Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    working_mom
    22. Lipanj 2020. 11:38

Lijep pozdrav djevojke. 

Nakon skoro godinu dana, docekali smo plus! Zadnja m bila je 06.05. Ocekivana m 08.06. 15.06 napravila sam test , clearblue koji pokaze plus i 1-2tj trudnoce.
    Planirali smo godisnji tjedan dana, uplatili smjestaj na otoku i bezbrizno otisli. 
    18.6. na samu nasu godisnjicu braka, pocela sam krvariti. Ne malo, vec prava m. Primjetila u 13h, moja doktorica je radila ujutro pa kad sam ju zvala vise se nitko nije javljao.
    Slijedi agonija. Tek u 17h ide trajekt za Zadar, voznja traje sat i pol, ali sam uspjela dogovoriti privatno pregled nakom sto trajekt pristane.
    Cekanje, cekanje, cekanje.... 
    Cijela vjecnost. 
    Konacno obavila pregled, zadebljanje na maternici, nema gestacijske vrecice, piti dulphastone 3x1 i mirovanje. Za 5 dana kontrola. Na nalazu pise 4/5tj. 
    Iduci dan se vratili doma, mirujem , krvarim i dalje, povremeno imam lake grcice, nista strasno, cak nije ni za tabletu. 
    Sutra idem svojoj doc. 
    Cekanje me ubija :( 
    Cure koje to priske, sto mogu ocekivati? 

• Mara Kokosica
    22. Lipanj 2020. 12:30

Bas mi je zao. Sjecam te se. 
    Sretno i polako. Javljaj sve a drzim fige da bude dobro :-*

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    22. Lipanj 2020. 12:33

Ja sam idalje malo smedjarila ali na momente i skroz malo . Imali smo odnos nakon kojeg sam pojela ponalo krvarit ali samo kad se obrisem nakon nuzde male. Da li se ikom to desilo?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bowlica
    23. Lipanj 2020. 07:42

Jutro drage curke! Nazalist dogodilo se 2.put, u 9tt, beba je stala u 8tt kao i u prosloj trudnoci prije 2 god. Nisam isla na kiretazukao prosli put vec na medikamentoznu obradu...ajd  to sam prosla nekako nije me toliko sokiralo ali jako sam tuzna. Moj gin.je na go vraca se za 2 tjedna jos su mi komplikacijr otvorene. Kad ste vi na poslu rekle, kad ste se vratile? Imam osjecaj da ne budem spremna tako brzo vratiti se u stresni posao i turbulentne odnose. Nemam pojma sto cu a morat cu uskoro reci jer je na moje mjesto zaposlena nova osoba kao zamjena...

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Bowlica
    23. Lipanj 2020. 07:44

I još da dodam sad planiramo napraviti malo detaljnije pretrage pa cemo vidjeti stto dalje. Brisevi i papa bili ok, kks i hormoni stitnjace sve ok.

Ja 38, M 39

• Mara Kokosica
    23. Lipanj 2020. 08:15

Bowlica

Jutro drage curke! Nazalist dogodilo se 2.put, u 9tt, beba je stala u 8tt kao i u prosloj trudnoci prije 2 god. Nisam isla na kiretazukao prosli put vec na medikamentoznu obradu…ajd to sam prosla nekako nije me toliko sokiralo ali jako sam tuzna. Moj gin.je na go vraca se za 2 tjedna jos su mi komplikacijr otvorene. Kad ste vi na poslu rekle, kad ste se vratile? Imam osjecaj da ne budem spremna tako brzo vratiti se u stresni posao i turbulentne odnose. Nemam pojma sto cu a morat cu uskoro reci jer je na moje mjesto zaposlena nova osoba kao zamjena…

Joj bas mi je zao. Ja sam morala odmah javit. Zelim ti brz oporavak.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bowlica
    23. Lipanj 2020. 12:29

Mara Kokosica

Bowlica

Jutro drage curke! Nazalist dogodilo se 2.put, u 9tt, beba je stala u 8tt kao i u prosloj trudnoci prije 2 god. Nisam isla na kiretazukao prosli put vec na medikamentoznu obradu…ajd to sam prosla nekako nije me toliko sokiralo ali jako sam tuzna. Moj gin.je na go vraca se za 2 tjedna jos su mi komplikacijr otvorene. Kad ste vi na poslu rekle, kad ste se vratile? Imam osjecaj da ne budem spremna tako brzo vratiti se u stresni posao i turbulentne odnose. Nemam pojma sto cu a morat cu uskoro reci jer je na moje mjesto zaposlena nova osoba kao zamjena…

Zasto odmah? Gin.mi na go pa ga moram čekati, nadam se da na bude rekao u pon.počinješ...

Ja 38, M 39

• Bluew
    23. Lipanj 2020. 15:05

Bowlica

Mara Kokosica

Bowlica

Zasto odmah? Gin.mi na go pa ga moram čekati, nadam se da na bude rekao u pon.počinješ…

Moja ginek. je rekla da po zakonu dobijes onoliko dana koliko si tjedana bila trudna.. Znaci ja sam u 8.tjednu imala spontani i 8.dan nakon medikamentozne obrade sam zaključila komplikacije.. S tim da mi jr ginek super i pitala me ako hocu da mi moze jos par dana to produziti, da moze napisati sa psih. strane da se jos nisam oporavila, ali ja nisam htjela.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Bluew
    23. Lipanj 2020. 15:08

Mara Kokosica

Ja sam idalje malo smedjarila ali na momente i skroz malo . Imali smo odnos nakon kojeg sam pojela ponalo krvarit ali samo kad se obrisem nakon nuzde male. Da li se ikom to desilo?

Ja nisam imala odnose jer mi m nije kuci, pa nezzz za to.. ali kada mi se moja curica dok lezimo slucajno malo jace rukom na drob prisloni, toliko me zaboli da mi dode vristati.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

working_mom
    23. Lipanj 2020. 19:32

Bila na pregledu, nema ploda. Beta je 109 😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.