Jako sam iznervirana. Isla sam nesto do doma zdravlja i srela med sestru od bivseg ginekologa kod kojeg sam jos prijavljena ali ne idem na preglede i nije mi htila rec di radim ctg jer ne idem tamo na preglede. Nego kao, ctg radis kod doktora kod kojeg se pregledavas a ako on nema onda sto cu ti ja.....(!???!) Naravno, tek posli mi proradi mozak da ne moze meni niko dobit uslugu koju trebam dobit ako mi je on lijecnik a ja mogu doc kod njega ako hodu 3 puta sveukupno. I sad bi najradije posla tamo i svasta joj izgovorila neodgojenoj bezobraznici. I zovem svog privatnika i on kaze da ctg radim u rodilistu di cu ic rodit. Ne znam otkad su vama poceli radit ctg ali i dalje mislim da mogu vec u 38. tjednu poc tamo , nisam ni sama sigurna. U svakom slucaju, bas sam pissed... Ne mogu virovat kolika kolicina bezobrazluka da ti ne zeli rec neko ko zna. Zvat cu sad upravu i pitat kakva su pravila. E i to cu joj isprintat i odnit. Nije ovo prvi put da me raspizdila. Jos nisam cilu noc spavala od prehlade i hladno bi mogla nekog zadavit danas.
Loreen,
polako
Evo, ja sam jučer iz rodilišta, radi profila šećera u trudnoći.
Nazovi ih i pitaj, ali ctg oni rade tamo od 28 tjedna!
Meni je ginekologica u prvoj trudnoći, pri kraju trudnoće obvezno radila.
A i ti si sada pri kraju, pa se svakako raspitaj !!

29.8.2022. ➕
Ma kuzim ja da moram radit ctg ali ako mi ga ne zeli radit moj doktor treba li mi ta ista budala dat uputnicu za ctg u rodilistu? ili sto ako ja odlucim 20 dana prije otic u st i tamo cekat porod treba li mi onda uputnica posebna ili samo ta za ic rodit... Nervozna sam jer su bezobrazni. Cut ce me u ponediljak....
Ma kuzim ja da moram radit ctg ali ako mi ga ne zeli radit moj doktor treba li mi ta ista budala dat uputnicu za ctg u rodilistu? ili sto ako ja odlucim 20 dana prije otic u st i tamo cekat porod treba li mi onda uputnica posebna ili samo ta za ic rodit… Nervozna sam jer su bezobrazni. Cut ce me u ponediljak….
meni za ctg nije tribala uputnica, al su me pitali čija sam pacijentica. ne znam jel ima veze to šta mi gin radi i u bolnici. uputnica mi je tribala samo za plodnu vodu i jedna spremna za rodilište
žao mi je šta ti ne znam više reć, al najbolje zvat i pitat

i hocu, hvala
zvala sam danas neke brojeve ali se niko nije javljao pa cu to u ponedjeljak...
issuu.com/katalozi.net/docs/complete__1__e452d453348fb0?e=5420532/11372594
Evo tu ima lopta na akciji u pola cijene 😄
issuu.com/katalozi.net/docs/complete__1__e452d453348fb0?e=5420532/11372594
Evo tu ima lopta na akciji u pola cijene 😄
Hvala ti
Meni je za preglede u bolnici trebala uputnica od socijalne gin...al ja sam iz Zg, možda je tu drugačije.

Nije, uvijek treba uputnica ali kad udjes u 36. tjedan onda mozes ic tamo u rodiliste na pregled. Ali to cu jos pitat u ponedjeljak pa cu javit kako je u Splitu. Tako da znam sto imam pravo trazit kod ovog svog ,,socijalnog,,. Bas je socijalan -.-
Nije, uvijek treba uputnica ali kad udjes u 36. tjedan onda mozes ic tamo u rodiliste na pregled. Ali to cu jos pitat u ponedjeljak pa cu javit kako je u Splitu. Tako da znam sto imam pravo trazit kod ovog svog ,,socijalnog,,. Bas je socijalan -.-
Kak to da ti privatni ne radi ctg? Meni moja radi još od 36.-og tjedna, a bolnicu ne spominje.
Socijalnu nisam u životu vidjela, al do sada mi je dala sve uputnice što sam trebala, al to za bolnicu nemam jer mi privatna nije rekla da treba.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji