![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Lori i Nanaj j se apsolutno ne kuzim u nista vezano uz ove nalaze ali drzim fige da nije nistavstrasno i presudno. Sigurno za sve ima rjesenje 😘🍀
Maj bez brige, deago mi je cuti svako misljenje i iskustvo, naravno sve smo razlicite 😊
Ali da zbamo tocno sto je bilo. Radi se o dandy walker sindromu, tri ginekologa su se slozila odmah s dijagnozom na konziliju. Naime bebi se nije razvio mali mozak tj nedostaje njegov glavni dio. Uz to je i srce ostalo nepodjeljeno dobro i jednostavno se sve krivo onda pocelo razvijati. Vise mi je doktora reklo da to nema veze s kromosomima i da ce ne nalaz patologije pokazat zdravi plod. Nije niti nasljeno i jednostavno slucajna greska kako kazu. Obicni s ovakvom dijagnozom bude rani spontani, ali evo nekad kao kod mene se ipak uspije odrzati na zivotu. S tim da je moje tijelo vec lagano krenulo pred kraj s odbacivanjem, krvarila sam i imala grceve stalno pa bi doslo vjv do spontanog malo kasnije. Zbog sveg tog vjerujem da je zaista rijec o slucajnosti koja se nece ponoviti, al opet imam ogroman strah. Pitat cu jos svakako iduci put za neke dodatne pretrage.
💜💜💜
Onda nema šta nego poslušati doktore i vjerovat im i vjerovat u mrvicu kad se pojavi 🤞🏻 sad raditi na tijelu da bude što prije zeleno svjetlo i hrabro naprijed!
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lori i Nanaj j se apsolutno ne kuzim u nista vezano uz ove nalaze ali drzim fige da nije nistavstrasno i presudno. Sigurno za sve ima rjesenje 😘🍀
Maj bez brige, deago mi je cuti svako misljenje i iskustvo, naravno sve smo razlicite 😊
Ali da zbamo tocno sto je bilo. Radi se o dandy walker sindromu, tri ginekologa su se slozila odmah s dijagnozom na konziliju. Naime bebi se nije razvio mali mozak tj nedostaje njegov glavni dio. Uz to je i srce ostalo nepodjeljeno dobro i jednostavno se sve krivo onda pocelo razvijati. Vise mi je doktora reklo da to nema veze s kromosomima i da ce ne nalaz patologije pokazat zdravi plod. Nije niti nasljeno i jednostavno slucajna greska kako kazu. Obicni s ovakvom dijagnozom bude rani spontani, ali evo nekad kao kod mene se ipak uspije odrzati na zivotu. S tim da je moje tijelo vec lagano krenulo pred kraj s odbacivanjem, krvarila sam i imala grceve stalno pa bi doslo vjv do spontanog malo kasnije. Zbog sveg tog vjerujem da je zaista rijec o slucajnosti koja se nece ponoviti, al opet imam ogroman strah. Pitat cu jos svakako iduci put za neke dodatne pretrage.
💜💜💜
Onda nema šta nego poslušati doktore i vjerovat im i vjerovat u mrvicu kad se pojavi 🤞🏻 sad raditi na tijelu da bude što prije zeleno svjetlo i hrabro naprijed!
Bit će ! ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala Buba i Jelena. U cet idem privatno hematologu s nalazima pa javim koje sam info dobila.
Pingo ima kod tebe kakvih novosti? Znas li kad mozete krenuti ponovno?
Maj4 kako si ti? Imate kakvih novih saznanja?
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Hvala Buba i Jelena. U cet idem privatno hematologu s nalazima pa javim koje sam info dobila.
Lori moja, ja sam navukla uroinfekt😭, moram na kontrolu, moj gin nema termina prije idućeg mjeseca pa ću ići negdje privatno, no sada se ne osijećam ni fizički, ni psihički spremnom, nadam se ponovnim akcijama nakon ljeta... želim barem jednu normalnu M imati prije rada na novoj bebi😞
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
i zaboravila sam napisati, prošli tjedan, dok nisam osjetila uroinfekt smo probali s kondomom, nisam mogla od bolova😢
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Cure, želim svima čim ljepši tjedan! Mi se ovaj tjedan bacamo na posao 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
i zaboravila sam napisati, prošli tjedan, dok nisam osjetila uroinfekt smo probali s kondomom, nisam mogla od bolova😢
Meni bude malo neka nelagoda na početku, ali s kondomom mi uvijek bude baš koma a isto smo morali dok smo imali one sve plazme i streptokok. Držim fige da izliječiš čim prije!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Pingo žao mi je zbog urinoinfekcije.
Ja nisam imala bolove poslije spontanog. Možda ti je krenula već infekcija pa zbog toga boli.
Pozdravljam tvoju pauzu ako nisi spremna bolje je tako. Brzo će proći ljeto Drži se!
Jelena sretno ovaj ciklus, neka bude dobitan
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Cure i ja vam zelim miran i lijep tjedan.
Ja mrzim kondome nije mi neki feeling, al za sad smo jos s njima. Danas se narucujem na pregled nakon M pa cemo vidjet sta ce dr rec i nadam se eliminaciji kondoma.
Pingo da sto prije prode upala.
Jelena kad ocekujes O? Nadam se uspjesnom +
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Lori moja, ja sam navukla uroinfekt😭, moram na kontrolu, moj gin nema termina prije idućeg mjeseca pa ću ići negdje privatno, no sada se ne osijećam ni fizički, ni psihički spremnom, nadam se ponovnim akcijama nakon ljeta… želim barem jednu normalnu M imati prije rada na novoj bebi😞
Znam kako ti je, ja sam ju takoder imala 3 tjedna nakon pobacaja...
Drz se💙
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Sortiraj odgovore
Najstariji