Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    20. Srpanj 2014. 09:02

Piper...nadam se da si se nauživala s dragim :)  ja sam noćas imala hodočsšćenje do wca jedno 4 puta..al tak mi i trrba kad u 11 navečer jedem lubenicu...al što me ubija je namještanje jer skužim u toku noći da sam na desnom boku a ne na lijevom pa se onda vrtim...

ninika11
    20. Srpanj 2014. 16:43

vidim da je cloudy napisala da se vrti kad skuži da spava na desnom boku. ja više ne. zaspem na leđima, desnom boku, lijevom. ovisno kako mi paše. a budim se na desnom boku ili lijevom (večinom desnom)

antonio
    21. Srpanj 2014. 01:47

Evo me opet cure uh to spavanje.

MarijaŠ
    21. Srpanj 2014. 13:48

antonio

Evo me opet cure uh to spavanje.

Hajde draga, još malo... 
    A onda će te princezica buditi, pa zbog nje nećeš spavati 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    21. Srpanj 2014. 13:50

eh ni ja nisam nocas spavala... htjela sam izludit od ove sparine i pritiska... kad nisam bila pokrivena komarci su me htjeli pojest,a kad sam se pokrila,makar samo tankom dekom...skapavala sam od vrucine...totalna komaaaa.....

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    22. Srpanj 2014. 08:51

isti problem kod mene, ja koja gotovo nikad nemam problem sa spavanjem, danima ne spavam kak treba, budim se u znoju, ubija me ova sparina/vrucina.. mislim da sam si i mjehur prehladila tim otkrivanjem po noci, ali ne mogu imat na sebi ni plahtu... 
    bas se veselim ovim kisama i smanjenju temperature!! bar na par dana! ne mogu vjerovat da to uopce govorim!

antonio
    22. Srpanj 2014. 11:05

Beag kakvo god da je vrjeme ja ne spavam po noci nocas sam gledala filmove  i nikako se namjestit sve me BOLI

Tina0208
    22. Srpanj 2014. 11:20

a mene nocas kad je bilo nesto zraka,opet cijelu ispikali komarci...ufffffff

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI