Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    11. Veljača 2015. 11:08

Hvala vam cure 
    Doktorica koja vodi malenu je bolesna i nitko mi vec par dana nista ne govori... ali curica je na izgled lipse i bolje 

Aleksandra2
    11. Veljača 2015. 15:01

Zna li ko jel kasno ic na trudnicki tecaj u 9.mj trudnoce i jel kasno za uplatit 400kn tad da mi muz bude na porodu. Jedna zena mi je rekla da njoj nisu pustili muza s njom iz razloga sto se kasno javila.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Anci16
    11. Veljača 2015. 15:28

Mislim da ti nije kasno,ali možeš zovnit rodilište i pitat ih. Njima ti je bitno da se plati 400kn nije im bitan tecaj. Tako smo i mi platili i odnili uplatnicu u tajništvo rodilišta a nismo išli na tečaj,naprotiv to im ide u prilog

Aleksandra2
    11. Veljača 2015. 17:20

falaa vam! Ma tila bi otic na tecaj al s muzem se nikako nisam uspila uskladit, pa mi preostaje samo jos u 3.mj to obavit.

Dare12
    11. Veljača 2015. 20:54

Ja sam u 4.30 ujutro usla u box, a muz mi je u 8 uplatija uplatija i bija sa mnom...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Aleksandra2
    12. Veljača 2015. 00:41

Pff odlicno. Onda nema straja 

lala16
    12. Veljača 2015. 11:45

Cure, di u nas ima za kupit one pilates lopte?!? I ima li ko kakvu preporuku u vezi njih - ima li kakvih razlika od marke do marke...?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.