Pozdrav svima.. da i ja podijelim i svoje iskustvo. Izgubila bebicu u 8t trudnoce, smeđi ocjedak počeo negdje tri četiri dana nakon što sam saznala da sam trudna, nisam se zabrinjavala. Kad sam došla kod svoje ginice, živu me isprepadala, dala mi progesteron i rekla ako se ponovi jako krvarenje pravac hitna. Koji užas. Kad mi se ponovila, bila sam uvjerena 100% da sam izgubila trudnoću i nisam se uooće mogla sabrati. Kad sam došla na hitnu, pregledali su me i rekli da je trudnoća još tu i da se ne brinem, da to ne mora značiti da ću izgubiti trudnoću. Inače sam pozitivna i optimistična osoba i otad san se prizemljila i odlučila ne paničariti prije vremena. Kad se dogodi, suočit ću se s tim.
Draga moja, ne znam tko ti je usadio ta misljenja u glavu ili je to samo do tebe, ali imati spontani nije i ne bi nikada trebao biti sramotan. U ovakvim ranim trudnoćama tijelo ti zapravo najcesce radi i "uslugu", u razvijanju bebe doslo je do kromosomske greske, tijelo je to prepoznalo i zaustavilo daljnji razvoj. Vjeruj mi da tvoje tijelo zna najbolje. I nisi jedina, oko 30% prvih trudnoca zavrsi spontanim. Ja se sebe i svog tijela ne sramim i želim ti što prije da se rijesis te ideje iz glave. Isto tako nadan se da ne smatras prijateljice koje su prosle spontani isto manje vrijednima i/li da bi se tribale sramiti. Želim ti svu srecu. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zene koje te prosle kroz prekid trudnoce spontano, kako su vam padale bete?
Meni to die sporo, idem ponovo nak ontrolu u srijedu i vjerojatno ce me hospitalizirati.
Ne znam vise sto da mislim, izgleda da ovuliram, a beta se vrti oko 130.
Zene koje te prosle kroz prekid trudnoce spontano, kako su vam padale bete?
Meni to die sporo, idem ponovo nak ontrolu u srijedu i vjerojatno ce me hospitalizirati.
Ne znam vise sto da mislim, izgleda da ovuliram, a beta se vrti oko 130.
Mislim da nemozes O ako ti je beta tako visoko, postojanje tog hormona u organizmu blokira rast LH hormona koji je odgovoran za trudnocu. Radije odi ginekologu da te pregleda jos jednom. Mozda je ostalo jos tkiva.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ispravak: Lh hormona koji je odgovoran za OVULACIJU. krivo napisah
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
i ne znam kako je meni beta isla buduci da u Njemačkoj nije običaj da prate betu. Ni kad zatrudnis ni ako dode do pobacaja.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni je 10 dana proslo od medikamen.obrade, neki dan sam trakicu pišnula LH i HCG dosta tamne su jos obje. Nisu mi u bolnici vadili betu niti sam ju ja. Working_mum koliko ti je dana prošlo?
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
18.6. pocela krvariti, 23.6. napravila betu 109, pa 25.6. je bila 164, isti dan mi na Merkuru vadili, bila je 136, 27.6. 121, danas 129. Sve su pregledali i ploda nema, pregledala me ukuono 4 doktora na 5 pregleda. Prestala sam krvariti, bolova nemam, ali imam iscjedak isti kao kod ovulacije 🤷♀️
18.6. pocela krvariti, 23.6. napravila betu 109, pa 25.6. je bila 164, isti dan mi na Merkuru vadili, bila je 136, 27.6. 121, danas 129. Sve su pregledali i ploda nema, pregledala me ukuono 4 doktora na 5 pregleda. Prestala sam krvariti, bolova nemam, ali imam iscjedak isti kao kod ovulacije 🤷♀️
Jesu iskljucili mogucnost vanmatericne?
Nisam doktor, samo pitam. Znam da kod VM zna bit svacega.
Nije mi jasno da toliko ide gori-doli, a nema ploda. kako su te pustili ako su ti takvi nalazi. HCG treba ići doli. Ja bi inzistirala na boljem pregledu.
Sretno.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Planiraju me ostaviti u bolnici u srijedu, a pustili su me doma jer se beta smanjivala do danas (na moj zahtjev pustena doma)
Planiraju me ostaviti u bolnici u srijedu, a pustili su me doma jer se beta smanjivala do danas (na moj zahtjev pustena doma)
Želim ti da se što prije oporaviš 🙏🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji