Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    12. Veljača 2015. 12:10

Skačem već danima po njoj pa se niš ne događa 

mirka4
    12. Veljača 2015. 13:49

Ja sam rodila u splitskom rodilištu prije 4 miseca, i bilo je baš ok. Jedino šta mogu reć kao kritiku je da odma idu davat drip bez pitanja, iako su mi trudovi bili jaki i pravilni, pa sam odbila, i opet su tili dat, pa sam rekla ne, i nisu. I rekla sam primalji da ću sve napravit samo da mi ne rižu međicu, i ona me vodila kroz porod, masirala međicu, okretala me, i rodila ja moju zvir od 4,5 kg bez ijednog šava .
    Pohvala primaljama!

StellaMaris
    12. Veljača 2015. 18:42

https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/split-i-okolica-1328#post_64971Cure, otvorila sam temu za nas iz Splita i okolice tako da na jednom mjestu možemo o svemu ne vezanom za rodilište.
    Lala pilates loptu sam vidjela u interspara veceras, ali mislim da malo bolju/izdržljiviju imaš za kupiti u ljekarnama i dućanima s ortopedskim pomagalima

<3 2/2013 <3

• Loreen
    12. Veljača 2015. 20:55

Negdi sam citala da se od 36.tjedna moze ic na ctg u rodiliste di namjeravas rodit? Je li to istina? mozda sam cak i vec pisala o tome ali eto , moj mozak ne radi vise...I ako nisam radila test na streptokok a imam jos mjesec dana do poroda i niko mi to ne spominje. Mogu li ja to napravit u rodilistu isto? Jer cu zadnjih 20 dana bit u Splitu na čekanju.

lala16
    12. Veljača 2015. 21:19

Hvala na inf!  😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.