darijaz znaci tvoje ljetovanje je gotovo ili se opet vracas dole???
Laura 21.08.2014 :-*
....nije jos
Jutros sam se vratila jer sam morala ici vaditi krv za stitnjacu, a sutra u jutro u 9 imam pregled, i odmah poslje pregleda se vracam nazad u Crikvenicu.... Nadam se samo da ce mi od sad na dalje biti ljepse vrijeme...
I ponovno ništa od moga spavanja noćas... Pa ne znam više kako bih se naredila. Pa mi je vruće, nemam zraka, moram na wc, popiti vode. Pa mi MM počne hrkati, ili puhati u mene. A ja živčana kao pas. I tako mi šetali negdje do 3 sata, valjda sam onda uspjela nekako zaspati, ni ne sjećam se više. I evo, već u 6 budna.
DarijaZ, vjerojatno je malo i uzbuđenje kulminiralo tom tvom nespavanju, ali čini mi se da imamo slične simptome, a nismo ni tako daleko s terminima, tako da su to te tegobe vjerojatno Nadam se da će pregled proći ok, pa da nastaviš ljetovanje u miru.
Krešimir 19.08.2014. <3
eto, toliko o spavanju u trudnoći...
probudila se oko 3 pa vrtila po krevetu do tko zna kada i onda budna od 6... od spavanja ni poštenog S
Ja ne znam što je s onim da su trudnice mamurne i pospane u zadnjem tromjesečju kao i u prvom?! Kod mene je to skroz naopako, baš sam sad nekako full aktivna, i ne spavam gotovo ništa - tek par sati svaku noć. Umjesto mene spava muž. On bi valjda zaspao i na kolodvoru. Kako mu samo zavidim, još ni ne stavi glavu na jastuk a već spava.
Krešimir 19.08.2014. <3
Marljas takav ti je moj muz u zadnje vrjeme i ne skine se vec hrci i ne mogu ga nikako probudit uh panika me lovi ako me ulove jaki trudovi da ga necu moc probudit ili cu morat imat kakvu palicu pored kreveta pa kad me stisne da ga opalim po glavi da se razbudi.,.Aja pak nikako ne spavam vec toliko pa nekad sam aktivna a nekad nemam snage napravit korak.
MarijaŠ, da , pa tebi je termin krajem 8. mjeseca, a meni 01.09. ( iako ja racunam da ce bit kasnije ) , al to je to od prilike ...skuzila sam ja vec da smo tu negdje i po terminu i po tegobama....
Pregled je prosao super, sve je super truper, i nalazi tsh su mi okej ( u granicama normale je, napokon!!!) , pa sad cekam R-a da se poprtlja i idemo nazad na more..weee
A sto se spavanja tice, sinoc sam spavala ko' klada, valjda jer sam bila u svom krevetu napokon
Sortiraj odgovore
Najstariji