![](/media/img/63/0e/60aa0e83e3648fd2cbdf.jpeg)
Clarissaaaaa ajmeeee cestitaaam!!!😍😍😍 Pa predobro, kad se covjek najmanje nada!! Znam kako ti je sto se tice strahova, prolazim sve isto i biti cu mirna tek kad vidim da kuca srceko. Uzivaj i pazi se!
MTBice i MissR hvala❤
Hera mislim da je jako dobra stvar da ponovno razmisljas o tome. Sad si se cijepila pa bi bilo dobro bar mj, dva pricekati ali poslije toga, ako ti gin da zeleno svijetlo, go girl🤗 Boli te briga kozes i trudna u Spanjolsku, ionako ces se procijepiti🤗
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Rita_55, ja imam sve pretrage, sad tražim empatičnog hematologa koji bi bio voljan propisati heparin sredovječnoj trudilici sa benignom mutacijom.
Nisam još bila na biopsiji, čekam termin.
Clarissa
Neću reći da mi je drago kao da sam ja jer bi to bila debela laž.
Ali baš si mi zatitrala na neku notu od svog prvog posta i jako sam sretna što ti je upalilo. Navijam da ova trudnoća bude dosadna, monotona, ubitačno jednolična sve do olakog poroda predivnog zdravog bića.
Inače, cure, ja sam na GO od foruma. Sjetila sam se da to nisam ovdje napisala pa sam se došla javiti. Treba mi odmor, predah, odmak od svega. Javim se kad se vratim.
💔💔💔
Ajmeee Lori i Clarisa presretna sam i stvarno vam zelim da sve bude savrseno. Saljem najvece zagrljaje.
Ja prijavljujem da je kontrola prosla super dr je rekla da je sve savrseno i da po uzv ce za par dana doc O i da odmah krenem u akciju. Tako da imamo zeleno svjetlo i bas sam sretna i nestrpljiva u isto vrijeme
Hera i ja sam nestrpljiva kao sto vidis isto jedva cekam krenut u akciju tako da te skroz kuzim. Na pocetku sam imala averziju od povratka na posao a sad sam vec u ful motu i sa ovim divnim toplim vremenom kod nas u istri bas ko da mi je neko stavio ruzicaste naocale i svijet je malo ljepse mjesto zadnjih par dana.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Clarissa Cestitam i tebi od srcaaa!! Ti i Lori ste nam obojale danas forum u dugine boje. Napokon neke lijepe vijesti😇😇
Moja menga stigla nakon duphica al ova je bas neka cudna (bezbolna,oskudnija, tamnija) od prosle nakon duphica koja je bila sve suprotno.
Pocela sam danas piti gynositol da si malo dovedem cikluse u red, citala sam neke dobre recenzije od pcosica za njega pa cemo viditi 🙂
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hvala ti Lori, e kak nam se poklopilo! I uljepsala si mi dan dok sam na iglama cekala nalaz druge bete. Pratimo se u strahovima i cekanju pregleda, mantram za najnajbolje.
MTBica i ti meni titris, iako te ne poznajem. Puno ti hvala. Evo da znas da mi je nakon prvog sexytimea tocno doslo da tebi napisem da sam ocekivala da ce iz muza izaci samo neki prah, puffff, nes puderasto a ne plivaci zbog 5 mj. suse. Samo se odmori, uzmi vrijeme za sebe, sebe na prvo mjesto, svima si na forumu toliko pomogla da to nije normalno. Evo vjerujem da mi je tvoj zadnji savjet za d-vital sigurno pripomogao. Mislim na tebe, saljem ti pozitivu, girlpower i mantre i cvrsto vjerujem da ce ti se sve posloziti. You rule!
Hvala svima cure, uz vas sam u mislima na putu do oporavka, na putu do neke sljedece faze i svega lijepoga sto vas ceka
Pozdrav, nova sam na forumu, ustvari, nikad nisam imala naviku pisanja na forumu. Danas se to promijenilo jer sam čitala toliko vaših iskustava... Jednostavno imam potrebu negdje reci "na glas" kako se osjećam, a da me se stvarno shvati. Nadam se da sam na dobrom topicu, nemojte zamjeriti ako nisam.
Danas sam dobila 1. tabletu za čišćenje maternice nakon sto sam na redovnom pregledu s 13 tjedana saznala da je bebi prestalo kucati srce prije 2 tjedna. U nedjelju idem u bolnicu na ostatak "zahvata" odnosno drugu tabletu. Ne znam sto me očekuje, uopće. Samo znam da ne može boljeti fizički vise nego me sad boli spoznaja da se ovo dogodilo.
Naime, prije 8 mjeseci sam takoder imala spontani sa 6 tjedana, ali se sve riješilo samo, kod kuće.
Imamo svoju djevojčicu od 4 godine i to me drži, ali toliko želimo još jedno dijete. Trenutno mi kroz glavu prolaze samo misli kako to neće biti moguće i da nešto očito ne valja kad se ovo dogodilo 2 puta za redom, a na pomisao da opet prolazim nešto ovakvo me hvata jeza.
I jos jedna stvar koja me strašno smeta, to sto smo se opustili nakon 10 tjedana i rekli svojima i nekim prijateljima da sam trudna. Nemam snage objašnjavati sto je bilo i dobivati poglede sažaljenja, ne da to ljudi namjerno rade, ali svaki put me zaboli još malo vise.
Je li itko imao slično iskustvo? Imate li ikakav savjet?
Nadam se da nisam zagnjavila dugim postom.
Svima vama želim svu sreću i nadam se budućim uspjesima.
ifigenijaznam da je teško, boli duboko unutra, toliko da duša boli. Ja sam također prošla dva spontana u razmaku od 5 mjeseci, pa sam imala potrebu da ti se javim, da te utješim. Tako sam i ja mislila, da sa nama nešto ne valja kada se to desilo uzastopno. Napravili smo pretrage koje se inače rade u slučaju spontanih i nisu ništa našli što bi pridonijelo tome.
A to što ste rekli nekolicini ljudi..reći ćeš što je bilo i da ne želiš sada pričati o tome. Nakon nekog vremena prestane to sažaljenje i tebi će biti lakše pričati o tome.
Drži se, ali nemoj sve držati u sebi..imaš muža kraj sebe, nije ni njemu lako, vjeruj mi..
Hvala na riječima podrške. 🤍 Žao mi je čuti da si također to prošla. Sad samo s tjeskobom čekam nedjelju i da to ajmo reći završi, barem taj fizički dio.
Sto se pretraga tiče, nadam se da će i mene moj doktor poslati, nisam zadovoljna kako je postupao do sada, npr uopce nije radio pretrage hormona štitnjače, pa imam anemiju i to zna, a nije mi provjerio željezo iako sam napomenula i sl... nekako kao da sve moram dodatno sama napraviti, tako da se bojim da me nece slati na pretrage koje treba. Doktor u bolnici mi je rekao da mi je mogao barem briseve napraviti nakon prvog spontanog, nije ni to. Zovem okolo, nitko u mom gradu ne prima nove pacijentice, ali i to cu morati rješavati.
Da, sto se muza tice, njemu je ovaj put gore nego prvi i vise ja njega tjesim, samo da nekako vidi da mogu biti jaka pa da zajedno to lakse prebrodimo. Eto me zato i ovdje, prvi put na forumu, da ne drzim u sebi kao do sad 🙂
Ifgenija bas mi je zao sto si nam se prikljucila na ovoj temi. Sve smo mi prosle isto ili slicno i svako se nosi na svoj nacin. Ja npr nakon prvog djeteta nisam bila spremna za drugo punih 10 god. I kad sam se odlucila i ostala T desila se kromosomeopatija i imala sam inducirani u 16tt. Jedno grozno iskustvo, takoder smo svima vec bili rekli za T. Ostala sam doma puna dva tjedna ako ne i vise uopce nisam bila spremna za pojavit se medu ljudima. Al onda sam skuzila da ce prvi dan ljudi pitat i da cu to kad tad morat proc i vratila se na posao i u nazovimo normalu. Meni stvarno nije bilo tesko pricat o tome al mi je islo na zivce ili kad su se pravili da znaju polje od mene sto sam prosla ili kad bi ja na kraju njih morala tjesit. Uglavnom da ne duzim sve sto osjecas je normalno i dopusti si tugovanje ali i nadi si nesto za dizanje. Ja sam sigurna da cemo sve skupa docekat svoje bebice jer smo itekako zasluzile.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
ifigenijaznam da je teško, boli duboko unutra, toliko da duša boli. Ja sam također prošla dva spontana u razmaku od 5 mjeseci, pa sam imala potrebu da ti se javim, da te utješim. Tako sam i ja mislila, da sa nama nešto ne valja kada se to desilo uzastopno. Napravili smo pretrage koje se inače rade u slučaju spontanih i nisu ništa našli što bi pridonijelo tome.
A to što ste rekli nekolicini ljudi..reći ćeš što je bilo i da ne želiš sada pričati o tome. Nakon nekog vremena prestane to sažaljenje i tebi će biti lakše pričati o tome.
Drži se, ali nemoj sve držati u sebi..imaš muža kraj sebe, nije ni njemu lako, vjeruj mi..
Hvala na riječima podrške. 🤍 Žao mi je čuti da si također to prošla. Sad samo s tjeskobom čekam nedjelju i da to ajmo reći završi, barem taj fizički dio.
Sto se pretraga tiče, nadam se da će i mene moj doktor poslati, nisam zadovoljna kako je postupao do sada, npr uopce nije radio pretrage hormona štitnjače, pa imam anemiju i to zna, a nije mi provjerio željezo iako sam napomenula i sl… nekako kao da sve moram dodatno sama napraviti, tako da se bojim da me nece slati na pretrage koje treba. Doktor u bolnici mi je rekao da mi je mogao barem briseve napraviti nakon prvog spontanog, nije ni to. Zovem okolo, nitko u mom gradu ne prima nove pacijentice, ali i to cu morati rješavati.
Da, sto se muza tice, njemu je ovaj put gore nego prvi i vise ja njega tjesim, samo da nekako vidi da mogu biti jaka pa da zajedno to lakse prebrodimo. Eto me zato i ovdje, prvi put na forumu, da ne drzim u sebi kao do sad 🙂
Neznam odakle dolaziš, ali i ja nisam imala baš dobro iskustvo sa svojom socijalnom ginekologicom i ništa nije ozbiljno shvaćala jer kao imam djecu već. Mene je na sve pretrage poslao privatnik.
Da, tako i meni, ma imate već jedno dijete, kaj se brinete... mislim da ni meni ne gine privatnik
Sortiraj odgovore
Najstariji