Evo da se nadovezen, rodila san 25.9. I za osoblje iman samo rijeci hvale. Velika je guzva i atmosfera je uvijek na granici ali ako trudnica suraduje i nije previse osjetljiva na povremeno umorno rezanje osoblja sve ce proc u redu. Sve je to kako se postavis. Ja san bila spremna na najgore i bas san se ugodno iznenadila. Isla san rodit ne u toplice. Toliko od mene
Čestitke beti23 :) evo moje iskustvo iz splitskog rodilista (peti mjesec ove godine)...porod je trajao dugo tako da sam imala prilike ''upoznat'' više doktora, sestara i babica-i ko i svugdi, stvarno ima svakakvh. Bila je jedna doktorica koja mi je osobito ostala u groznom sjećanju, neću ni pričat jer to stvarno želim potisnut. Muž bio sa mnom, tražila sam stolčić-rekli su mi da je zauzet (iako nije bio-vidila sam ga kraj kade :)) tražila sam epiduralnu-nasmijali mi se u facu :-/ Ekipa koja je dovršila porod je bila super, kao i svi na odjelu babinjača-stvarno nemam zamjerke :) Nažalost sinčić nije bio sa mnom na odjelu-dobio je infekciju pa je završio na neonatologiji-oni su mi pogotovo ostali u dobrom sjećanju- prekarsne sestre i doktori, uvik bi za svakoga od nas zabrinutih roditelja imali strpljenja za odgovorit na sto pitanja i lipu rič da nas umire i ohrabre -beskrajno im hvala na tome!
Sortiraj odgovore
Najstariji