Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    13. Veljača 2015. 11:16

Jako sam iznervirana. Isla sam nesto do doma zdravlja i srela med sestru od bivseg ginekologa kod kojeg sam jos prijavljena ali ne idem na preglede i nije mi htila rec di radim ctg jer ne idem tamo na preglede. Nego kao, ctg radis kod doktora kod kojeg se pregledavas a ako on nema onda sto cu ti ja.....(!???!) Naravno, tek posli mi proradi mozak da ne moze meni niko dobit uslugu koju trebam dobit ako mi je on lijecnik a ja mogu doc kod njega ako hodu 3 puta sveukupno. I sad bi najradije posla tamo i svasta joj izgovorila neodgojenoj bezobraznici. I zovem svog privatnika i on kaze da ctg radim u rodilistu di cu ic rodit. Ne znam otkad su vama poceli radit ctg ali i dalje mislim da mogu vec u 38. tjednu poc tamo , nisam ni sama sigurna. U svakom slucaju, bas sam pissed... Ne mogu virovat kolika kolicina bezobrazluka da ti ne zeli rec neko ko zna. Zvat cu sad upravu i pitat kakva su pravila. E i to cu joj isprintat i odnit. Nije ovo prvi put da me raspizdila. Jos nisam cilu noc spavala od prehlade i hladno bi mogla nekog zadavit danas.

Pavla
    13. Veljača 2015. 12:40

Loreen, 
    polako 
    Evo, ja sam jučer iz rodilišta, radi profila šećera u trudnoći. 
    Nazovi ih i pitaj, ali ctg oni rade tamo od 28 tjedna!
    Meni je ginekologica u prvoj trudnoći, pri kraju trudnoće obvezno radila. 
    A i ti si sada pri kraju, pa se svakako raspitaj !!

29.8.2022. ➕

• Loreen
    13. Veljača 2015. 14:18

Ma kuzim ja da moram radit ctg ali ako mi ga ne zeli radit moj doktor treba li mi ta ista budala dat uputnicu za ctg u rodilistu? ili sto ako ja odlucim 20 dana prije otic u st i tamo cekat porod treba li mi onda uputnica posebna ili samo ta za ic rodit... Nervozna sam jer su bezobrazni. Cut ce me u ponediljak....

• Loreen
    13. Veljača 2015. 15:08

i hocu, hvala zvala sam danas neke brojeve ali se niko nije javljao pa cu to u ponedjeljak...

Sara9
    13. Veljača 2015. 16:35

issuu.com/katalozi.net/docs/complete__1__e452d453348fb0?e=5420532/11372594Evo tu ima lopta na akciji u pola cijene 😄

Mary36
    13. Veljača 2015. 17:10

Meni je za preglede u bolnici trebala uputnica od socijalne gin...al ja sam iz Zg, možda je tu drugačije.

• Loreen
    13. Veljača 2015. 17:38

Nije, uvijek treba uputnica ali kad udjes u 36. tjedan onda mozes ic tamo u rodiliste na pregled. Ali to cu jos pitat u ponedjeljak pa cu javit kako je u Splitu.  Tako da znam sto imam pravo trazit kod ovog svog ,,socijalnog,,. Bas je socijalan -.-

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.