Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvoncica1010
    23. Kolovoz 2014. 16:06

zvoncica- hvala tiiii :)  bome dosta informacija na jednom mjestu :))))

beti23
    24. Kolovoz 2014. 08:20

Zvoncica hvala ti sad san malo mirnija! 

mimi22
    25. Kolovoz 2014. 01:43

idem i ja za par dana u split jer sam sa otoka pa bolje da sam tamo kad mi krene hehe isto mislim ako se prema njima ok ponasas da ce i oni prema tebi tako sam nekako stavila sebi u glavu da se ponasam ljubazno i da izdrzim ta 3 dana i gotovo, al bome postojat ce uvijek neko bezobrazan al bolje presutit i mislit na svoju bebicu i kako cete brzo kuci, termin mi je 10.09 ali sam vec otvorena 2 prsta nekih tjedan dana tako da cu vjerovatno prije pa kad se vratim kuci napisem kako je bilo 

mimi22
    25. Kolovoz 2014. 01:45

kad su vama termini? 

beti23
    31. Kolovoz 2014. 08:39

26.9. Mimi sretno 

• dinica
    31. Kolovoz 2014. 10:00

Moj prvi porod je bio u novom Splitskom rodilištu prije 4 godine i imam samo najbolja iskustva,znači od osoblja kompletnog,uvjeta,samog poroda,ma svega.I šta je već netko napisao,puno ovisi od toga kako se i same postavite.Evo za kojih 20ak dana ponovno idem rodit tu i nadam se da će iskustvo bit kao i sa prvim porodom

• ilme
    31. Kolovoz 2014. 21:44

Ja sam prije 3 miseca rodila u splitskom rodilistu i osim poroda nista drugo nemogu pohvalit,pocevsi od doktorice na kontroli plodne vode do sestara na odjelu... na 4 pregledu plodne vode doktorica me doslovno razreze dole sa onim tubusom i posalje hitno u radaonu jer je vidila mekonij u pl.vodi, gore me docekala valjda doktorica a mozda je i stazistica posto svi setaju u istoj uniformi bez imena i nitko se ne predstavlja,pripremite se da ce vas prije boksa pregldat najmanje 5 puta i svak ce rec da ste razlicito otvorene -.- al su zato babice super,mene su prvo pustili da setam aat vremena nebili mi poceli trudovi a onda me stavili u boks,tamo se pripremite da ce vas doc pogledat svaku sat dva ako ste tihi ko ja a ako se derete onda jos rjedje, stvarno je guzva al valjda mozes bacit oko vidit dal je sve u redu. Mene su samo u prolazu pitali jel disem i to je to,na kraju me babica u prolazu dosla vidit i kad sam se okrenila sa boka na ledja je skuzila da je maloj glavica krenila izlazit i odjednom panika svi skocili,haha umalo se sama porodila...reze te jedino ako vidi da cea popucat inace nece a u boks sa sobom nosis svoju torbu i vodu za piti,jest nesmis... sve u svemu forsirat ce prirodni porod a carski ce im bit zadnja opcija nakon gela dripa,epiduralnu te cisto izigboriraju ako ih pitas al daju ti protiv bolova da se malo odmoris sta je super... o sestrama na odjelu nista dobrog sve im je tesko,vadu krv pa im pukne igla,infuzija od 10ml tece dva sata,zvonis al te ne sljive ni pola posto...pedijatri ti gledaju dijete i vrte glavom i ocima osim jednog tipa i neke starije zene koji ti sve objasne...pelena ti nemaju pa ti dijete mijenjaju 4 puta na dan,pidjame ponesi svoje...malo se oduzilo ovo pisanje ako koga jos sta tanima slobodno pitajte

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.