Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvoncica2
    08. Srpanj 2014. 11:00

Vidim da svi koji imate problema sa spavanjem ne možete zaspat ili ometa odlaženje na wc :/
     Meni nije problem inače zaspat, u wc ne idem često (a i ono što idem na pola spavajući hodam ;), ali me muči želučani refluks . Spavam na 3 jastuka (šta je koma za kičmu, al ok) i na boku, ali, ako sam slučajno navečer jela ili pila (recimo čašu vode), vraća mi se zrak i iman filing ko da me guši u grlu. Ništa strašno, al iritantno... Ima li netko sličnih problema/ savjet / trik ;)?

Happiness is choice for today :)

Iskrica1347
    08. Srpanj 2014. 12:23

Mene po noći zna žgaravica probuditi - pa si onak u polusnu odem popiti sode-bikarbone sa čašom vode. Pa se podrignem i bolje mi je.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

zvoncica2
    09. Srpanj 2014. 09:56

Morat ću isprobat tu sodu bikarbonu, prije trudnoće sam je znala popit kad bi mi bila kiselina pa je valjda nisam s ovim povezala. Iako ima smisla, jer je sve do glupog želuca ... Još se svi čude kako zadnjih tjedana dobivan manje na kilaži, pa normalno kad mi je refluks čim pojeden neku konkretnu količinu...

Happiness is choice for today :)

piper
    09. Srpanj 2014. 10:39

joj cure ja sve teže spavam...kao zaspem i sve ok al svako okretanje s boka na bok se probudim...prvo mi treba par min da se namjestim a onda se rezbudim pa nemogu zaspat, na leđima mogu jako kratko spavati jer mi taj položaj ni inače neodgovara...sva sam izmrcvarena nakon te borbe po cijelu noć...a da nespominjem još i odlazak na wc

Boobie
    10. Srpanj 2014. 18:21

Cure kupite cepice za spavanje, ne cujes nista i spavas ko beba, ne cujem ni kisu ni komarce ni muza kad ide na posao :)

DarijaZ
    10. Srpanj 2014. 22:09

...ja spavam ko' top.... I inace,a bogami i sad..nemam nikakvih problema..nasla sam si 3 poze koje mi odgovaraju, njih se drzim i okej mi je...

Lida2
    10. Srpanj 2014. 22:47

Ja zaspim odmah jer sam umorna na kraju dana, al onda jedan odlazak na wc sve unisti pa sam budna sljedecih 2-3h Nemrem zaspat vise, nervira me sve. Od sina koji se bacaka po meni, do dudlanja dude, hrkanja muza, pticicama koje pjevaju....Tako da se svako jutro budim kao da me vlak pregazio.
    Iako tu ima jos i kontrakcija, nemogucnost pronalaska polozaja, zgaravice....
    Jedva cekam da rodim da svi problemi nestanu

antonio
    11. Srpanj 2014. 02:25

Uh to nespavanje,meni nesmeta ni muz ni djeca ja sam sama problem .,dok odem do vc mokrim i vratim se i gotovo moje spavanje.,a evo malena radi sad gimnastiku i muce me grcevi u trbuhu ali jos MALOOOOOOOOO

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.