![](/media/img/ec/15/8efe99af4b045ad00272.jpeg)
Sori cure, malo sam odsutna, tak mi je loše nekako zadnjih dana, mislim da me ovo vrijeme baš muči.
Lori, imaš onda isto kao i ja ;)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sori cure, malo sam odsutna, tak mi je loše nekako zadnjih dana, mislim da me ovo vrijeme baš muči.
Lori, imaš onda isto kao i ja ;)
Da imamo istu bolestinu😁 Tjesim se da je moglo i gore. Hoces se ti pikati u iducoj T?
Oprosti sto te to pitam ali ne mogu se sad sjetiti, jesu li tebi pronasli uzrok spontanog? Mislis li da trombofilija ima veze s time?
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Emili57- ja sam bila spomenula trudnice, imam osjećaj da su sve moje frendice/poznanice trudne Mislim, drago mi je zbog njih, ali istovremeno priželjkujem i svoj plusić
Ja se isto ovih dana osjećam nekako čudno, m nikako da dođe, već je 35. dan. Ah, valjda bude...
BlairWaldorf nek nam je sretno 🙏🙏🙏
Moja ocekivanja su samo razgvoro o tome da je kiretaza prosla dobro, patoloski cekam jos neke 2 nedjelje.
Vidim sve ste (pretpostavljam) iz HR a ja sam vamo iz Bosne, al skoro je sve pa isto.
Meni dođe teško naročito sto sam sama ljekar ali nista mi to ne znaci kad u ovim situacijama trazis ljudskost, Boga, Univerzum, odgovore i ostajes prazan
Zato se nadam da ce nam svima ova godina bar zavrsiti u plusu 😇
Emili57- ja sam bila spomenula trudnice, imam osjećaj da su sve moje frendice/poznanice trudneMislim, drago mi je zbog njih, ali istovremeno priželjkujem i svoj plusić
Ja se isto ovih dana osjećam nekako čudno, m nikako da dođe, već je 35. dan. Ah, valjda bude…
Bette al skroz si u pravu, doduse osjecam se nekad kao Google o cemu pricas o izbaci reklame tako i ovo, samo vidjenje trudnica
Lori, ja se pikam sigurno 😬
Moje dvije najbolje prijateljice su trudne, jucer sam s jednom prebirala po robici, koliko god ja mislila da sam dobro, nisam ocito. Nisam joj pokazala naravno to, niti rekla, jer s kim ce se veseliti nego samnom.
Kao lakse je dok već imas dijete, istina, ali gubitak je gubitak ☹️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
BlairWaldorfnek nam je sretno 🙏🙏🙏
Moja ocekivanja su samo razgvoro o tome da je kiretaza prosla dobro, patoloski cekam jos neke 2 nedjelje.
Vidim sve ste (pretpostavljam) iz HR a ja sam vamo iz Bosne, al skoro je sve pa isto.
Meni dođe teško naročito sto sam sama ljekar ali nista mi to ne znaci kad u ovim situacijama trazis ljudskost, Boga, Univerzum, odgovore i ostajes prazan
Zato se nadam da ce nam svima ova godina bar zavrsiti u plusu 😇
Ja sam odmah po danu kad mi je krvarenje stalo otisla na pregled i rečeno mi je da sačekam prvu menstruaciju i da mogu pokusati opet. S time da ja nisam bila na kiretazi već sam dobila tablete.
Na pregledu očekujem ni više ni manje već isključivanje svih zdravstvenih uzroka kako bi se mogla po tom pitanju opustiti međutim ne znam koliko će me ozbiljno shvatiti s obzirom da p. nije ponavljajući.
Javim.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lori, nisu mi povezali mutaciju sa spontanim, tako da mislim da se neću pikati u idućoj trudnoći.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
cure moje drage što pitate za mene, živa sam💜
imala sam problema u kući, pukla mi cijev od vode, pa sam bila angažirana oko toga... pa sad pokušavam iščitati sve što ste napisale...
vidim da se pisalo o folnoj... meni je gin na recept dao Folbella -folatna kiselnu, ne znam jeli aktivna, ali rekao mi je da je nešto novo...
žao mi je što vidim nove cure☹️
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji