Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    18. Srpanj 2014. 05:51

ivanahaha ima nas takvih jos ali ja kad bi poslje spavala onda imam moja dva mala andelica

ivanahaha
    18. Srpanj 2014. 08:40

Ja se radije ustanem ak ne mogu na drugi bok i otkazem spavanje 

Antonio, da, vjerujem ti, ali barem uzivas s njima i nikad ti dosadno 
    Meni sve isto, ali zato danas idem gnjavit necake svoje male :))))))

MarijaŠ
    18. Srpanj 2014. 09:55

Više vam ne moram ni pisati da ne spavam... Izgleda da će tako biti do kraja trudnoće... Najgore mi je što se probudim kao naspavana u neko doba noći, a ujutro sam kao da su me tenkovi gazili... Valjda ću izdržati još 5 tjedana... 

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    18. Srpanj 2014. 10:49

i mene spavanje muči... odnosno buđenje... nekih 2 puta u tijeku noći i onda još se ujutro dignem oko 7 i 20, pol 8 i to je to... dobro da dragi nije na godišnjem pa da ne možemo spavati do kad nam se prohtije...

MarijaŠ
    18. Srpanj 2014. 11:56

cloudy

i mene spavanje muči… odnosno buđenje… nekih 2 puta u tijeku noći i onda još se ujutro dignem oko 7 i 20, pol 8 i to je to… dobro da dragi nije na godišnjem pa da ne možemo spavati do kad nam se prohtije…

Meni je noćas malo falilo da probudim dragoga, jer mi se baš onda razgovaralo... Jadan, ne znam kako će sa mnom kad mu krene godišnji za tjedan dana... Već mi ga je i ovako žao jer ga stalno budim kad se vrtim, ustajem...

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    18. Srpanj 2014. 10:52

ja kad zaspem spavam ko beba. ne budim se pišati ni ništa. svi mi se čude jer kao trudna pa ne idem pišati toliko često.. kako koji dan

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 12:00

haha...sto si me nasmijala Marija... bas ti se pricalo,ha????

MarijaŠ
    18. Srpanj 2014. 12:19

Tina0208

haha…sto si me nasmijala Marija... bas ti se pricalo,ha????

Znaš samo koliko sam tema imala?! Pa do jutra smo mogli pričati... 
    Kažem, jedva sam se suzdržala da ga budim... ali zato mu sad nema popodnevnog odmora kad dođe s posla... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 12:22

hahahah...predobra siiii.......
    evo ne mogu ti se prestat smijati....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI