Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tejo
    26. Lipanj 2014. 10:53

Ja sam rodila u splitskom novom rodilištu i svi su mi bili izvrsni. A gledaj svatko drugačije reagira na trudove, na bol. Mislim da cure koje imaju niski prag tolerancije za bol i krenu dramit oko svega, bježat sa stola, kukat za sve živo prođu loše u svakom rodilištu. Ipak je to njima svakodnevna stvar. Dnevno se u splitskom rodi cca 15tak dice. Naravno da su oguglali na viku i bol oko njih. Tebi je to najvažnija stvar na svitu jer se događa tebi i tvom ditetu, a njima je tek još jedan porod. Tako da nema izrazito dobrog ili lošeg rodilišta, čula sam kriminalnu i savršenu priču za svako rodilište. Ako imaš kakvih konkretnih pitanja vezanih za splitsko, slobodno pucaj. Još moram naglasiti da svugdi ima izuzetaka, di sestre i doktori imaju svoje loše dane, a toga opet ima svudi.
    P.s. ja idem opet u 12tom misecu u KBC Split

Dixi 14.12.11.
    Ivan 10.12.14.

• Ren3
    07. Srpanj 2014. 19:16

mene također zanima kako se odnose prema osobnom planu poroda?
    kakvo je splitsko rodilište po pitanju prirodnog poroda? pretpostavljam da nemaju kadu ili stolček?

zvoncica2
    08. Srpanj 2014. 11:03

Da, koma baš... A i meni je prva  A osim toga, ako se oni zbilja ne snalaze s tim, ne bih baš ni htjela inzistirat - da nešto zeznu pa još budem "sama sebi kriva"... Iako, nema smisla da imaju opremu, a nemaju osposobljeno osoblje, al očito je tako :/

Happiness is choice for today :)

• Ren3
    09. Srpanj 2014. 17:40

da...nevjerojatno :/ išla sam se raspitivati za još neka rodilišta, izgleda da dosta njih ima kadu ali van upotrebe, valjda zbog needuciranog osoblja...koja šteta :(
    pročitla sam jučer na Roda da je u kninskom rodilištu bilo super, ali da je pred godinu dana otišla glavna doc koja je uvela te metode za što prirodniji porod i zamjenio ju neki doc iz Livna koji (navodno) baš nije fan prirodnih metoda, ne znam kakva je situacija sad, namjeravam otić i tamo i raspitat se... razmatram sve opcije 'u okolici' i raspitujem se, baš sam razočarana za splitsko da nije bar malo naprednije po tom pitanju, volila bih da se rodi u Spljetu :)

Leona4
    31. Srpanj 2014. 21:40

Splitske trudnice i one koje su to do nedavno bile ima li Splitsko rodiliste koja pravila i sta ste sve nosili u rodiliste i u rađaonu? Hvala

TODAY is a new BEGINNING :)

• tina39
    01. Kolovoz 2014. 11:43

Ja sam rodila tamo i izmučila sam se jer su se oni i previše trudili. Željeli su da rodim prirodnim putem tako da su sve isprobali na meni dok na kraju nisam otišla na carski,od 5 ujutro do ponoći,htjela sam ih zadaviti,ali oni su su bili i više nego uslužni jer su me doktori obilazili svakih pola sata,sve su probali ,od gela,dripa,guranja,vađenja i kad više nije išlo moralo je na carski. Nedostaje spavaćica, gaza i sl.ali to poneseš,sestre na carskom su ljubazne(neke više neke manje,) čak su pokazale kako izdajati a ako nemaš mlijeka kad god zovneš donesu. Moj dečko nije bio sa mnom pa sam se izdajala i sestre su nosile i navečer mlijeko do njega.

beti23
    03. Kolovoz 2014. 22:39

Kakvi su po pitanju epiziotomije? Ako kazes da ju zelis izbjec oce li postovat ili rezu bez obzira?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.