Znam.. na tren me opere pozitiva kao ma idemo pa sto bude.. a onda opet pomislim pa jesi luda.. ako mozes sprijeciti opet isti scenarij potrudi se da se ne ponovi!😔 Ma sto nedoumica.. a i privatnica mi je rekla da mi ne bi radila briseve.. kvragu da si ga mogu sama napraviti bih i odfuram to u privatni lab i amen!! 😂
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, kako ste?
Htjela sam vas pitati koliko je vama proslo od krvarenja, znaci od pocetka ciklusa do trenutka kada ste osjetile bol u jajnicima ili bilo sta dole?mene na neke pokrete kao da presjece u jajnicima, nekad lijevi, nekad desni. Prvo sam mislila da je mozda ovulacija jer su mi inace jako bolne ovulacije, al meni je sutra tek 2 tjedna od pocetka krvarenja, nekak mi je to rano s obzirom na sve.
Mene je bolio desni jajnik tocno 4 tjedna od poroda i dobila sam mengu dva tjedna poslije. Uz to sam imala i ovulacijski iscjedak obilan kakav nisam nikad imala.
Amelie moja dr. me narucila na pregled sad u petak, rekla je da cemo se sve dogovoriti kad dođem, briseve primaju kod nas, ne znam hoce li mi ih raditi ili ne. I moji su bili ok prije postupka, ali svejedno ih moram ponavljati. To se moze promijeniti doslovno u mjesec dana.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiki92 ajd drzim fige da ti naprave sto vise pretraga. Javi kako je proslo!:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie, tako i ja, kad vidim neke bebe pomislim ma ici cemo odmah na bebaca nakon prve menge kako su mi rekli na hitnoj, al onda drugi dan se sjetim sta smo sve prosli i urazumim se da je bolje da pricekamo jedan mjesec dok napravim briseve. Mislim da je normalna i ta zelja i taj strah koji osjecamo.
I slazem se s tobom Tiki, meni je isto logicno da se nalazi briseva mogu promijeniti u mjesec dana.
Danas mi se cini da me ledja vise bole i imam iscjedak kao kod ovulacije, bome me iznenadilo kako tako brzo, al neka.
Cure moje drage,kakvo vam je psihičko stanje? Jel se oporavljate? Mene je tek sad stislo... Po danu sam dobro ali navečer guši i samo na to mislim. Pokušala sam i knjige čitati ali mi ne ide,mozak ne funkcionira već neko vrijeme.
Nemogu se ni isplakati u miru,svi su mi drugi važniji od mene. Nemam vremena za sebe osim ovoga kad sam navecer u krevetu,pa mi se misli vraćaju na protekle događaje. Nadam se da će ova bol što prije proći
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danchy ❤️❤️❤️ bas mi je zao jel se nesto dogodilo pa te vratilo na pocetak ili sta je bilo? Nije cudno da imas sada tu reakciju, nemoj se ogranicavati, odi u kupaonu ako drugacije ne mozes pa se isplaci, moras to izbaciti iz sebe. Proci ce, daj si vremena ❤️
Ja sam iz Zagreba i onaj potres koji se desio samo 3 dana nakon sto sam bas prokrvarila me toliko zdrmao psihicki da ja i dalje ne vjerujem da se to dogodilo. Taj potres me natjerao da razmisljam o drugim bitnim stvarima u zivotu, o nasim roditeljima, bratu, krovu nad glavom. Nekako me sve to prisililo da maknem misli sa bebice, pa sam radi toga nekako psihicki dobro. Rekla sam muzu da imam griznju savjesti sto nakon potresa o bebici vise ni ne pricamo, nije zasluzila da ju tako brzo zaboravimo.
Danchy to je sve normalno.. pa tebi je to jos jako svjeze sve.. mene je nakon neka tri tjedna jedan dan tako oprala tuga.. samo mi se se plakalo pa sam se tako i ponašala. I ljutilo me što moram biti obazriva prema svima i ne pokazivati tugu. Tako da sam se izolirala i tugovala i sve imamo na to pravo. To je samo naša stvar tako da si daj vremena i prođi kroz to sve onako kako tebi paše! Misli na sebe i svoje psihičko zdravlje. I vjeruj proći će..bit će lakše s vremenom..
Bebanomoje točno tako se i ja osjećam.. ali moramo se strpiti još malo. I da, treba napraviti sve testove, lako je skupiti nešto. Pusa curke i laku noć🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Po danu sam super jer nemam kad misliti pa mi se zato sve skupi do navečer. Znam da treba vremena ali nisam očekivala da se još sve to može vratiti. Negdje sam čitala da je cijeli period do datuma poroda takav. Pa kad to prezivis život bi trebao ići dalje. Nadam se
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ma ja sam i dalje u banani... Mislim, funkcioniram, ali ima dana kad samo cmoljim... Razmisljam kako bi sad vec polako peglala robicu i spremala stvari za rodiliste... Sto se vise blizi termin mi je gore. Mene je upravo taj potres vratio unazad, kad sam vidjela one inkubatore iz Petrove s neonatologije, odmah sam pomislila na svog palčića...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
U jednu ladicu sam počela skupljati sitnice za bebu kad sam saznala za trudnoću. Od prve vijesti da srce ne kuca nemam snage ju otvoriti. Neznam kad ću to i moći.
Danas imam kontrolni pregled kod ginica i nadam se da neću vidjeti ni jednu sa trbuhom. Prebolno je
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji