Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ilme

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Veliku ulogu igra i smjena koja tada radi,mene je pri porodu dopala neka super babica neznan joj ime nazalost i stvarno me spasila,vidila je da sam sama i da prvi put rađam tako da bi me obisla kad bi stigla i hvalila me da san super s obzirom na ostale koje su stalno vikale,al ono sto me razocaralo je odnos sestara na odjelu. evo primjera, mala mi je imala zuticu i odveli su je pod plavo svjetlo a meni rekli da se izdojim i dam im to mlijeko,kad sam se izdojila posto nisam imala pojma di su mi odveli dijete (iako sam pitala di ce bit,odg je bio u toploj sobi!!!) zvonila sam im da dodu po mlijeko jer ionako nisam mogla setat kako treba odma dan nakon poroda i na to se sestra na mene izvikala da sta ja njoj zvonim za takvu glupost,kako ja neznan di mi je dijete,da ona nema vremena za osobe poput mene,kako da onda ista lijepog recem o sestrama na odjelu,i osim toga ako mi stavis infuziju na pregibu lakta kako mislis da ja sama dignem i podojim dijete,ljutile su se i radi toga kad sam im zvonila i jos su usput dobacile kao kakva si ti to majka da ti dijete tolko plače... mislim moje iskustvo je negativno i nebi vise nikad isla u to rodilište,porodit se da ali lezat na odjelu ne. tko zna mozda bi mi bilo i super jer bi mozdaaaa zavrsila na drugom odjelu

anita18

Broj poruka: 125

Prijavi adminu

Ma u tome i je cijela fora,ko da placas lutriju,ono ako pogodim smjenu....to ne bi smjeli bit tako.Svasta sam se dole naslusala....cak i ona poznata "sta se deres,nisi se tako derala dok ti je muz pravio dijete"i svakakvih drugih bezobrastina.Ma svasta si dozvoljavaju jer su zene uplasene jer je rijec o djeci, o prvom iskustvu poroda....i samo mislis daj da sve prodje u redu i u tom trenutku bi sve istrpila,al sve sto rade je zlostavljanje....jasno i glasno

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

anita

sta se deres,nisi se tako derala dok ti je muz pravio dijete"i svakakvih drugih bezobrastina

O-M-G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UŽAS

StellaMaris

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

Po vašim pričama očito je lutrija koja ce te smjena dopasti.
    Samo bi napomenula da što se tiče epiduralne čula sam da ne smiješ biti više od 4 prsta otvorena i pozvat će anesteziologa samo ako je Dr. Popić (ako sam dobro zapamtila ime) dežurna, navodno jedino u nju imaju 100%-tno povjerenje...tako sam čula.
    Crnamala ne boj se ništa i misli pozitivno, pitaj ih sve što te bude zanimalo tokom poroda, one su ti dužne odgovoriti, ja vjerujem da oće. Ja imam sreću da znam više dobrih priča nego loših, loše sam većinom ppročitala iz novina. U zadnje vrijeme koje god su rodile nisu se žalile, mislim na sebi bliske osobe.
    Nadam se skorom pozitivnom izvještaju, sretno!

<3 2/2013 <3

StellaMaris

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

Evo ispravak, provjerila sam, nije Popić, nego anesteziologinja Dr. Kopić...ispričavam se 

<3 2/2013 <3

anita18

Prijavi adminu

Ziva istina

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Znači saznat kad je ona u smjeni I trk u rodilište :D

anita18

Prijavi adminu

Haha,e da jetako jednostavno...al za razliku od splita u zagrebuse moze muha na zidu cut u radjaonicama,sve na epiduralnoj strikaju

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Ma neznan šta bi rekla, prva mi je beba, svašta san prošla, proć ću I porod..

anita18

Prijavi adminu

Ma uopce nemas frke,porod kolikogod bolan je najprirodniji cin i nagrada je fantasticna☺,ovo su samo kritike na racun kako ti taj dozivljaj moze pokvarit stado koza koje dole obitava.Nisu bas sve al recimo 70%?Ja da prolazim sve ispocetka bi 1.tatu u boks,2.pitaj,pitaj i zahtjevaj...budi dosadna ako treba....meni je najgore bilo sto udju u box turaju ruke,sprovode elktrode,dripove i sta i ja znam sta,a nitko nista ne govori....pa nismo ovce.3.zahtjevaj epiduralnu ako nemozes otrpit bol4.probaj bez dripa sto duze,mene je drip unistio....dokgod sam imala svoje trudove sve se dalo izdrzat,al drip te ubije....inducira trud za trudom bez predaha...ubrza ti porod al te bol izludi....Ja bih tako.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.