Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    16. Veljača 2015. 20:38

Mislim da nema veze s nicim.. Kad beba hoce hoce i gotovo.. Imam jos 4 tjedna a moze bit jos jedan tjedan ili jos 6 to je najgore od svega...

Tonka18
    17. Veljača 2015. 07:58

ja sam prije poroda bila u bolnici al sam po sobi šetala stalno i skakala po lopti pa sam prinila, lopta me je doduše otvorila. dan prije sam bila više od 4 prsta otvorena , sutra mi je puka vodenjak al je mala bila visoko i nije se spuštala pa su mi morali "skakat" na stomak

Dragana31
    17. Veljača 2015. 22:11

Evo cure nova sam ovdje i prva mi je trudnoca termin po zm je 15.03 a uvz 22.03 pa ce mo vidit. Isto čekam Splitsko rodiliste. Svakako cu napisat sve u detalje sto objektivnije moguće kako je bilo, ali evo ako kome pomogne bar malo, 10 kolegica s posla je rodilo u Splitskom rodilištu u zadnjih 6 godina i nijedna nije imala neugodno iskustvo kao ni bratova žena koja je rodila dvoje u zadnje 4 godine

• Loreen
    17. Veljača 2015. 23:22

Ja bila danas na pregledu . 36 tjedana 1 dan beba 3300.... Termin 15.3. Napokon sam na kopnu i u Splitu cekam dan D 

Vmnina
    18. Veljača 2015. 17:59

Dragana31 sviđaaa mi se to

Vmnina
    18. Veljača 2015. 18:00

i dobro nam dosla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.