Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    07. Srpanj 2014. 07:19

Joj antonio... Još malo pa će sve biti drugačije...
    Ako ti je kakva utjeha - niti ja ne spavam dobro u posljednje vrijeme. Prestala sam raditi i nekako mi se čini da se nemam od čega umoriti, pa mi onda neće san na oči. Zaspem ja, ali onda kad se budim na wc, cijela borba da se ponovno namjestim pa zaspem... 
    Znam da ti imaš puno obaveza doma uz to još sve, i baš mi te je žao...

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    07. Srpanj 2014. 08:36

cure ja sinoć nikako zaspat. legnem na lijevi bok i počne me gušiti, na leđa isto. na kraju nekako uspjela na desnom boku zaspati i probudim se na leđima. ne ide mi taj lijevi bok..

Iskrica1347
    07. Srpanj 2014. 08:36

Ja od ove vrućine nemrem isto spavati. Pa se znojim, pa mi se još i prvo dijete uvalja u krevet jer se valjda boji nečega po noći.. MM i mala spavaju onda ko anđeli, a ja zgurana u kutu nikak da se namjestim - na kraju sam se prebacila na kauč... Ufffff. Mislim da ću početi paliti klimu po noći da izvuče vlagu..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    07. Srpanj 2014. 08:41

Ja nemam problema s tim da zaspem al se brzo probudim i onda sam luda jer prvo idem na wc pa onda me pocne zgaravica pa onda kao idem si pojest malo cistog kruha (u zadnje vrijeme mi samo on pase za zgaravicu) pa sam onda zedna i kad se konacno vratim u krevet onda se nemogu namjestit jer tibica mi je sve veca i nikako nemogu nac polozaj u kojem me nista netisce...e a kad to konacno uspijem i pridrijemam onda me uhvati grč...tak da pola noci se borim i onda me svi pitaju a kak to da se nisi naspavala pa kazes da brzo zaspes

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 12:22

sve ce uskoro biti bolje....

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    07. Srpanj 2014. 12:33

Ja stalno spavam, po noći se budim 2 - 3 puta jer imam miceka kojeg na dudu hranim (ostavljen u smeću, imao je 5 dana) al nije mi problem, probudim se, nahranim ga, premotam i natrag zaspim bez problema, al moram popodne odspavati, pogotovo dok je glupo vrijeme. Fakat kaj se spavanja tiče, uopće nema problema :D di  me staviš tu bum spavala :D

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 12:37

hehe MalaMuca tako sam i ja...mogu zaspat bilo kada i bilo gdje...

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    07. Srpanj 2014. 14:00

Ja bih u principu mogla spavati da imam kada - uz posao i 4-godišnju curku i cucka, baš i nemam puno mogućnosti... Još malo pa godišnji, pa ću onda valjda moći.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DOCKY
    07. Srpanj 2014. 15:20

dobar vam danćić mamice,.. Vidim da i vi muku mućite sa spavanjem ,... Vec danima nespavam vise od 2-3 sata noćom,... Ali evo kontrakcije se smirile, lagano smo usli u 26 tjedan,... Jos malo,...

DOCKY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.