Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    18. Lipanj 2020. 06:03

josipa3110

Bok cure, vec sam pisala u ovoj grupi prije zbog 3 apontana i prekida zbog anomalija.Ponovbo sam trudna 4 puta i isla sam radit nalaz za trombofiliju i pozitivna sam.Ne nigu vam opisat kako mi je muka zbog svega sto smo prosli i zbog svega sto cu proci.Trudna sam 9 tj. bojim se za bebu zbog situacije.Strah me je svega,mrzim igle i pikanje a vidim da se terapija vrsi i heparinom.Da li se koja susrela da mi kaze kako je to.Imam osjecaj kao da nasprati losa sreca,trunke nade dobijemo i opet se nesto desi.

Nemam iskustvo. Samo bih ti htjela reći svaka čast, iznimno si hrabra i želim ti svu sreću da sve prođe dobro💛

Amelie
    18. Lipanj 2020. 08:18

PeaceLily

A iako se sve očistilo kroz utorak/srijedu, krvarila sam ukupno oko tjedan i pol.
    Bila sam jučer na uzv i čini se da će ovulacija kroz dan dva, napokon se vraća u normalu sve. Nisam mislila da će tako brzo nastupiti ovulacija. Nadam se da ću i menstruaciju dobiti uskoro.

To je bas brzo.. super za O!:) Meni se prvi ciklus nakon spontanog produžio na 33dana ali nije ni to strašno. Do idućeg je sve već izgledalo po starom tak da držim fige da bude i tebi!:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• josipa3110
    18. Lipanj 2020. 10:59

PeaceLily hvala ti ❤.Bila sam kod gin i smirila me jako, pit cu folnu jace doze i kaze da misli da se necu trebati pikazi heparinom ali da svakako idem hematologu.

Bella🌟
    18. Lipanj 2020. 13:42

Amelie

PeaceLily

A iako se sve očistilo kroz utorak/srijedu, krvarila sam ukupno oko tjedan i pol.
    Bila sam jučer na uzv i čini se da će ovulacija kroz dan dva, napokon se vraća u normalu sve. Nisam mislila da će tako brzo nastupiti ovulacija. Nadam se da ću i menstruaciju dobiti uskoro.

To je bas brzo.. super za O!:) Meni se prvi ciklus nakon spontanog produžio na 33dana ali nije ni to strašno. Do idućeg je sve već izgledalo po starom tak da držim fige da bude i tebi!:)

Hvala ti :)
     Meni su inače ciklusi 29-31 dan. Nadam se da će se sve uskoro ustabiliti do kraja.
    Baš sam danas došla od specijaliste, nećemo nikakvu operaciju na kraju raditi, mogu odmah ako želim na novu trudnoću što i planiram ali možda nakon 2 ciklusa da stignem prije briseve ponovo odraditi i da ipak malo fizički dođem k sebi jer me strasno fizički ovo prodrmalo. Kad zatrudnim dog smo se da ponovo dođem na pregled da napravimo hormonsku obradu i vidimo hoće li kakva terapija biti potrebna. Kod njega sam na kontrolama zbog endometrioze i tih problema inače.
    Piti ću neku kombinaciju folne, vit d, željeza, vit c, B12. I to je to. Nadam se da ce uskoro sve na svoje mjesto.

• Mara Kokosica
    18. Lipanj 2020. 15:19

Bas brzo ovulacija. Ja sam mislila da je nece biti dok ne dode mjesecnica? Ja jos uvijek malo krvarim odnosno smedjarim. Danas 2 tj od spon.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    18. Lipanj 2020. 18:04

Mara Kokosica

Bas brzo ovulacija. Ja sam mislila da je nece biti dok ne dode mjesecnica? Ja jos uvijek malo krvarim odnosno smedjarim. Danas 2 tj od spon.

Ne ja nisam znala da će tako brzo. Baš su me na uzv gledali. Vidi se folikul i bit će kao kroz dan dva. Tak izgleda.
    Mislim da je to smeđarenje još ok. Znam da si rekla da ideš tek u 8 mjeseci na kontrolu. Ak ti to potraje možeš tražiti da ti kontrolni uzv napravi.ako nisu napravili prije nego su te otpustili iz bolnice..
    Kako se inače osjećaš?

• Mara Kokosica
    18. Lipanj 2020. 22:56

PeaceLily

Mara Kokosica

Ne ja nisam znala da će tako brzo. Baš su me na uzv gledali. Vidi se folikul i bit će kao kroz dan dva. Tak izgleda.
    Mislim da je to smeđarenje još ok. Znam da si rekla da ideš tek u 8 mjeseci na kontrolu. Ak ti to potraje možeš tražiti da ti kontrolni uzv napravi.ako nisu napravili prije nego su te otpustili iz bolnice..
    Kako se inače osjećaš?

Jesu, odradili su.

Skroz dobro. Nastavila sam dalje normalno sa zivotom. A ti?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    19. Lipanj 2020. 10:30

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica

Kako se inače osjećaš?

Jesu, odradili su.

Skroz dobro. Nastavila sam dalje normalno sa zivotom. A ti?

Super. Drago mi je🤗 i ja isto. I nadam se da ćemo se uskoro vidjeti u ljepsoj grupi😁

• maito2001
    21. Lipanj 2020. 13:07

Evo mene ponovno. Kod mene nakon izazvanog pobačaja nije bilo dobro. Sreća da su doktori s mog odjela inzistirali na kontrolnom pregledu i uzv. Pokazalo se da je u maternici još puno ugrušaka, a ni beta nije opala pa sam na kraju završila na kiretaži. Dali su mi lokalnu anesteziju i sve očistili. Moram reći kako su svi bili jako ljubazni i puni razumjevanja kako bi sve što lakše prebrodila.

Bella🌟
    22. Lipanj 2020. 09:52

maito2001

Evo mene ponovno. Kod mene nakon izazvanog pobačaja nije bilo dobro. Sreća da su doktori s mog odjela inzistirali na kontrolnom pregledu i uzv. Pokazalo se da je u maternici još puno ugrušaka, a ni beta nije opala pa sam na kraju završila na kiretaži. Dali su mi lokalnu anesteziju i sve očistili. Moram reći kako su svi bili jako ljubazni i puni razumjevanja kako bi sve što lakše prebrodila.

Joj žao mi je što si to sve morala prolaziti😬 
    Super da je gotovo da možeš nastaviti dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.