Tek mu je 7 tjedana i uzivaj u svakom momentu makar neprospavanom, jer vrime leti... Mom je 10 ipo miseci, otkad se rodija je super spava, a sad nece jer je posta nocna ptica....nocas je dva puta samo fino usta u kreveticu ko da je podne...al to je takvo doba...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ponesi sve nalaze koje si radila tokom trudnoće, krv, brisevi...i ako patiš od kojih kroničnih bolesti ponesi i te, tipa astma, reuma, gastritis, kolitis...
Neće oni puno pregledavat trudničku tako da je najbolje da im stalno napominješ ako imaš nekakvih problema, za svaki slučaj.
Vidim da je u tebe pitanje sata kad će krenut, sretno, budi hrabra i misli pozitivno
<3 2/2013 <3
Krvna grupa ti je najbitnija..a sve ostalo te ionako pita kad te prime u rodilste da vide jesi jos svjesna.. ;)
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Bok ljudi,
Ja sam nova na forumu…moje iskustvo poroda(ima 13 i ima 2mj)vodite pratnju sa sobom po meni bitno. Nema dovoljno osoblja. Mislima da su dvi babice na sve boxeve ima 8boxeva koliko se mogu sjetit. Netreba puno vikat i skricat jer njima to ide na živce i neobadaju puno,a i zbog drugih zena koje su možda u predradaoni i čekaju. Ja se sicam s prvim djetetom kad sam bila upredradaoni i brojala trudove jedna žena je toliko vikala da sam iskreno gledala di cu se bacit sta me čeka. A na kraju nakon 26sati trudova nisam nit jauknila. Bolilo je ali čuvala sam snagu za trudove pa svu svoju energiju na njih usmjeravala. Osoblje mi je bilo stvarno super uljudno i s prvim i s drugim djetetom. Gori na babinjacama ima raznih sestrara s prvim djetetom mi se jedna urezala u pamćenje po neljubaznosti i po tome kako se odnosi prema djeci,a s drugim skroz druga pisma sestre famozne. Pogotovo jedna po imenu Goga famozna je zapamtic cu je zauvik bila mi je u boxu s prvim djetetom u medu vremenu je prebačena na odjel babinjaca pa mi je bila s drugim djetetom u sobi. U svakom slučaju pratnju na porod jer kad ih vi zovnete neobadaju bas iz prve(to sam vidila po ženama koje su same bile) ali zato kad vam muž izade na hodnik i zovne ih odma dolete
Anci dobrodosla i slazem se s ovim sto se tice skricanja i vikanja. Ja sam bila 24h tamo i nije me se culo. Jos babica koja mi je podupirala leda na izgonu kaze da sad mogu vikat
Da sam se cula vijelo vrijeme nebi izdrzala porod do kraja
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji