Veliki pozdrav svim mama i onima koje će to tek postati
Imam pitanje i nadam se bilo kakvim informacijama.. Naime, živim u Splitu i nekako je "logično" rodit u splitskom rodilištu ALI nikako mi se ne dopada, pa mm i ja planiramo otići u Rijeku, no za svaki slučaj htjela bi informacije o splitskom rodilištu ako se nešto iskomplicira Molim Vas da podjelite svoja iskustva sa mnom unaprijed Hvala!!!
Ja ti nisam iz tog kraja, ali mogu ti samo reci da ne slusas previse sto netko prica. To sto je nekome u nekom rodilistu bilo grozno, ne znaci da ce biti i tebi. A u puno slucajeva su tocno takvi prema tebi, kakva si ti prema njima. Samo hrabro! :-)
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Također nisam iz tog kraja ali slažem se sa curama. Bitno je da budeš fina, pristojna i nabaciš osmijeh. Meni su sad u bolnici napričale da su sestre i doktorice svakakve i nikakve. ja sam sa svima pristojna bila i sve sa osmijehom pitala i pričala i nije bilo nikakvih problema. štoviše bile su jako ljubazne i drage. Sretno
zapravo je najcesce tako, kako se ti postavis takvi ce i oni biti. sestra od mog ginekologa je na glasu ko vjestica, svi je se boje jer stalno vice i zivcana je. a mene obozava i uvijek mi se razveseli. a zasto? jer ju ja uvijek pitam kako je, jel joj vruce, jel joj tesko i tak. gledam nju ko ljudsko bice i automatski ona i mene
zapravo je najcesce tako, kako se ti postavis takvi ce i oni biti. sestra od mog ginekologa je na glasu ko vjestica, svi je se boje jer stalno vice i zivcana je. a mene obozava i uvijek mi se razveseli. a zasto? jer ju ja uvijek pitam kako je, jel joj vruce, jel joj tesko i tak. gledam nju ko ljudsko bice i automatski ona i mene
hehe ako je iz doma zdravlja potpisujem
zapravo je najcesce tako, kako se ti postavis takvi ce i oni biti. sestra od mog ginekologa je na glasu ko vjestica, svi je se boje jer stalno vice i zivcana je. a mene obozava i uvijek mi se razveseli. a zasto? jer ju ja uvijek pitam kako je, jel joj vruce, jel joj tesko i tak. gledam nju ko ljudsko bice i automatski ona i menehehe ako je iz doma zdravlja potpisujem
je
Sortiraj odgovore
Najstariji