Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    19. Veljača 2015. 18:09

Jelena sretno i smireno.
    Nema wifi u bolnici ali mislim da jedino na odjelu babinjaca nemas tv i radio. Sad svski krevet ima svoj. Ja znam da sam se u tri dana sta sam bila tamo nagledala filmova..Usput da se pohvalim moj malis jucer napunio dva mjeseca. Danas primio cjepiva i samo malo plakao.  Narastao opet 5 cm i dobio 1, 1 kg u mjesec dana. Moj veliki decko.:-)

Croheidi
    19. Veljača 2015. 19:07

Evo, nakon strašnog iskustva iz starog rodilišta, o novome sve najbolje! 
    Ležala na babinjačama 2, sestre su krasne. Sapuna fali i uglavnom papira, nek vam netko donese. Ponesite i svoje tetre i krpice dok dojite. 
    U boksu je bilo super, jedna starija babica i jedna mlada, doktor. Oduševljeni i mi i oni, slušala sam ih, nisu me rezali (pukla jedan šav), pupčana otpulsirala do kraja. Rekli su mi da dođem i dogodine, od trenutka da sam legla na stol u boksu pa dok sam držala nju u rukama prošlo je možda 15ak min 
    Eto, bez straha možete u St rodilište, stvarno sve moje pohvale!

StellaMaris
    19. Veljača 2015. 19:15

Croheidi čestitam od  na malenoj
    Baš mi drago čuti ovako lijepo iskustvo i sretan završetak 

<3 2/2013 <3

• Loreen
    19. Veljača 2015. 19:31

nadam se da ce i moje iskustvo bit ovako divno ...ah....

crnamala
    20. Veljača 2015. 13:35

Croheidi cestitam od srca na curki! Bas mi je drago da je sve proslo tako savršeno.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.