Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 13:46

Booble, blago tebi... Meni uopće ne smetaju okolni zvukovi, zaspem ja kraj muža i kad on hrče. Nego mi u zadnje vrijeme teško san na oči. Baš jako malo spavam, a voljela bih da mogu do podneva...
    antonio, slobodno si nabavi palicu, iako vjerujem kad te uhvate trudovi da će ti se i suprug bez problema ustati iz kreveta 
    DarijaZ, super da su nalazi ok! Baš mi je drago da i ta štitnjača radi kako treba.   Nastavite uživati na lijepom Jadranu, pa ćemo se nastaviti tužakati kad se vratiš na asfalt 

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    17. Srpanj 2014. 15:19

Ma meni ni ovo moje spavanje ne pase, nemam energije za ista, sad kad sam pri kraju s mirovanjem i kad cu se moc pomalo dizat meni ce se stalno spavat  a jedva sam cekala da si mogu sve pripremiti i pocistiti...

Boobie
    17. Srpanj 2014. 19:35

Nadam se 

tena123
    17. Srpanj 2014. 20:05

pozdrav cure nova sam ovdje i evo da se pojadam odmah. u 16. tjednu sam i imam takvih problema sa spavanjem da mislim da to nije normalno. posebno odkako sam se vratila na posao. imam osjećaj da bi od 24 sata mogla spavati 20. a nerjetko doslovno spavam 16 sati, malo me brine da to bas i nije zdravo..

Boobie
    17. Srpanj 2014. 20:10

jel pijes kakve vitamine i jesi provjerila krvnu sliku i zeljezo?

ivanahaha
    18. Srpanj 2014. 05:05

Evo mi danas ulazimo u 35. tjedan i spavanje nam uopce ne ide. XD 
    Izmjenjuju se sati sna,sati budnosti, izmedju njih i odlasci na wc i premjestanja s jednog boka na drugi (lezim na jednom dok me ne pocne sve bolit,pa se okrenem na drugi pa ponovo ista prica, na ledjima nema sanse). Inace ne budem zombie po danu neg sam se vec navikla na takav ritam samo mi je uglavnom dosadno u ovim satima budnosti dok me san opet ne uhvati xD (zato je tablet barem tu uvijek budan pored kreveta da mi malo ubije vrijeme xD)   a misica se obavezno javlja pa se mazimo kroz pupu 

antonio
    18. Srpanj 2014. 05:51

ivanahaha ima nas takvih jos ali ja kad bi poslje spavala onda imam moja dva mala andelica

ivanahaha
    18. Srpanj 2014. 08:40

Ja se radije ustanem ak ne mogu na drugi bok i otkazem spavanje 

Antonio, da, vjerujem ti, ali barem uzivas s njima i nikad ti dosadno 
    Meni sve isto, ali zato danas idem gnjavit necake svoje male :))))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.