Moze biti drugačija al nek je sve uredu pa koliko god trajala i koliko god ju čekale 😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danas nam tema zraci optimizmom, i jaaaako mi je drago radi svih nas ☺️ zasluzile smo to. Kako su nam se zelje okrenule u nekoliko dana, tjedana, ali to je zivot. Izasle smo iz ovoga jace, ja to tako gledam.
Drago mi je da vec pricate o akcijama 😁 mi smo bas danas pricali, i pauzirati cemo dva, tri mjeseca prije nego krenemo raditi na bebi. Trazit cu da mi bar briseve naprave prije nove trudnoce, posto su to planirali raditi u trudnoci, ali eto nismo stigli u ovoj.
Drzim nam svima fige da cim prije pisemo na nekoj temi da smo ugledale plusice ☺️
Pozdrav... Ovdje sam iz istog razloga kao i vi i stvarno mislim da je to prezivjet lavovski hrabro i nuzno pa bi imale snage ponovno baciti se u akciju i do cekati svoje mrvice. Meni je ovo 2. Spontani, prvi put se sve samo ocistilo, ovaj put cemo na tablete.
Mene zanima koje sve pretrage je potrebno napraviti ili se preporučuju ako se spontani ponavljaju.
Moj gin. Tvrdi da je vjerovatno neki virus razlog spontanog i ne preporuča ponovno trudnoću dok ne napravim sve pretrage s tim da se neke rade u kbc-u koji je trenutno zatvoren i tko zna do kad ce to potrajati. Meni se iskreno ne ceka bas pa me zanima da li se to moze i privatno odraditi.
Naravno nije pametno ni to bas sad ali cim bude da se bacim na pretrage.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Pozdrav… Ovdje sam iz istog razloga kao i vi i stvarno mislim da je to prezivjet lavovski hrabro i nuzno pa bi imale snage ponovno baciti se u akciju i do cekati svoje mrvice. Meni je ovo 2. Spontani, prvi put se sve samo ocistilo, ovaj put cemo na tablete.
Mene zanima koje sve pretrage je potrebno napraviti ili se preporučuju ako se spontani ponavljaju.
Moj gin. Tvrdi da je vjerovatno neki virus razlog spontanog i ne preporuča ponovno trudnoću dok ne napravim sve pretrage s tim da se neke rade u kbc-u koji je trenutno zatvoren i tko zna do kad ce to potrajati. Meni se iskreno ne ceka bas pa me zanima da li se to moze i privatno odraditi.
Uistinu mi je žao. Želim ti brz oporavak, kako fizički, tako i psihički. U kojem tjednu ti se to dogodilo?
I zar te tvoj ginekolog ne bi trebao uputiti u sve pretrage kad su u pitanju ove itekako važne stvari? Ne mogu vjerovat da se zbog tolike lijenosti liječnika, žene po forumu moraju raspitivati o sljedećim koracima. Žao mi je!!! 💜
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav… Ovdje sam iz istog razloga kao i vi i stvarno mislim da je to prezivjet lavovski hrabro i nuzno pa bi imale snage ponovno baciti se u akciju i do cekati svoje mrvice. Meni je ovo 2. Spontani, prvi put se sve samo ocistilo, ovaj put cemo na tablete.
Uistinu mi je žao. Želim ti brz oporavak, kako fizički, tako i psihički. U kojem tjednu ti se to dogodilo?
I zar te tvoj ginekolog ne bi trebao uputiti u sve pretrage kad su u pitanju ove itekako važne stvari? Ne mogu vjerovat da se zbog tolike lijenosti liječnika, žene po forumu moraju raspitivati o sljedećim koracima. Žao mi je!!! 💜
Hvala ti.. 💜
Bio je kao i kod tebe missed ab dosla sam na pregled kao 11/2, kaze negdje u 9-om tj je prestao razvoj.
Ma inace je odličan dok, mislim da mu je ludnica ovih dana jer mi je jucer i krivu dijagnozu napisao, danas sam isla ponovno da utvrdi da nema srcane akcije.
Mislim da nije nista govorio jer svakako moram kod njega nakon mng. A ionako po njegovom sad ne mogu nista.
Samo meni ne da vrag mira ako znate pa da si proguglam gdje se sta moze obaviti i da li se moze uopce privatno.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Hvala ti.. 💜
Bio je kao i kod tebe missed ab dosla sam na pregled kao 11/2, kaze negdje u 9-om tj je prestao razvoj.
Ma inace je odličan dok, mislim da mu je ludnica ovih dana jer mi je jucer i krivu dijagnozu napisao, danas sam isla ponovno da utvrdi da nema srcane akcije.
Mislim da nije nista govorio jer svakako moram kod njega nakon mng. A ionako po njegovom sad ne mogu nista.
Samo meni ne da vrag mira ako znate pa da si proguglam gdje se sta moze obaviti i da li se moze uopce privatno.
Nažalost ne znam, mislim da bi cure/žene sa LH trakica možda više znale. Pitaj tamo.
Djeluješ mi dosta sabrano, želim ti da tako i ostane! Hrabra si i divim ti se❣️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala ti.. 💜
Nažalost ne znam, mislim da bi cure/žene sa LH trakica možda više znale. Pitaj tamo.
Djeluješ mi dosta sabrano, želim ti da tako i ostane! Hrabra si i divim ti se❣️
Na toj temi jos nisam bila, hvala ti. Mislim da su sve zene jako hrabre i trebaju takve ostati za sve sto nas ceka i sto prolazimo. Iako se najvise divim onima koje su rodile, jer 9 mj. Brige i svega u ovim trenucima ne mogu mi zamisliti.
Nakon prvog spontanog trebalo mi je godinu dana otprilike da dodjem do sebe, imala sam osjecaj da su svi oko mene trudni, tri puta sam bila u 3 razlici te bolnice i doktori su ne malo reci bili odvratni (u to vrijeme je taman bila ona afera sa kiretazama i anestezijom) grozila sam se toga i molila boga da ne moram to prolaziti. Krvarila sam 2 mj. Nakon ciscenja nekad slabije nekad vise, grozno.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
U ovoj trudnoci sam trcala svakih 15 min provjeravati da nije doslo do krvarenja jer je tako krenulo zadnji put. A onda sam guglajuci saznala da kod missed ab-a nema toga i da zapravo neznas dok ne odes na pregled. Nekako sam se pripremila na to iako je to glupo reci. I iskreno najradije bi odmah krenula ispočetka. 🥰
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
U ovoj trudnoci sam trcala svakih 15 min provjeravati da nije doslo do krvarenja jer je tako krenulo zadnji put. A onda sam guglajuci saznala da kod missed ab-a nema toga i da zapravo neznas dok ne odes na pregled. Nekako sam se pripremila na to iako je to glupo reci. I iskreno najradije bi odmah krenula ispočetka. 🥰
Razumijem te. Ja nisam išla na kiretažu iz razloga što prilikom kiretaže može doći do oštećenja maternice, šanse su male, al nisam htjela riskirati ako ne moram.
Ja sam eto, primjetila samo neki smeđi iscjedak, otišla na hitnu i nije više srčeka bilo. 💔 I da, da nije toga bilo, tek bi otkrila nakon tri tjedna da nesto nije u redu. Al opet, rekla sam mužu da me to sve, kako je polako krenilo, pripremilo na najvori mogući ishod. Da sam ja odjednom vidjela tu količinu krvi koja je krenula nakon par dana kad se tijelo počelo čistit, mislim da bi skrenula s pameti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Razumijem te. Ja nisam išla na kiretažu iz razloga što prilikom kiretaže može doći do oštećenja maternice, šanse su male, al nisam htjela riskirati ako ne moram.
Ja sam eto, primjetila samo neki smeđi iscjedak, otišla na hitnu i nije više srčeka bilo. 💔 I da, da nije toga bilo, tek bi otkrila nakon tri tjedna da nesto nije u redu. Al opet, rekla sam mužu da me to sve, kako je polako krenilo, pripremilo na najvori mogući ishod. Da sam ja odjednom vidjela tu količinu krvi koja je krenula nakon par dana kad se tijelo počelo čistit, mislim da bi skrenula s pameti.
Istina, mislim da koliko god tesko bilo nekako se pripremis.
Mene je samo strah da mi ne ode sve jer mi je maternica zabacena unazad a jedna cura je tu pisala da joj je ostalo iz tog razloga, i onda opet kiretaza. 😕
Vidjet cemo..
Želim ti puno srece i uskoro novi plusić i da sve prodje u najboljem redu.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Sortiraj odgovore
Najstariji