Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    27. Ožujak 2020. 20:32

TiKi92

Amelie

Curke.. imam pitanje u vezi prve menge nakon spontanog. Koliko vam je trajao taj ciklus? Evo meni je dosla 33 dan od tablete.. inace mi je ciklus oko 30 dana tako da ovo ne smatram losim, nadam se da ce se s iducim vratiti na staro. A s obzirom i na sve stresove ovaj mjesec ne cudi me ako je malo kasnila i zbog toga..🙄
    I još da vas pitam je li ijedna od vas briseve nosila u neki privatni lab na analizu? Bojim se da je to trenutno obustavljeno.. pa se pitam bi li mi ih moja dr htjela samo napraviti a da ih ja onda odnesem privatno.. tipa Breyer ili tako negdje?! Hvala!:*

Ja jos cekam mengu… Danas je tocno 6tj od poroda… U ponedjeljak ako ne dođe imam pregled pa cu pitati za briseve. Inace kod nas primaju samo hitne slucajeve i trudnice, ali s obzirom na moj slucaj rekla je da dođem da me pogleda. Mislim da briseve uzimaju normalno, samo s obzirom na sve, u manjem opsegu jer nema redovnih kontrola.

Aj pliz javi sto kazu za briseve! Tnxić😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    28. Ožujak 2020. 00:00

Amelie

Da, vidis to mi je promaklo ali nije uopce za zezanciju.. to se mora onda nekako reapsorbirari.. ili zamisli da krvaris zbog toga u trudnoći.. grozno! Meni je na kontroli 2tj nakon svega rekao da je sve čisto. Ali opet ne vide oni te skroz sitne ugruske koji su vj zaostali.. ali drago mi je da je krenulo.. planiram napraviti od testova sto mogu pa onda vjerojatno krenuti opet u nove pobjede..😅🤞 Kad ti planiras opet?

A čim dobijem mengu, odmah nakon krećemo. Ovih zadnjih misec dana me naučilo da ti ništa u životu nije zagarantirano i da nikad neće doć pravi trenutak za išta. 
    Doktorica nam je rekla da mozemo krenut nakon prvog ciklusa. Nema smisla čekat. Pijem neke tablete sa folnom kiselinom i jos nekim vitaminima, točim čaja od vrkute u sebe ko da sutra ne postoji, pa ćemo vidit. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    28. Ožujak 2020. 00:38

Mrljica

Amelie

Da, vidis to mi je promaklo ali nije uopce za zezanciju.. to se mora onda nekako reapsorbirari.. ili zamisli da krvaris zbog toga u trudnoći.. grozno! Meni je na kontroli 2tj nakon svega rekao da je sve čisto. Ali opet ne vide oni te skroz sitne ugruske koji su vj zaostali.. ali drago mi je da je krenulo.. planiram napraviti od testova sto mogu pa onda vjerojatno krenuti opet u nove pobjede..😅🤞 Kad ti planiras opet?

A čim dobijem mengu, odmah nakon krećemo. Ovih zadnjih misec dana me naučilo da ti ništa u životu nije zagarantirano i da nikad neće doć pravi trenutak za išta.
    Doktorica nam je rekla da mozemo krenut nakon prvog ciklusa. Nema smisla čekat. Pijem neke tablete sa folnom kiselinom i jos nekim vitaminima, točim čaja od vrkute u sebe ko da sutra ne postoji, pa ćemo vidit. 🙈

Ok, ali stani s vrkutom kad krenes pokusavati.. navodno to nije dobro u trudnoci.. i sretno.. mislim da necemo ni mi jos dugo cekati 😊

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    28. Ožujak 2020. 09:23

Amelie

Mrljica

Amelie

Ok, ali stani s vrkutom kad krenes pokusavati.. navodno to nije dobro u trudnoci.. i sretno.. mislim da necemo ni mi jos dugo cekati 😊

Hvla na info, znam to vec, sve sam iščitala o čajevima 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

🌼TiKi🌼
    28. Ožujak 2020. 10:13

Amelie evo ja dobila mengu, ali cu svejedno u pon skoknuti do nje, moram po doznake pa da vidim sto cemo s tim brisevima i za dalje... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie
    28. Ožujak 2020. 11:25

Ajd super da ti je napokon dosla! I hvala;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Bebanomoje
    31. Ožujak 2020. 19:23

Cure, kako ste? 
    Htjela sam vas pitati koliko je vama proslo od krvarenja, znaci od pocetka ciklusa do trenutka kada ste osjetile bol u jajnicima ili bilo sta dole?  mene na neke pokrete kao da presjece u jajnicima, nekad lijevi, nekad desni. Prvo sam mislila da je mozda ovulacija jer su mi inace jako bolne ovulacije, al meni je sutra tek 2 tjedna od pocetka krvarenja, nekak mi je to rano s obzirom na sve. 

Sara 🌸
    31. Ožujak 2020. 19:46

Bebanomoje

Cure, kako ste?
    Htjela sam vas pitati koliko je vama proslo od krvarenja, znaci od pocetka ciklusa do trenutka kada ste osjetile bol u jajnicima ili bilo sta dole?mene na neke pokrete kao da presjece u jajnicima, nekad lijevi, nekad desni. Prvo sam mislila da je mozda ovulacija jer su mi inace jako bolne ovulacije, al meni je sutra tek 2 tjedna od pocetka krvarenja, nekak mi je to rano s obzirom na sve.

Ne znan sta da ti kazem. Meni je sve pocelo 09.03. pravo krvarenje i sutradan vecina otisla, kroz sljedecih 11 dana jos jos krvarenja i par komada jos. Na UZV sve ok, osim sto je ostalo malo i kao, otic ce sljedecom menstruacijom i kaze ginekologica da ce ce menstruacija nastupit u sljedecih dva do cetiri tjedna. To je bilo 20.03.
     I onda prije  dva dana, 29. ja lagano vidim smeđe i do danas preslo preslo u krvarenje. Malo sam tad nesto osjecala u desnon jajniku, ja mislilia da je ovulacija il sta ja znam, kad ono krv. Sad dal je menstruacija, ne znam, iskreno se nadam da je. Al opet, di prije. Sve mi je bas zbunjoza. 😭

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    31. Ožujak 2020. 20:34

Bebanomoje mene nije nista posebno boljelo i skuzila sam ovulaciju po onom tipičnom iscjetku.. i na kontroli koja je bila 17. dan ciklusa mi je doktor rekao da vidi folikul 17mm. Mislim da je ovulacija bila dan nakon.. a menga je dosla 33 dan ciklusa. I bila je drugacija nego inace, s vise ugrusaka i zilica i mrvicu duze traje. 

Sto se tice briseva, saznala sam da se sve sto nije hitno odgađa do daljnjega.. nije iznenadujuce, ali opet sam razočarana. Ne znam bi li itko od privatnika to radio sada.. a i moj zadnji bris bio je uredan u 8.mj.2019. vjerojatno bi mi vecina doktora rekla da to ni nema smisla ponavljati..sto vi mislite?

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Bebanomoje
    31. Ožujak 2020. 21:03

Mrljica, znaci menga dosla nakon 20 dana? Mislim da nije precudno, cini mi se da je neka od cura pisala ovdje da je isto tako dobila. Iako kad nas upozore da ce doci mozda i nakon 6 tjedana, sve ranije nam se cini cudno, ali vjerujem da je sve ok ako te je strah ili ako bude nesto cudno, mozes zvati svog gin pa pitati za savjet.
    Amelie, ja jos nemam taj iscjedak, ali ono sto me isto malo scimalo je sto sam dva dana bas imala zelju za seksom, a to najvise osjetim oko ovulacije jel 
    Bas je zeznuto to nama zenama, uvijek neke brige i osluskivanje tijela. Mene mozda maaalo brine sto ja nisam isla na kontrolu od 2.dana krvarenja, tako da ni ne znam jesam li se skroz ocistila. A dok dodje menga, s obzirom na situaciju ko zna hoce li me gin primiti. 
    Za briseve stvarno ne znam, nisam ih do sada radila pa ne znam kako doktori gledaju na to. A opet, vidim da i privatnici dosta odgadaju preglede, ko zna da li bi oni to radili. Ali probaj zvati, opet radi nekog svog mira. Ja cu vjer zvati, mislim da se necu moci opustiti i ici na bebaca ako nisam napravila bar neke pretrage. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.