o boze,boze..... vec me trbuh boli koliko ste me nasmijale...
Laura 21.08.2014 :-*
ahaaa...pametno... ninika mozda bolje da i ti tako napravis da se dragi odmori...
meni je zanimljivo to kaj ja spavam ko top,a moj muz cuje vec 3 dana od 4 ujutro i ni oka vise sklopiti ne.... jedva ceka pola 7 da ide na posao...a sad slijedi vikend... nekak ga moram cim duze zadrzati budnog da ujutro duze spava,a pitam se kako kad ja odmah spavam cim dodem u krevet...
Laura 21.08.2014 :-*
ma odmori se on. jako rano legnemo. on čim dotakne krevet zaspe. a drugi dan se ni ne sjeti da sam ga budila. inače ima tanak san pa ga zvuk probudi bilo čega. a i imamo stan u dinam nije spojen wc pa one rijetke noći kad moram ići piškiti on ide sa mnom da ne izlazim na hodnik sama.. a i nije to svaku večer nego samo kad dobijem ludu ideju hahahah al zato on meni ne da ujutro spavati nego me izgnjavi cijelu jer oće maziti bebu oće puse mu davati hehe ma sve je to preslatko
Antonii nisi jedina...mene ubija sparina...vec par sati bauljam po stanu...naravno da sam sad i ogladnila pa tamanim cokoladu i nektarine
A valjda od vremena...meme mozda cak malo i drzi euforija jer cu muzeka vidjet nakon tjedan dana pa samo o tom razmisljam
A moj je u lovu pa moguce da ne spavam jer ga nema, kad dodje doma dobit ce zabranu ...ipak su muzevi krivi
Sortiraj odgovore
Najstariji