antonio a da probas foru da ne palis svjetlo u kuci kad ides na vc... ja nikad ne palim svjetlo i ne razbudim se...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja isto nikad ne palim svjetlo... nekak se i ja razbudim ako ga palim i baš me smeta po noći...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
...ja moram upaliti svijetlo kad idem piskiti usred noci, jer mi se znalo dogoditi da onako uspavana odteturam u zid, ili se potepem koliko sam duga i siroka ...meni dobro dodje to razbudjivanje od svijetla, barem se vratim u krevet u komadu
DarljaZ i ja sam tako par puta odmjerila,sad se ne usudim mora bit svjetla a i izgurat cu jos ovih par dana bez spavanja he he kad sam vec izgurala toliko
Ufffffff... eto mene da se malo žalim. Probudim se ja oko pol 3 za pišanac. I vratim se u krevet. I vrtim se kao sardina sa jedne na drugu stranu do pol 5. Danas sam zombie... Uffffffffffffff
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja ne palim svjetlo jer je od ulične rasvjete taman osvjetljeno dovoljno da se ne zabijem u ništa, pa opet ima noći kad nastavim normalno spavat a ima onih kad se vrtim do jutra i onda kad se svi probude meni se počne spavat
Ja noćas nikako nisam spavala... Legli oko 11, probudila se oko 1, pa uspjela nekako opet zaspati, ali samo na kratko i onda budna do 3. Zaspem ponovno, pa buđenje u 5, muža otpremila na posao u 7 i pokušala još malo odspavati ali nije išlo... Nisam danas ništa napravila, osim što sam bila do pekare, pokupila nekakav veš što mi se sušio i doručkovala, ali sam kao krepana mačka... Grozna noć i još gore jutro...
Krešimir 19.08.2014. <3
Prije mjesec dana mi je bila neka faza kad su bokovi jaku boljeli dok spavam. Isprobala sam sve žive poze s jastucima, imam i onaj veliki iz lidla za bočno spavanje koji je odličan ali nimalo praktičan za spavanje s partnerom u istom krevetu
to je prošlo samo od sebe i u zadnje vrijeme spavam bez problema. Nadam se da će što duže potrajati i da ćemo se sve uspjeti koliko-toliko naspavati prije poroda!
Sortiraj odgovore
Najstariji