Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    09. Veljača 2015. 19:12

Nedam se ja istjerati iz st rodilista... beba je jos u inkubatoru, a ja sam trazila da ostanem zbog dojenja i izdajanja.
    Eto da se osvrnem na rodiliste i osoblje...
    Meni su svi ok, od prijema u bolnicu, na porodu i sad na babinjacama... stvarno nisam imala neugodnih situacija. 
    Sto se tice boravka u sobi, zna zafalit spavacica, posteljine, ja sam nosila i svoje spavacice pa kombiniram svoje i njihove.

Croheidi
    09. Veljača 2015. 19:56

Neni, zašto u inkubatoru?

Neni5
    10. Veljača 2015. 09:23

Ja sam imala bakteriju i odmah sam primila cjepivo...
    Pl. voda se ipak inficirala i nagutala se te vode.... kaze dok. da su joj pluca bila puna i vjerojatno od toga je i temp imala, ali vec drugi dan je bila puno bolje... odmah je pocela primati antibiotik i dobivala je kisik i nekakvu pomoc pri disanju.
    Nadam se danas dobrim vjestima i da ce prec u topli krevetic.

Nixie
    10. Veljača 2015. 12:38

Nadam se da će vam brzo proći vrijeme čekanja! 

• Loreen
    10. Veljača 2015. 19:16

Čestitam i naravno drzim fige da sve bude kako treba. Bebice su izdrzljive Ja sam bila na pregledu danas i mali u 35 tjednu i 3 dana ima 3100 ... I cerviks mi je malo skraćen, i imam trudiće nekakve i beba stoji u polozaju u kojem treba i sve je ok samo sto je mali debeo I rekao mi je ako ovako nastavim da cu morat na carski jer ce bit velika beba a ja sam 162 visoka i da cu se strgat... Za dva tjedna pregled i onda cekat u Split. E sad, ako sam ga dobro shvatila doktor koji ti vodi trudnocu ti napise da odes na carski ili to tamo u rodilistu ti kazu? Nisam bas shvatila dobro...

crnamala
    10. Veljača 2015. 21:10

OOO Neni van svega sam skroz. . Nisam znala da si rodila. Cestitam od srca i drzim fige da curica bude bolje cim prije.

• kokolo5
    10. Veljača 2015. 22:12

Neni, čestitke! Znam koliko ti je sada teško, i mi smo slično prošli...ali bit će sve ok! U dobrim je rukama, na neonatologiji su stvarno odlični doktori i sestre. Za koji dan kad izađete, zaboravit ćeš na to sve :)
    Loreen-mislim da tvoj ginekolog mora napisat preporuku za carski ako on smatra da treba. Veliki dečko :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.