Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Queen_of_North

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

havanalalala

Zna li netko ima li mogucnost iznajmljivanja privatne sobe i koja je cijena po danu?

Mislim da ne, nikad nisam za to cula u Splitu( u Zagrebu i okolo da) , inace bi do sad bila prva na listi da budem sama u sobi 😀

Ja: 30
    On: 362020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• havanalalala

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Drage zenice, molim vas info ako ako vodite trudnocu u socijalnog ginekologa u Splitu, jel vas salje nakon odredjenog tjedna u trudnicku ambulantu u splitsko rodiliste, ovo mi je prvi put da ne vodim kod privatnika trudnocu. Hvala

andjelina23

Broj poruka: 222

Prijavi adminu

Sva puta sam rodila u Splitu. 
    Rekla bih da je sve do toga na kakvu smjenu doktora naletite, nazalost. 
    Prvi porod ok doktori, bez ikakve veze sam dobila epiduralnu. 
    Drugi porod, horor, doktori užaaaas!!U 6. mj. me opet Ceka porod tamo

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

andjelina23

Broj poruka: 222

Prijavi adminu

havanalalala

Drage zenice, molim vas info ako ako vodite trudnocu u socijalnog ginekologa u Splitu, jel vas salje nakon odredjenog tjedna u trudnicku ambulantu u splitsko rodiliste, ovo mi je prvi put da ne vodim kod privatnika trudnocu. Hvala

Nakon termina u slucaju da ne rodite idete svako 2 dana na pregled plodne vode u rodilište :) 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• havanalalala

Prijavi adminu

Hvala

• havanalalala

Prijavi adminu

Drage zene, kako igledaju posjete sad u splitskom rodilistu? Koliko traju i moze li doci odjednom vise osoba ili jedna po jedna? Hvala

• karamela30

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Od 16:30-17:30h jedna osoba po rodilji u sobi. Može ih izmjenit više al se ulazi po jedna.

👧30
    👨36
    12/22 💙

• havanalalala

Prijavi adminu

Hvala

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.