Više vam ne moram ni pisati da ne spavam... Izgleda da će tako biti do kraja trudnoće... Najgore mi je što se probudim kao naspavana u neko doba noći, a ujutro sam kao da su me tenkovi gazili... Valjda ću izdržati još 5 tjedana...
Krešimir 19.08.2014. <3
i mene spavanje muči... odnosno buđenje... nekih 2 puta u tijeku noći i onda još se ujutro dignem oko 7 i 20, pol 8 i to je to... dobro da dragi nije na godišnjem pa da ne možemo spavati do kad nam se prohtije...
ja kad zaspem spavam ko beba. ne budim se pišati ni ništa. svi mi se čude jer kao trudna pa ne idem pišati toliko često.. kako koji dan
haha...sto si me nasmijala Marija... bas ti se pricalo,ha????
Laura 21.08.2014 :-*
hahahah...predobra siiii.......
evo ne mogu ti se prestat smijati....
haha Marija znam kako je to. moj to ne može izbjeći. ja ti njega proudim i onda pričam i pričam. i drugi dan ga pitam jel razmislo o svemu, a one meni o čemu ti? ahhahaah
hahahahahahahahahaha........ninika ti si pa jos bolja.....
pa kako vam se samo da pricati po noci.....jooooj
hahah ja ti znam gledati serije neke i on siroče umorno zaspe. i meni nekaj padne na pamet i ja to moram podijeliti s njim. al što je najbolje ja kad tako pričam i pitam ga jel tako on odgovori:mhm hahahahahaha al drugo jutro pojma nema da sam ga probudila ili da smo pričali ili išta hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji