramo voditi s tom misli da ćemo uskoro možda (nadam se) i mi držati ta mala klupka sreće u rukama!
Možda će jednog dana nekome biti teško vidjeti nas...
Strašno je koliko često se ovo događa, ali vjerujem da će doći i naše vrijeme... 💪♥️
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav svima. Nova sam ovdje, a imam potrebu s nekim osim obitelji podijelit svoju bol. Imam curicu od 4 godine. Već nekih pola godine smo radili na drugoj bebi i dr mi je dala da pijem duphaston prvu polovicu ciklusa zbog poremećaja hormona, neredovite menstruacije i dugih ciklusa. 17.2. bila zadnja menstruacija, 23.3. napravila test koji je bio pozitivan. Od samog početka trudnoće sam imala osjećaj da nije sve kako treba. Imala sam česte bolove slične laganijim kontrakcijama, baš neki čudan osjećaj. Na prvom pregledu se nije vidilo ništa, nakon 10 dana na drugom se vidjela samo gestacijska vrećica. 22.4. odem privatno i dr. mi kaže da je uredna trudnoća i da se čuju otkucaji ali me isto pitala je li mi u prvoj trudnoći ovako kasnio razvoj. 4.5. odem ponovo kod svoje dr. koja tijekom pregleda govori da su otkucaji srca bebe slabiji ali kao da je to normalno zbog tog što je manja trudnoća. 18.5. nakon brisanja na papiru je bila kap krvi. 19.5. odem kod ginekologa privatno i kaže mi da umjesto 13 TT beba je 8+4 i nema otkucaja. Svijet mi se srušio. Tek sam 21.5. mogla u bolnicu gdje su me pregledali i naručili na tabletu 25.5. U subotu popodne su me uhvatili jači bolovi i krenulo krvarenje pa sam otišla u bolnicu. Tamo su me ostavili preko noći. Cijelu noć sam imala jake kontrakcije i krvarenje i oko 4 h sam tražila da mi daju nešto protiv bolova. Dobijem voltaren i nakon 10 min imam nagon za WC. Odem u WC i odjednom pljusak, ugrušci, plod, sve je izašlo samo. Nakon toga me vode na uzv nakon čega mi daju tabletu mispregnol pa nakon 3 h još jednu. Oko 14 h me otpuštaju jer je glavnina izašla a da će ostalo izaći. Danas je četvrti dan od toga, i dalje krvarim, nekad manje nekad više, bolovi su prisutni često, nisu jaki kao prije. Upute nikakve nisam dobila. Smantana sam, svako malo me uhvati slabost neka. O psihi neću niti pričati, plačem stalno. Sreća da imam svoju curicu ispred koje sam hrabra. Ima li vas koji ste na ovakav način imale spontani? Koliko je trebalo da prestane krvarenje? Nakon koliko ste krenuli na drugu trudnoću?
Hera ajme Spanjolska Hocete se cijepiti prije puta ili? Moze se raditi pcr umjesto cijepljenja znas li?
Hvala ti na komplimentu, isto mislim za tebe. Ma tipkamo se nas dvije opet u nekim tamo proljetnim ili ljetnimmozetemozete bebama i ostajemo do kraja
Jelena hvala ti. Ma nema tuge, prvi mjesec pokusavanja, nisam ni ocekivala da ce se odmah primiti, nije ni prvi put Znaci i ti u Istri, uzivaj! Ja ju bas volim, ne kazu bzvz mala Italija za nju
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Mikimia jako mi je zao Nazalost tu nas je puno sa slicnim iskustvima. Mogu ti samo reci da je s vremenom zaista lakse. Sto se tice krvarenja ja sam jos 12 dana krvarila nakon tableta. Pauzu smo napravili 2 mjeseca, ali moze se i krace. Bitno da je s fizicke strane sada sve ok, a za psihu si daj vremena. Drzi se!
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Lori ja sam se cijepila prosli tjedan, muz prije nekih mj dana tako da cemo taman primit druge doze na vrijeme prije puta. Kad sam saznala da moram prekinut trudnocu sam odlucila bar to rijesit i da budem zasticena, a i da mozemo okolo putovati 😄 ali kolko znam moze se radit test prije puta tj svaki put kad se prelazi granica.
Mikimia jako mi je zao da si na ovoj temi i imas to iskustvo. Nemam istu situaciju pa ti ne mogu dati savjet, ali drzi se, postat ce psihicki lakse s vremenom. Tu smo si podrsk sta god trebas. ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Mikimia jako mi je zao sto ti se to dogodilo. Tvoja prica je jako slicna mojoj, razvitak kasnio i isto takvi bolovi jaki od pocetka trudnoce zbog kojih nikom nisam ni govorila od obitelji da sam trudna jer sam osjecala da nisu normalni..
Ja sam imala medikamentozni ali nije se s njim sve ocistilo pa sam morala na vakum na kraju. Mislim da ce ti krvarenje trajati oko 2 tjedna ali to je individualno jako. Moj missed bio je u drugom mjesecu, a na bebu krecemo opet iduci ciklus.
Imas svoju curicu i budi hrabra i pozitivna koliko god bilo tesko, a vrijeme prolazi svakako i brzo cete moci krenuti na bebicu opet ❣️
Drzi se, tu je super ekipa koja te razumije i uvijek mozes dobiti odgovor na sve
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hvala vam curke na podršci. Ipak sam otišla do dr da vidim da ipak nije nešto zaostalo. Paničarka sam po prirodi, a kad mi se ovo dogodilo još sam i gora. Što predlažete za napraviti od pretraga ili se to ne radi prije 2 spontana?
Dr. Me pregledala i htijela mi dati neke tablete Ergometrin ali ih nema kod nas jedino u bolnici pa mi je rekla da sačekam do utorka da vidim hoće li samo sve izaći. U nedjelju je ugrušak bio 16 mm a sad je 8.7 mm tako da se nadam da će sam izaći, krvarim i dalje.
Hvala vam curke na podršci. Ipak sam otišla do dr da vidim da ipak nije nešto zaostalo. Paničarka sam po prirodi, a kad mi se ovo dogodilo još sam i gora. Što predlažete za napraviti od pretraga ili se to ne radi prije 2 spontana?
Ja sam trazila uputnicu za prekoncepcijsku obradu, iako su mi rekli u bolnici da se to me radi prije dva spontana meni je svejedno ginekolog izdao uputnicu.
Nisam jos otisla na taj prvi razgovor gdje doktor pregledava sve nalaze, dobijes misljenje i termin za obradu. Mislila sam ići ovaj tjedan jedan dan iako mi je rekao ginekolog da idem nakon menstruacije. Ali sam nestrpljiva. Sad se možda mislim ipak poslusati ili nazvati bolnicu da s njima provjerim kada je najbolje da dodem. Očekujem 1. M. nakon S. početkom 6. mjeseca.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore