Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    23. Ožujak 2020. 06:45

Imam još, oprostite odmah na dugom postu.
    Ja sam imala spontani prošle godine u 8. mjesecu u 19. tjednu. Svakome je njegovo teško, ne umanjujem vaš gubitak, ali nakon što osjetiš bebu, imaš trbuh, počneš lagano pripremati stvari, a završiš na induciranom porodu od 9 sati... to je grozno!
    Želim ispričati svoju priču, možda kojoj pomogne.
    Meni je iscurila plodna voda, ali ne malo, nego skoro sve. Pobačaj je bio jedina opcija. Nakon toga analiza ploda, brisevi, testovi trombofilije. Nisu ništa našli. Doktorica je rekla da pričekamo 4 ciklusa i pokušamo opet. Imam sreće da lako zatrudnim pa je uspjelo iz prve. Evo me u 17. tjednu (ali ovaj me put od straha nema na forumu). Ovaj put pušem i na hladno pa sam nakon 2 dana nekog malog vodenastog iscjetka otišla kod gin. Uglavnom, moj cerviks je katastrofa, već je skroz skraćen. Kod mene je to uzrok i razlog, on jednostavno ne drži. Doma 7 dana mirovanja i od srijede sam u bolnici jer mi planiraju raditi serklažu (zašiti cerviks). Ležim doslovno 24 sata na dan s povišenim nogama i čekam. Nisu sigurni hoće li to uspjeti i vjerojatno ću morati strogo mirovati do kraja.

TinchiSk
    23. Ožujak 2020. 06:47

Oprostite još jednom zbog dugih poruka, ali znam koliko sam ja po internetu tražila bilo što za pročitati na ovu temu. 
    Sretno svima! Budite hrabre! Vjerujem da će vam se svima želje ostvariti! 🍀

• BruNa
    23. Ožujak 2020. 08:50

TinschiSk hvala ti so ti se javila. Sve ima svoje razloge.
    Zelim ti uspjesnu trudnocu do kraja. Miruj jer mirovanje je za tebe sad sve i ne odustaj. Biti ce sve to dobro! Javi nam se povremeno da znamo kak si! Hrabro naprijed!

Sara 🌸
    23. Ožujak 2020. 09:59

TinchiSk hvala sta si se javila. Žao mi je zbog sveg što si prošla i sve što sad prolaziš, želim ti da sve bude ok.
    Slažem se što se tiče dolaska na forum rano,. Drugi put pametnije, iako me vec sad opterecuje koliko ženama sa LH trakica treba da zatrudne, onda se uvatim u mislima da hoće li i meni bit tako. Stvarno sve djeluje na psihu.... 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    23. Ožujak 2020. 11:37

Zna li koja dokad će biti ovi hormoni u nama? Grudi me još bole,svrbe i kao da su još veće nego prije kiretaže.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    23. Ožujak 2020. 12:48

danchy1990

Zna li koja dokad će biti ovi hormoni u nama? Grudi me još bole,svrbe i kao da su još veće nego prije kiretaže.

Pa ja osjecam po grudima da mi je sve "splasnilo". Baš se osjeti ogromna razlika. Doduse, tebi će bit jos, tek si u ponedjeljak imala kiretažu, nije tjedan dana puno. Treba najmanje dva tri tjedna da se sve smiri. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

14nikolina3
    23. Ožujak 2020. 13:08

danchy1990

Jesi dobila terapiju? Meni je nakon 7 dana mlijeko stalo i zaista su se smanjile. Zna jos samo zasvrbiti na mjestima.

Hvala cure na svemu 💗 Moram si dati vremena a cini mi se da presporo teče.

danchy1990
    23. Ožujak 2020. 13:45

14nikolina3

danchy1990

Jesi dobila terapiju? Meni je nakon 7 dana mlijeko stalo i zaista su se smanjile. Zna jos samo zasvrbiti na mjestima.

Nisam dobila nikakvu terapiju,ne daju ju ovdje baš lako,sve čekaju da priroda odradi. Malo sam izmasirala pod tušem i bilo je mlijeka. Sad mi je lakše,popustile su.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Orhideja1
    23. Ožujak 2020. 14:29

danchy1990

14nikolina3

danchy1990

Nisam dobila nikakvu terapiju,ne daju ju ovdje baš lako,sve čekaju da priroda odradi. Malo sam izmasirala pod tušem i bilo je mlijeka. Sad mi je lakše,popustile su.

Danchy hormoni u tijelu mogu biti i 6 tjedana nakon (moja situacija inducirani u 14 tt) isto problemi sa mlijekom i nisu mi ništa dali jer te tablete što zaustavljaju laktaciju navodno više štete nego što pomognu. Samo nemoj dirat (masirat) grudi, jer im je to signal da proizvode još mlijeka. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Tonia♥️
    23. Ožujak 2020. 21:02

Meni su cice doslovno nabubrile, poplavile, narasle za 2 broja i na dodir bolile ko sam vrag... Laktacija je krenula pa sam tablete dobila... Smirilo se vec za 2-3 dana

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.