Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bowlica
    23. Lipanj 2020. 20:15

Uh...zao mi je... :(

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Bella🌟
    23. Lipanj 2020. 20:17

Bowlica

Jutro drage curke! Nazalist dogodilo se 2.put, u 9tt, beba je stala u 8tt kao i u prosloj trudnoci prije 2 god. Nisam isla na kiretazukao prosli put vec na medikamentoznu obradu…ajd to sam prosla nekako nije me toliko sokiralo ali jako sam tuzna. Moj gin.je na go vraca se za 2 tjedna jos su mi komplikacijr otvorene. Kad ste vi na poslu rekle, kad ste se vratile? Imam osjecaj da ne budem spremna tako brzo vratiti se u stresni posao i turbulentne odnose. Nemam pojma sto cu a morat cu uskoro reci jer je na moje mjesto zaposlena nova osoba kao zamjena..

Iskreno mi je žao😔😔
    Pravo na bolovanje imaš, tako da to naravno iskoristi. Ja sam bila na komplikacijama, i poslije bolovanje tjedan dana. I onda sam se odlučila vratiti na posao.

Bella🌟
    23. Lipanj 2020. 20:17

working_mom

Bila na pregledu, nema ploda. Beta je 109 😫

Žao mi je😔😔

working_mom
    24. Lipanj 2020. 07:29

A da, sto je tu je :(

Bowlica
    24. Lipanj 2020. 14:05

Cure jeste radile kakve pretrage, meni je ovo drugi i svakako cu se posvetiti tome jer uzrok nije pronadjen. Nije problem ostati mi trudna vec odrzavanje trudnoce. Razmisljam i privatno ali ne znam gdje otici...isla kod Ujevic koja radi u Ginekosu ali ne znam koliko je ona za to podrucje strucna. Koji su vasi planovi? 

Ja 38, M 39

• Mara Kokosica
    24. Lipanj 2020. 15:20

working_mom

A da, sto je tu je :(

Zao mi je stvarno. Sve sam to prosla. Mogu ti samo reci da ces se vjerovatno lakse ocistit po iskustvima iz grupe i svom vlastitom. Javljaj kako si.
    Prva trudnoca?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    24. Lipanj 2020. 21:05

Bowlica

Cure jeste radile kakve pretrage, meni je ovo drugi i svakako cu se posvetiti tome jer uzrok nije pronadjen. Nije problem ostati mi trudna vec odrzavanje trudnoce. Razmisljam i privatno ali ne znam gdje otici…isla kod Ujevic koja radi u Ginekosu ali ne znam koliko je ona za to podrucje strucna. Koji su vasi planovi?

Mene na nikakve pretrage nisu slali. I nadam se da mi se neće ponoviti ovo iskustvo.
    Ja sam kod dr. Ujevića( Boris) na sv.duhu inače, i receno mi je da se javim kad ponovo zatrudnim da odma hormone provjerimo. Ali me nigdje nisu nakon ovog spontanog slali. Tako da nemam iskustva s daljnjim pretragama. 
    Možeš reći doktorici da želiš istražiti što bi potencijalno moglo biti uzrok i pitaj ju gdje i kako to možeš napraviti, koje testove napraviti.

• Bebanomoje
    24. Lipanj 2020. 23:03

Bowlica

Cure jeste radile kakve pretrage, meni je ovo drugi i svakako cu se posvetiti tome jer uzrok nije pronadjen. Nije problem ostati mi trudna vec odrzavanje trudnoce. Razmisljam i privatno ali ne znam gdje otici…isla kod Ujevic koja radi u Ginekosu ali ne znam koliko je ona za to podrucje strucna. Koji su vasi planovi?

Meni je moj gin rekao da ukoliko se ponovi spontani da ce me slati na kliniku na daljnje pretrage. Nakon drugog vec salju dalje na pretrage, prije su slali tek nakon treceg. Pa mozda da vidis prvo sa svojim gin ako ti je on inace dobar. 

Bowlica
    25. Lipanj 2020. 09:25

Je dobar mi je...cekam da se vrati s go da krenem konacno jer sam nestrpljiva i nadam se da ce mi jos bolov. produziti kako bih ibavila bar dio pretraga ako ne stignem sve.

Ja 38, M 39

joy
    26. Lipanj 2020. 03:47

Pozdrav drage zene, imala sam dva spontana, 9tt i 7tt u razmaku od godinu dana, oba puta sve samo izaslo van pa barem malo srece da prodem bez kiretaze
    Poslana sam u Petrovu na sve pretrage te je nalaz trombofilije pokazao Pai-1 heterozigot 4g/5g, ostali nalazi uredni, urinokultura - e.coli 10 na 5. 😫
    Ginic kaze za trombofiliju da je to uredan nalaz(??) a za e.coli popijene vise vrsta antibiotika no na ponovljenom nalazu ponovno je prisutna
    Savjeti dobrodosli, hvala❤️

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.