Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    30. Lipanj 2020. 17:43

Mara Kokosica

Ja sam 4.6.uz pomoc tableta imala spontani. Prirodno otislo sve isti dan. I izasla sam kuci. Krvarila 10ak dana pa smedjarila i evo u petak izgleda da sam dobila jer mi je bas prava krv. Do sad traje i inace je obilnija nego prije. Malo me to cudi da je tako uranilo. Pricekala bi kontrolu u 8 pa nastavili

Kako ti inače dolazi, koliko ti je dug ciklus? Moguće da  se to poremeti sve malo. Meni je kao krenula, al nikako da krene jače, malo nešto krvari pa ne znam dal' da računam pon mengu ili ne. al je crvena i svježa.

Sara 🌸
    30. Lipanj 2020. 18:09

PeaceLily

Sara🌻 (Mrljica)

maslacak8
    Aha, ispričavam se onda, al uvijek skačem na to, uz sve sto smo prosle, ne tribamo jos sram osjecat u nikakvom smislu. Ali ako imas to u sebi, tu snagu,pricaj, razbij taj tabu. Ja npr to radim, da znas koliko zena se osjeca isto kao i ti. Nekome je lakse pricat a nema kome. Ja mogu svakom odgovorit u vezi toga sto god da me pita. A moja je obitelj npr takva da su dosta rezervirani, imaju neko misljenje kako se ja osjecam, pa to ne spominju. Iskreno, u tim danima mi nitko nije trebao, nego moj suprug. Otplačeš što imaš i ideš dalje, i kažeš prijateljicama sta ti se dogodilo, da se osvijeste da je to cesto ako se nazalost njima sutra dogodi i da nije (glupo je rec) najgora stvar na svijetu, ako me razumijes. Makar se ti u tim trenutcima osjecala kao da nikad nista nece bit ok.

Iako i danas kad cujes od nekih, ajme kakva su ovo vrimena, sve vise se to događa. Nije istina, i prije se događalo ali žene nisu znale, znas kakva je medicina bila prije, a i žene su to onda stvarno smatrale sramotnim. Ipak danas zene pricaju malo vise, al nedovoljno.
    Dio smo loše statistike, jebiga, život je to. Malo nas je plesnilo, al smo jace, bar se ja tako osjecam. ☺️

PeaceLily
    jesmo jesmo, vec prosli ciklus, ali zeljezo i feritin su mi bili prelosi, ispod donjih granica, tako da nisam nista ocekivala. Ovaj ciklus se imam vec necemu nadat, jer smo dobro pokrili, ali nekako sam ravnodusna, mozda je vise vise obrambeni stav da ne buden puno deprimirana kad dode vjestica. Al dobro, bit ce sta bude. Pridruzi nam se isto na LH trakicama, ako zelis.

Da kužim da može biti obrambeni mehanizam. U svakom slučaju držim fige da čim prije ostvarite trudnocu ponovo🤞 meni je isto željezo ispod granice, dobila anemiju u trudnoći i sad na zadnjem nalazu još je bilo tik ispod granice. Pila sam heferol, a sad uzimam Sideral folic koji ima malo zeljeza i ostalih meni potrebnih stvari. Piješ li ti što za željezo?
    Znam za lh trakice, malo popratnim ,a aktivnije sam na forumu Tko planira i radi na bebi, hvala na prijedlogu🤗

Ja sam u njemackoj pa pijem Ferro Sanol. Mogu rec da sam razliku primjetila vec nakon tjedan dana. Dobar je lijek, nemam bas nuspojava. Ima 100 komada u kutiji, imam jos pit jedno dva mjeseca, nadam se da nece vise bit potrebe. ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Bella🌟
    30. Lipanj 2020. 22:30

Sara🌻 (Mrljica)

PeaceLily

Sara🌻 (Mrljica)

maslacak8
    Aha, ispričavam se onda, al uvijek skačem na to, uz sve sto smo prosle, ne tribamo jos sram osjecat u nikakvom smislu. Ali ako imas to u sebi, tu snagu,pricaj, razbij taj tabu. Ja npr to radim, da znas koliko zena se osjeca isto kao i ti. Nekome je lakse pricat a nema kome. Ja mogu svakom odgovorit u vezi toga sto god da me pita. A moja je obitelj npr takva da su dosta rezervirani, imaju neko misljenje kako se ja osjecam, pa to ne spominju. Iskreno, u tim danima mi nitko nije trebao, nego moj suprug. Otplačeš što imaš i ideš dalje, i kažeš prijateljicama sta ti se dogodilo, da se osvijeste da je to cesto ako se nazalost njima sutra dogodi i da nije (glupo je rec) najgora stvar na svijetu, ako me razumijes. Makar se ti u tim trenutcima osjecala kao da nikad nista nece bit ok.

Iako i danas kad cujes od nekih, ajme kakva su ovo vrimena, sve vise se to događa. Nije istina, i prije se događalo ali žene nisu znale, znas kakva je medicina bila prije, a i žene su to onda stvarno smatrale sramotnim. Ipak danas zene pricaju malo vise, al nedovoljno.
    Dio smo loše statistike, jebiga, život je to. Malo nas je plesnilo, al smo jace, bar se ja tako osjecam. ☺️

PeaceLily
    jesmo jesmo, vec prosli ciklus, ali zeljezo i feritin su mi bili prelosi, ispod donjih granica, tako da nisam nista ocekivala. Ovaj ciklus se imam vec necemu nadat, jer smo dobro pokrili, ali nekako sam ravnodusna, mozda je vise vise obrambeni stav da ne buden puno deprimirana kad dode vjestica. Al dobro, bit ce sta bude. Pridruzi nam se isto na LH trakicama, ako zelis.

Da kužim da može biti obrambeni mehanizam. U svakom slučaju držim fige da čim prije ostvarite trudnocu ponovo🤞 meni je isto željezo ispod granice, dobila anemiju u trudnoći i sad na zadnjem nalazu još je bilo tik ispod granice. Pila sam heferol, a sad uzimam Sideral folic koji ima malo zeljeza i ostalih meni potrebnih stvari. Piješ li ti što za željezo?
    Znam za lh trakice, malo popratnim ,a aktivnije sam na forumu Tko planira i radi na bebi, hvala na prijedlogu🤗

Ja sam u njemackoj pa pijem Ferro Sanol. Mogu rec da sam razliku primjetila vec nakon tjedan dana. Dobar je lijek, nemam bas nuspojava. Ima 100 komada u kutiji, imam jos pit jedno dva mjeseca, nadam se da nece vise bit potrebe. ☺️

Ok super. Tnx na info. 
    Nisam znala da željezo utječe na začeće kao što si ranije napisala.

• maslacak8
    01. Srpanj 2020. 07:57

Sara🌻 (Mrljica)

maslacak8

Iako i danas kad cujes od nekih, ajme kakva su ovo vrimena, sve vise  se to događa. Nije istina, i prije se događalo ali žene nisu znale, znas kakva je medicina bila prije, a i žene su to onda stvarno smatrale sramotnim. Ipak danas zene pricaju malo vise, al nedovoljno.

PeaceLily

Da, slažem se s tobom. What doesn't kill you make you stronger 💪

• Mara Kokosica
    01. Srpanj 2020. 12:27

PeaceLily

Mara Kokosica

Ja sam 4.6.uz pomoc tableta imala spontani. Prirodno otislo sve isti dan. I izasla sam kuci. Krvarila 10ak dana pa smedjarila i evo u petak izgleda da sam dobila jer mi je bas prava krv. Do sad traje i inace je obilnija nego prije. Malo me to cudi da je tako uranilo. Pricekala bi kontrolu u 8 pa nastavili

Kako ti inače dolazi, koliko ti je dug ciklus? Moguće da se to poremeti sve malo. Meni je kao krenula, al nikako da krene jače, malo nešto krvari pa ne znam dal' da računam pon mengu ili ne. al je crvena i svježa.

Kraci mi je ciklus. Svako 26 dana. 
    Vidjet cu do kad ce ici i kad cu slj put dobit. I meni je crveno i svjeze.  Za koliko dana je tebi stigla?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    01. Srpanj 2020. 12:27

I meni su zalihe zeljeza bile nize . Nisam znala da to utjece?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    01. Srpanj 2020. 12:32

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica

Kako ti inače dolazi, koliko ti je dug ciklus? Moguće da se to poremeti sve malo. Meni je kao krenula, al nikako da krene jače, malo nešto krvari pa ne znam dal' da računam pon mengu ili ne. al je crvena i svježa.

Kraci mi je ciklus. Svako 26 dana.
    Vidjet cu do kad ce ici i kad cu slj put dobit. I meni je crveno i svjeze. Za koliko dana je tebi stigla?

Dobila sam za 29 dana. Danas je drugi dan. Meni su inače ciklusi 29-31. Najčešće 30 dana.

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 15:18

Mara Kokosica

I meni su zalihe zeljeza bile nize . Nisam znala da to utjece?

Feritin (zalihe zeljeza) su vazne, znam da specijalisti kod MPO traze i taj nalaz. Tako da, nije lose inace, al posebice kad se ide radir na bebi da se provjere željezo i feritin. Bar je te levele lako podici.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

working_mom
    01. Srpanj 2020. 19:29

Bila na kontroli. Beta je pocela padati, nadam se da ce nastaviti... 🤞 Obzirom na tak razvoj sotuacije, danas mi je doktorica rekla da se ne radi o spontanom vec o vanmaternicnoj gdje se plod negdje ugnijezdio, al obzirom na malu betu ne mogu znati gdje. 

• Bebanomoje
    01. Srpanj 2020. 21:57

Working_mom, kod mene su sumnjali na vanmater trudnocu sve dok nisam pravo prokrvarila i zavrsila na hitnoj radi bolova. Plod se nije vidio ni na jednom uzv, a u 6 dana me pregledalo vise doktora sa vise uzv-a. A beta je padala ali jaaako sporo sve do dana kad je krenula krv, odmah drugi dan je beta pala za vise od pola. U srijedu prije krvarenja je bila 300 i nesto, a u petak 109 ako se dobro sjecam.
    Zato meni nisu dali ni tabletu niti me slali na kiretazu jer nisu znali kakva je trudnoca i gdje je plod. Ali kad su mi napravili uzv kad sam pocela krvariti sa jakim bolovima su potvrdili da je normalna trudnoca i da je kompletni spontani pobacaj. Isto mi je potvrdila sljedeci dan druga doktorica.
    A sta su tebi rekli, koji je postupak dalje? Jesi sad u bolnici ili? 
    Vjerujem da ti je uzas jer to sve tako dugo traje. Ja sam na nekom od pregleda pitala dokt koliko to sve moze trajati, to cekanje da se nesto dogodi pa makar bilo krvarenje, ona je rekla da moze potrajati i do mjesec dana, ja sam bila u soku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.