Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Undo_brk
    05. Travanj 2016. 15:54

Pozdrav 😃 Trudna sam 21 tjedan i beba ne podnosi kad lezim na ledjima! (Znam da se ne smije spavati na ledjima al ovdje se radi i o nekoliko sekundi kad se prebacim na ledja dok sam budna) Od pocetka  trudnoce spavam na boku, al kad se u snu prebacim na ledja svaki put me probudi koliko udara.. cak i kad lezim na boku pa se okrenem na ledja da bi ustala toliko me izudara u tih nekoliko sekundi da se pitam kako cemo oboje izdrzat (morfoloski pregled) UZV u cetvrtak 😂 jel imao itko takva iskustva i jel mozda postoji odredjeni razlog zasto tako "poludi"☺ 😄   Inace ovo mi je prva trudnoca, bebu sam prvi put osjetila sa 17 tjedana, a zadnjih nekoliko dana je ovako. Hvala vaam!!

marinetta87
    28. Svibanj 2016. 18:35

Pozdrav svima. I ja sam u 19. tt. Cijeli zivot spavam na stomaku, i zato sada muke mucim sa spavanjem na boku i ledjima..bolovi u ledjima me ubise, planiram naruciti jastuk mamina kifla tj. bananu jastuk i nadam se boljem i bezbolnijem snu.

Ugolina
    30. Svibanj 2016. 19:41

Hehehe,pocni se navikavati na to da do kraja trudnoce nema spavanja na busiki!!! Ja mogu iskljucivo na lijevom boku zbog zgaravice,ako ikako drugacije legnem,izgorim! Zato me boli citava lijeva strana tijela,oces kuk,koljeno,ko stara babetina.. Mogu te "utjesiti" da ce ti bit samo gore kako vrijeme prolazi i sve ces se teze moci namjestiti i sve losije ces spavati.. Ja spavam na cetri jastuka!! U 41.sam tjednu,samo sto ne rodim.. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI