Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

crnamala Može svakako napiši kad budeš mogla što ti je trabalo, uvik postoje neke sitnice na koje se zaboravi 

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

StellaMaris hvala na izvješću 

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Neni

crnamala Može svakako napiši kad budeš mogla što ti je trabalo, uvik postoje neke sitnice na koje se zaboravi 

Jucer na pregledu ctg registrira kontrakcije a ja se neksko cudno osjecam zadnjih par dana pa sve mislim da cemo ubrzo u rodiliste.  sutra punih 38 pa brojimo sitno. Javim kad rodim pa onda me mozete izresetat pitanjima. Haha 

Vmnina

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

crnamala sretnooo!

Adson

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Ceka me treci carski u splitskom rodilistu pa me zanima u kojem tjednu se ide na dogovoreni carski?

anita18

Broj poruka: 125

Prijavi adminu

39 tjedan,ne prije

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

meni je poznanica u 38tj. isto 3. carski ( prije 4 dana)

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Hej cure, u petak sam izašla iz rodilišta ( nisam rodila, već sam mirovala nekoliko dana zbog jetre) i mogu reći sve najbolje za osoblje! Bila sam na petom katu (ginekološka urologija) i sestre su bile odlične (samo je jedna bila malo stroga, ali je i dalje vrhunski obavila svoj posao), doktori također, čistačica vrhunski raspoložena žena koja mi je ponekad znala umisto čaja prošvercat kap bile kave :D Sve čisto i uredno, na svaki poziv sestra bi doletila bez ikakvog žuganja ili slično, čak su mi puštale muža da dođe kad god želi pošto su shvatile da mu je teško zbog posla dolaziti kad su posjete.. Sve u svemu, bilo mi je ugodno koliko god to može biti u bolnici, i niti jedan negativni komentar nemam, nadam se da će mi tako biti i kad dođem na prvi kat ;)

Vmnina

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

Sara samoo ti odmaraj i cuvaj bebicu. Dobro da si ipak otisla kod gin raspitati se zasto te boli pa da na vrijeme to izljecis.
    Aaajde bas super da su dojmovi dobri, svi prizeljkujemo i takve dojmove s prvog kata hihi

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Super sara drago mi je za pozitivno iskustvo i da ti je bolje. Nisam znala da imas takvih problema. Zelim ti mirnu trudnocu do kraja.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.