Drage moje žene, jako teško mi je uopće čitati sve ovo, i žao mi je svaku koja je morala proći to bolno iskustvo. Evo pišem prvi puta, imam potrebu podijelit i izbacit iz sebe sve van, nažalost i ja sam imala spontani pobačaj prije 2 mj, prva trudnoća,željena, ušla sam u 11 tj trudnoće, kada sam došla na pregled saopćeno mi je da je bebi prestalo kucati srce u 9 tj 😢 očišćena sam medikamentozno, jako bolno iskustvo, i sto pitanja u glavi zašto baš ja...koliko got imam podršku i od supruga i svih svojih, hormoni rade svoje...jedan dan sam dobro, drugi dan plačem, suze teku same od sebe...jako je bolan i težak period, al moramo ostat jake, i nastavit dalje se borit, teško mi je uopće pisat 😢
Ja sam pitala za te tablete koje poticu spontani a on meni pocinje nesto drugo. I od jucer vec nemam ni iscjedak, sve se bojim da nebum izbjegla kiretazu 😥😥
Tesko je to cure, tesko je jednom to proc, a bome vise puta, ja sam slomljena. Neznam dal cu uopce imat snage razmisljat o trecem pokusaju jer sad bi nakon kaj se sve slegne prvo valjda trebala na 100 pretraga da se ustanovi gdje je problem.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Meni je beta u srijedu bila 111 (padala je) , jucer 146(rasla je) . Narucena sam u ponedjeljak opet na vadjenje krvi, na kiretazu da vide da li je u maternici bila posteljica. Ako nije, dobiti cu injekciju jer oni ne znaju gdje je plod.
Meni je beta u srijedu bila 111 (padala je) , jucer 146(rasla je) . Narucena sam u ponedjeljak opet na vadjenje krvi, na kiretazu da vide da li je u maternici bila posteljica. Ako nije, dobiti cu injekciju jer oni ne znaju gdje je plod.
Mi smo bile u grupi lh trakice,sjecam te se.
To ti je prva trudnoca? Po beti je jos rana,ili?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Nije. Takva je vec 3tj od kad sam prokrvarila. Varira umjesto da pada i cekali su dosta da tijelo apsorbira, ali nemam te srece. Imam jednu curicu 4g, odmah ostala trudna s njom, a sada se mucimo skoro godinu dana.
Lh trakice da 😁 prije corone. Onda je pocela ova ludnica i nisam lh trakice uopce koristila. Muz dobio losiji spermiogram nalaz i poceli i on i ja piti vitamine i nismo ocekivali bas odmah da ce se primiti , pogotovo ne da napravi ovakvo sranje.
Rekao mi je doc da jos jedna cura ima isti problem jao ja i nju je narucio u ponedjeljak, samo se molim B da sve zavrse isti dan i da me puste kuci
Vec 3 tjedna krvaris i nisi se ocistila? Jao, e to su muke, dok nakraju se mucis,krvaris i svejedno zavrsis na ciscenju. Mene muci sto vele da nakon kiretaze nesmijes 3-6 mjeseci. Makar neznam ak opce budem imala volje za dalje... a i planiram trazit sve zive pretrage i to ce sigurno potrajat.
Jel ti mislis stra trazit ili ? Mislim meni je ponavljajuci pa je vec zabrinjavajuce, meni beta bila u srijedu 23 500 a jucer 25 700. Znaci neki nevazni rast,i premala beta za 9 tjedan
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prokrvarila 18. a prestala 27. Od tada ne jrvarim, beta varirua 111-169. Zato misle da mozda je vanmaternicna, ali nisu sigurni. Zato bi napravili prvo kiretazu, a onda dali injekciju ako u maternici nema posteljice
Kakva vam je bila prva menstruacija nakon spontanog?
Ja krvarim već 5. Dan i to dosta jako. Jače nego inače. Inače mi traje 4-5 dana al su 4. I 5. Dan slabi, a sad je jaka.
Mara. Jel tebi prestalo?
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Kakva vam je bila prva menstruacija nakon spontanog?
Ja krvarim već 5. Dan i to dosta jako. Jače nego inače. Inače mi traje 4-5 dana al su 4. I 5. Dan slabi, a sad je jaka.
Mara. Jel tebi prestalo?
Hej. Nije jos. I meni je sve tako kao tebi. Bas je obilnija , a inace zavrsu 4 ili 5ti dan.
Cula sam se s dr. Rekla je ako ne stane unutar 7 dana da se opet javim. A narucena sam za pregled u 8 mj.
06/20 blighted ovum 8tt.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji