Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    15. Veljača 2015. 14:11

Moj nema ctg privatnik. Jer imamo dva ginekologa jednog privatno i jednog u domu zdravlja. Kako god, uputnicu mi mora dat za ic u rodiliste a dat ce mi je i za ove pretrage dok sam u SPlitu tri tjedna prije termina jer zelim ic prije da sam mirna jer sam s otoka i malo mi je nezgodno s jednom linijom dnevno za Split cekat trudove :) Ne daj boze da mi prije uhvati. Vjerojatno cu prenit dva tjedna kad dodjem u Split haha

• Loreen
    15. Veljača 2015. 19:53

Ići će dragi sutra do njih tamo po uputnice jer sam ja opet prehlađena i kašljem ko slon pa nek se s njim natežu 

Dare12
    16. Veljača 2015. 11:05

Mozete skakuta, trcat i radit sta god ocete dok one ne naume vani... ja sam prvu trudnocu cilu redovito setala, jer mi je baka rekla jos kad sam mladja bila da stalno setam i kad me uvate trudovi da ne idem odma lec, nego setat ....ona je 13km setala do rodilista i s jednim tiskanjem rodila bebu od 5kg. Tako ja setala i bome rodila u 36tt ali na carski....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Nixie
    16. Veljača 2015. 13:03

A ja šetam i šetam i šetam. prošli tjedan išla oko 5 km pješke do frendice, inače se držim 40 do sat vremena šetnje, sve radim po stanu (uz pauze naravno), non stop sam na lopti, al neće mali nikud. Ne bi se spustio ni milimetra niže od želuca, a kamoli da rodim ranije 

• Loreen
    16. Veljača 2015. 17:21

A ja isto puno setam a sad mi doktor rekao ne vise od lagane setnje pola sata jer ja hodam ko manijak brzo i kao necu ali zato uredno kucu preokrenem naopako prenosim kauc s jedne na drugu da usisam i tako...  I skraćen cerviks bio u 35. tjednu... Nije to nista strasno.Evo kaze klokanica da sam jucer usla u 37.tjedan dakle jos 4 tjedna do bebe i dragi je bez pogovora dobio sve uputnice :D i ja fino idem na pregled ujutro i vidit cu sto ce mi rec što i kako dalje.

crnamala
    16. Veljača 2015. 19:17

Cure mene su vam cilu trudnoću vikali da usporim jer sam stalno setala i radila sve po kuci.  Kao mohla bi ranije rodit. Na kraju prenila 2 tjedna i rodila na carski.  Doduse nisam imala loptu. Pa sad ti budi pametan@?!

Nixie
    16. Veljača 2015. 19:24

a baš ne znam šta bi rekla. Sad me živo zanima kako će sa mnom biti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.