Ceka me treci carski u splitskom rodilistu pa me zanima u kojem tjednu se ide na dogovoreni carski?
Hej cure, u petak sam izašla iz rodilišta ( nisam rodila, već sam mirovala nekoliko dana zbog jetre) i mogu reći sve najbolje za osoblje! Bila sam na petom katu (ginekološka urologija) i sestre su bile odlične (samo je jedna bila malo stroga, ali je i dalje vrhunski obavila svoj posao), doktori također, čistačica vrhunski raspoložena žena koja mi je ponekad znala umisto čaja prošvercat kap bile kave :D Sve čisto i uredno, na svaki poziv sestra bi doletila bez ikakvog žuganja ili slično, čak su mi puštale muža da dođe kad god želi pošto su shvatile da mu je teško zbog posla dolaziti kad su posjete.. Sve u svemu, bilo mi je ugodno koliko god to može biti u bolnici, i niti jedan negativni komentar nemam, nadam se da će mi tako biti i kad dođem na prvi kat ;)
Sara samoo ti odmaraj i cuvaj bebicu. Dobro da si ipak otisla kod gin raspitati se zasto te boli pa da na vrijeme to izljecis.
Aaajde bas super da su dojmovi dobri, svi prizeljkujemo i takve dojmove s prvog kata hihi
Super sara drago mi je za pozitivno iskustvo i da ti je bolje. Nisam znala da imas takvih problema. Zelim ti mirnu trudnocu do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji