Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    21. Srpanj 2014. 01:47

Evo me opet cure uh to spavanje.

Tina0208
    21. Srpanj 2014. 13:50

eh ni ja nisam nocas spavala... htjela sam izludit od ove sparine i pritiska... kad nisam bila pokrivena komarci su me htjeli pojest,a kad sam se pokrila,makar samo tankom dekom...skapavala sam od vrucine...totalna komaaaa.....

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    22. Srpanj 2014. 08:51

isti problem kod mene, ja koja gotovo nikad nemam problem sa spavanjem, danima ne spavam kak treba, budim se u znoju, ubija me ova sparina/vrucina.. mislim da sam si i mjehur prehladila tim otkrivanjem po noci, ali ne mogu imat na sebi ni plahtu... 
    bas se veselim ovim kisama i smanjenju temperature!! bar na par dana! ne mogu vjerovat da to uopce govorim!

antonio
    22. Srpanj 2014. 11:05

Beag kakvo god da je vrjeme ja ne spavam po noci nocas sam gledala filmove  i nikako se namjestit sve me BOLI

Tina0208
    22. Srpanj 2014. 11:20

a mene nocas kad je bilo nesto zraka,opet cijelu ispikali komarci...ufffffff

Laura 21.08.2014 :-*

Me&She
    22. Srpanj 2014. 12:14

Kod nas kiša, cijelu noć, i zahladilo, i još me čudo malo ne rita.. pa opet ništa od nekog spavanja... legla umorna pa se skoro cijeli sat okretala po krevetu nikakos e namjestiti i zaspat, pa u noći otišla na wc i opet ista stvar, vrtim se i vrtim pa nikako zaspat, i eto me ujutro prije 7 budne dok svi spavaju

Lilica
    24. Srpanj 2014. 14:51

i mene sve boli, ubit ce me to lezanje jer i kad sam pospana ne mogu zaspati jer me sve boli

Kokolina
    24. Srpanj 2014. 21:48

vidim da većina ima problema sa spavanjem i bolovima dok leže. ja sam mislila prvo da nešto nije u redu jer, koliko se sjećam, nisam imala ovakvih problema u prvoj trudnoći. sad više ne znam kak da spavam jer jedino mogu na boku (na leđima se davim, a obožavam spavat na leđima), a kad sam pak na boku onda se sva pokočim i sve me boli. i non stop se okrećem i uzdišem...  sama sebi idem na živce 

Iskrica1347
    25. Srpanj 2014. 08:47

Joj ja sam isto sva jadna i nikakva... Iskopao mi je mužić trudnički jastuk pa ga nekak narihtavam među noge i tak, ali sve me boli... Trebala bih neku prenatalnu jogu ili nešto raditi, ali mi se ujutro prije posla tako teško natjerati ustati ranije da to nije istina...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.