Piper...nadam se da si se nauživala s dragim :) ja sam noćas imala hodočsšćenje do wca jedno 4 puta..al tak mi i trrba kad u 11 navečer jedem lubenicu...al što me ubija je namještanje jer skužim u toku noći da sam na desnom boku a ne na lijevom pa se onda vrtim...
vidim da je cloudy napisala da se vrti kad skuži da spava na desnom boku. ja više ne. zaspem na leđima, desnom boku, lijevom. ovisno kako mi paše. a budim se na desnom boku ili lijevom (večinom desnom)
eh ni ja nisam nocas spavala... htjela sam izludit od ove sparine i pritiska... kad nisam bila pokrivena komarci su me htjeli pojest,a kad sam se pokrila,makar samo tankom dekom...skapavala sam od vrucine...totalna komaaaa.....
Laura 21.08.2014 :-*
isti problem kod mene, ja koja gotovo nikad nemam problem sa spavanjem, danima ne spavam kak treba, budim se u znoju, ubija me ova sparina/vrucina.. mislim da sam si i mjehur prehladila tim otkrivanjem po noci, ali ne mogu imat na sebi ni plahtu...
bas se veselim ovim kisama i smanjenju temperature!! bar na par dana! ne mogu vjerovat da to uopce govorim!
Beag kakvo god da je vrjeme ja ne spavam po noci nocas sam gledala filmove i nikako se namjestit sve me BOLI
a mene nocas kad je bilo nesto zraka,opet cijelu ispikali komarci...ufffffff
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji